Υπήρχαν πολλά ματς στο φετινό πρωτάθλημα που θα περίμενε κάποιος να χάσει βαθμούς ο Ατρόμητος. Στο χθεσινό με τον Παναιτωλικό πάντως, όχι. Το ποδόσφαιρο όμως δεν ρωτάει κι έτσι στο Περιστέρι έγινε το μεγάλο μπαμ από την ομάδα του Αγρινίου, η οποία επικράτησε με 1-0. Το ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο των φιλοξενούμενων ήταν ιδανικό για τον έλληνα τεχνικό σε μια αναμέτρηση που η ομάδα του Περιστερίου έχασε τα άχαστα. Στα άχαστα προσθέστε κι ένα πέναλτι (απέκρουσε ο Κυριακίδης) για να φανεί ακόμα περισσότερο η ατυχία των γηπεδούχων.

Οι πρωταγωνιστές

Ο Ατρόμητος έκανε ό,τι μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους για να πετύχει γκολ, όμως ο Κυριακίδης είχε κατεβάσει ρολά. Η μια ευκαιρία διαδέχονταν την άλλη, αλλά η ομάδα του Περιστερίου δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Αντίθετα το πέτυχε ο Παναιτωλικός στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, με τον Ρόσα να κάνει το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Η ρουκέτα που εξαπέλυσε ο άσος του Παναιτωλικού δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γιαννιώτη κι ήταν αρκετή για να γνωρίσει την πρώτη εντός έδρας ήττα της η ομάδα του Περιστερίου.

Ο γκολκίπερ της ομάδας του Αγρινίου ήταν, όπως προαναφέραμε, ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Κυριακίδης κράτησε ανέπαφη την εστία του. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 54′ και ο Ουάρντα ανέλαβε την εκτέλεσή του, έχοντας τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Κυριακίδης όμως είχε σωστή αντίδραση και κατάφερε να αποκρούσει στην αριστερή του γωνία. Ο Ατρόμητος πίεσε μέχρι το τελευταίο λεπτό και έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 85′, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έκανε νέα εντυπωσιακή απόκρουση σε κεφαλιά του Βασιλακάκη.

Ατρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης (88′ Καρασαλίδης), Γιαννούλης (86′ Σάκιτς), Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (66′ Ούμπιντες), Βασιλακάκης, Ουάρντα, Ντιγκινί, Νταουντά.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Πάουλο, Μπεχαράνο, Μάζουρεκ (88′ Χαντάκιας), Ρόσα (92′ Γιαννιώτης), Ντίας, Μοράρ.