Υπόθεση τερματοφυλάκων ήταν το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη με τη δύσκολη νίκη (2-1) του Πανιωνίου επί του ουραγού Πλατανιά Χανίων.

Οι Κυανέρυθροι, που είχαν πολύ κακή παράδοση με την κρητική ομάδα (μόλις μία νίκη σε εννέα συναντήσεις), κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο με τη συνδρομή των δύο τερματοφυλάκων που έκριναν σε μεγάλο βαθμό το ματς.

Οκτώ λεπτά πριν το φινάλε και ενώ από το 73′ ο Πλατανιάς αγωνιζόταν με έναν παίκτη λιγότερο (δεύτερη κίτρινη στον Κοροβέση), ο Πανιώνιος κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή. Ο Γεσίλ το εκτέλεσε με δύναμη, ο τερματοφύλακας Κοκκαλάς δεν αποφάσισε αν θα διώξει σε κόρνερ ή θα μπλοκάρει, αποκρούοντας τελικά την μπάλα χωρίς να τη συγκρατήσει και ο Γκιοατά πετάχτηκε σαν βέλος και με προβολή λύτρωσε τον Πανιώνιο.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα σε νέα ισοφάριση από εξαιρετική προσπάθεια του Δημούτσου στην εκπνοή του αγώνα, αλλά εκεί ήταν η σειρά του άλλου τερματοφύλακα: ο Κότνικ είπε όχι και κράτησε με μεγάλη απόκρουση το τρίποντο για την ομάδα του.

Ο Ενσικουλού, που ο νέος τεχνικός του Πλατανιά ο Μανουέλ Ρόκα τον έβαλε δίπλα στον Μπούτνικ για πιο επιθετικογενή συμπεριφορά, ήταν αυτός που με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε στο 61′ αλλά ο Πλατανιάς δεν απέφυγε τελικά την 9η σερί ήττα του στο πρωτάθλημα.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί (80′ Βουκελάτος), Γκιοατά, Λάμπρου (65′ Σαραμαντάς), Κόρμπος, Σιώπης, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (72′ Γεσίλ), Ντουρμισάι.

Πλατανιάς (Μάνουελ Ρόκα): Κοκκαλάς, Ντεβέσα (87′ Γκρζέλτσακ), Βάντερσον, Κοροβέσης, Στάθης, Αγγελόπουλος, Δημούτσος (90′ Πατράλης), Μπούντνικ (76′ Αμπντούλ), Ενσικουλού, Ντικαμονά, Στάμου.