Η Ιβάνκα Τραμπ αποκτά το δικό της γραφείο στον Λευκό Οίκο

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/03/2017 02:59 |
Η Ιβάνκα Τραμπ καθόταν δίπλα στην Ανγκελα Μέρκελ την προηγούμενη Παρασκευή (στο βάθος διακρίνεται ο πατέρας της).Πηγή: ANA
Η Ιβάνκα Τραμπ αποκτά το δικό της γραφείο στον Λευκό Οίκο
Η κόρη του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα Τραμπ, θα αποκτήσει το δικό της γραφείο στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου, δημοσιοποιώντας τον πολύ ορατό ρόλο της ως συμβούλου του πατέρα της.

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου επιβεβαίωσε τη Δευτέρα πληροφορίες ότι η 35χρονη κόρη του Τραμπ θα αποκτήσει τον δικό της χώρο στη Δυτική Πτέρυγα, πρόσβαση σε διαβαθμισμένες πληροφορίες και κυβερνητική τηλεφωνική συσκευή.

Δεν αναμένεται να αποκτήσει επίσημο τίτλο και δεν θα λαμβάνει μισθό.

Η Ιβάνκα Τραμπ θα συνεργάζεται με τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος αποτελεί βασικό σύμβουλο του προέδρου με συχνή παρουσία στο πλευρό του πεθερού του.

Οταν ανακοινώθηκε η θέση του Κούσνερ (ως συμβούλου) νωρίτερα φέτος, μέλη της προεδρικής ομάδας είχαν πει ότι η Ιβάνκα δεν θα αναλάβει κάποιο ρόλο στον Λευκό Οίκο, αλλά θα επικεντρώσει τις προσπάθειές της στην προσαρμογή της οικογένειάς της στην Ουάσιγκτον.

Από τότε, έχει υπηρετήσει συχνά ως σύμβουλος στα παρασκήνια. Την περασμένη Παρασκευή καθόταν δίπλα στην Ανγκελα Μέρκελ όταν η γερμανίδα καγκελάριος επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο.

όλες οι τελευταίες ειδήσεις