O Μάιλ Σβίλαρ ήταν για δύο λόγους, ο πρωταγωνιστής στη ήττα της Μπενφίκα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αρχικά για το λάθος που έκανε στη φάση του γκολ της Γιουνάιτεντ και στη συνέχεια επειδή έγινε ο μικρότερος σε ηλικία γκολκίπερ που έχει αγωνιστεί στη διοργάνωση.

Ο Βέλγος γκολκίπερ έκανε ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ σε ηλικία 18 ετών και 52 ημερών, καταρρίποντας το ρεκόρ που κρατούσε ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος ήταν 18 ετών και 118 ημερών όταν πρωτοεμφανίστηκε με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης σε αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Για το λάθος του, που στοίχισε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στην Μπενφίκα, ο Σβίλαρ απολογήθηκε στους οπαδούς του πορτογαλικού συλλόγου ζητώντας τους συγγνώμη μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο τέλος του ματς, ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταξύ αυτών ο τερματοφύλακας Ντε Χέα και ο συμπατριώτης του, Ρομέλου Λουκάκου έσπευσαν να τον παρηγορήσουν. Μάλιστα, ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ έμεινε περισσότερο χρόνο μαζί του και στο τέλος τον αγκάλιασε.