Ο Γιώργος Παράσχος κοντεύει να συμπληρώσει 25 χρόνια προπονητικής καριέρας. Σε όλη αυτή τη διαδρομή έχει καθήσει στον πάγκο των περισσότερων ομάδων της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας. Για πρώτη φορά όμως αναλαμβάνει τον Απόλλωνα, ο οποίος είναι ο 15ος σύλλογος στον οποίο θα εργαστεί. Ο 65χρονος τεχνικός συμφώνησε με τη διοίκηση και θα αντικαταστήσει τον Ζόραν Βούλιτς, αναλαμβάνοντας άλλη μια δύσκολη αποστολή: να κρατήσει την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Ο Απόλλωνας είναι στην 14η θέση με 11 βαθμούς (όσους και η Κέρκυρα).

Ο Παράσχος απομακρύνθηκε στο τέλος Οκτωβρίου από τον Πλατανιά, στον οποίο εργάστηκε από τον Μάρτιο του 2015. Είναι ο τρίτος προπονητής του Απόλλωνα πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. Θυμίζουμε ότι είχε αρχίσει το πρωτάθλημα ο Ακης Μάντζιος, ο οποίος ανέβασε την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα.

Νωρίτερα ο Απόλλωνας είχε ανακοινώσει το διαζύγιο με τον Ζόραν Βούλιτς. Ο κροάτης τεχνικός συναντήθηκε μάλιστα με τον Παράσχο, καθώς πήγε στην προπόνηση για να αποχαιρετήσει τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές.