Aρνείται να παραδώσει τα όπλα η Βέροια! Και με την προχθεσινή νίκη της απέναντι στον Άρη με 1-0, η ομάδα της Ημαθίας δείχνει αποφασισμένη να συνεχίσει την προσπάθειά της να αποφύγει τον υποβιβασμό!

Ο Ματσέι Μπικόσφκι κέρασε… γκολ για τα γενέθλιά του (τα γιόρτασε την παραμονή του αγώνα) και η Βέροια που ήταν ανίκητη στην άμυνα κατάφερε να πάρει το τρίποντο που της δίνει τη δυνατότητα να ελπίζει σε καλύτερο μέλλον.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης παρέταξε την εντεκάδα του με τολμηρό σχήμα αφού αγωνίστηκε με 4-3-3 έχοντας μπροστά τρεις κυνηγούς, τους Μπικόφκσι, Καμάλ και Ερέρα. Ο τελευταίος ύστερα από την επίτευξη του γκολ για την ομάδα του γύρισε και κάλυψε τη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, προφανώς για να δώσει βοήθειες στον πιτσιρικά Θόδωρο Βασιλακάκη που πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την επαγγελματική ομάδα. Οι γηπεδούχοι έδειξαν δηλαδή ότι ζητούσαν περισσότερο το παιχνίδι και έφεραν το ματς στα δικά τους μέτρα όταν προηγήθηκαν στο σκορ.

Στο 28΄ και ύστερα από κόρνερ του Κριβοκάπιτς από αριστερά, ο Καμάλ στο δεύτερο δοκάρι γύρισε την μπάλα με κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής και εκεί ο Μπικόφσκι με νέα κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα (1-0).

Ο Άρης υποχρεώθηκε στη συνέχεια να επιτεθεί αλλά έπεσε πάνω στην άμυνα- μπετόν της Βέροιας που με κορυφαίους τους Αλεξίου και Μετόμο στο κέντρο της άμυνας αλλά και τον Ντε Λάνγκε στη μεσαία γραμμή δεν άφησε πολλούς χώρους για τους επιθετικούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ

Στο δεύτερο ημίχρονο Ντούσαν Μπάγιεβιτς αντικατέστησε τους δύο πλάγιους μπακ της ομάδας του τον Βαγκέλι και τον Μάρκο Αουρέλιο και με τη χρησιμοποίηση του Χαβίτο και του Κάλβο θέλησε να γεμίσει με παίκτες την περιοχή της Βέροιας αλλά το γκολ δεν ήρθε ποτέ για τον Άρη. Η καλύτερη στιγμή για τους «κίτρινους» ήταν ένα σουτ του Κόκε που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αποστολίδη.

Αντιθέτως, η Βέροια είχε περισσότερες καθαρές ευκαιρίες για να φτάσει σε δεύτερο γκολ αλλά και τις δύο φορές που ο Καμάλ βρήκε τον Κριβοκάπιτς σε πλεονεκτική θέση, αυτός δεν κατάφερε να νικήσει τον Κέλεμαν.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες αφού στο 89΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσιμπλίδης.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

«Ήταν μία νίκη των παικτών, μία παλικαρίσια νίκη», είπε ο Γιάννης Μαντζουράκης και τόνισε: «Οι παίκτες μου είχαν το πάθος που πρέπει να δείχνουν απέναντι σε καλύτερες ομάδας από εμάς, όπως είναι ο Άρης. Ο Βασιλακάκης είναι μεγάλο ταλέντο και είναι καιρός να παίζουν και οι νέοι».

Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου με αρκετά νεύρα και χωρίς τη διάθεση να πει πολλά: «Ήμασταν απαράδεκτοι. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορούμε να μιλάμε για στόχους».