Επί ελβετικού εδάφους δόθηκε χθες μία ακόμα μάχη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για να εξασφαλιστεί μια βιώσιμη λύση στα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου. Οι εκπρόσωποι του Τριφυλλιού (Κωνσταντίνου, Τουμαζάτος και Παπαντωνίου) είχαν συζητήσεις στη Ζυρίχη με τους πιστωτές, κάνοντας την πρότασή τους για εξυπηρέτηση των οφειλών. Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, λοιπόν, πρότειναν να παγώσουν για διάστημα τριών – τεσσάρων μηνών όλα τα θέματα και εν συνεχεία να ξεκινήσει η αποπληρωμή των οφειλομένων. Μια διαδικασία που θα ολοκληρωθεί σε βάθος τριετίας, με βάση το πλάνο που παρουσίασαν οι εκπρόσωποι του Τριφυλλιού. Οι Πράσινοι ανέλυσαν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος, ανέδειξαν τη θετική στάση που κράτησε απέναντι στον Παναθηναϊκό η UEFA και πλέον περιμένουν τις απαντήσεις των πιστωτών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη νέα συνάντηση με πιστωτές, αυτή τη φορά στην Αθήνα. Ανάλογη συνάντηση προγραμματίζεται για αύριο με τους εγχώριους πιστωτές, σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση.

Συγγνώμη

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τη διαρροή της πρότασής του μετά τη συνάντηση που είχε με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού το πρωί της περασμένης Δευτέρας. Ο Αντώνης Αντωνιάδης ζήτησε λοιπόν χθες συγγνώμη με γραπτή δήλωσή του από τον ιδιοκτήτη της Chipita για την αποκάλυψη της πρότασης μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Χίλτον. «Ο υπερβάλλων ζήλος και η υπερχειλίζουσα αισιοδοξία για την προοπτική σωτηρίας της ομάδας οδήγησε κάποιους από τους συμμετέχοντες (μεταξύ των οποίων και ο γράφων, και με το παρόν απολογούμαι με παρρησία και ειλικρινή διάθεση αυτοκριτικής προς όλους τους αποδέκτες) στην εκ παραδρομής αποκάλυψη (σε μερίδα των ΜΜΕ που είχαν σπεύσει να καλύψουν το γεγονός) στοιχείων σχετικά με τα διαλαμβανόμενα στη συνάντηση, η οποία είχε όμως ένα πρώιμο και διερευνητικό χαρακτήρα, μη εισέτι ανακοινώσιμο δημοσίως», ανέφερε μεταξύ άλλων στη δήλωσή του ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Οι Πράσινοι δοκιμάζονται την Κυριακή στα Πηγάδια και θέλουν να βάλουν τέλος στα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.