Την τελευταία του πνοή άφησε ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος, σε ηλικία 34 ετών.

Ήταν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη.

Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος ήταν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Γεννήθηκε το 1984 στο Μιλάνο και αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 2001. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης (B.A. International Relations 2005).

Εργάστηκε στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση/Ανάπτυξη Αγορών της INTRALOT (2007), ενώ ασχολήθηκε και με την Εμπορική Διέυθυνση της ΠΑΕ Ολυμπιακός το 2010.

Επίσης, από το 2010 διατελούσε Business Development Executive στην Intralot Interactive και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ολυμπιακού.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε με ανάρτησή του στο Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.Συλλυπητήρια δήλωση έκανε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Έφυγε από την ζωή ένας νέος άνθρωπος της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Για τον αδόκητο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρει ο βουλευτής.