«Πρέπει να είμαστε οι καλύτεροι»

Ο Πούτιν ζήτησε τα πιο σύγχρονα όπλα για τον στρατό του

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/11/2017 01:48 |
Ο Πούτιν ζήτησε τα πιο σύγχρονα όπλα για τον στρατό του
«Πρέπει αυτά τα όπλα να είναι της ίδιας ποιότητας ή, στην καλύτερη περίπτωση, να είναι ανώτερα των αντίστοιχων ξένων μοντέλων» τόνισε ο πρόεδρος της Ρωσίας. Πηγή: ANA

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε τη Δευτέρα εντολή ο ρωσικός στρατός και το πολεμικό ναυτικό της Ρωσίας να εξοπλιστούν με τα «πιο σύγχρονα όπλα» προκειμένου να ενισχυθούν οι δυνατότητές τους.

«Ο στρατός μας και ο στόλος μας πρέπει να έχουν τα πιο εξελιγμένα όπλα» δήλωσε ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με ηγετικά στελέχη της αμυντικής βιομηχανίας στο Σότσι, στη νοτιοδυτική Ρωσία, ενώ επισήμανε ότι οι εξοπλισμοί αυτοί πρέπει να κατασκευαστούν από ρωσικές επιχειρήσεις.

Πρέπει αυτά τα όπλα «να είναι της ίδιας ποιότητας ή, στην καλύτερη περίπτωση, να είναι ανώτερα των αντίστοιχων ξένων μοντέλων» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ρωσίας.

«Εάν θέλουμε να προηγούμαστε, εάν θέλουμε να κερδίζουμε, πρέπει να είμαστε οι καλύτεροι» εξήγησε.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε αυτές τις δηλώσεις σε μια χρονική περίοδο όπου οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης, κυρίως με την Ουάσιγκτον, βρίσκονται στο ναδίρ εξαιτίας της σύρραξης στη Συρία και του πολέμου στην Ουκρανία.

1
Ο TΡΙΤΟC ΠΑΓΚΟCMIOC ΓΑΡ EΓΓΥC
21/11/2017 02:08
Νομίζω;;;