Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αρνήθηκε ότι η Γιουβέντους είναι σε αγωνιστική κρίση, στήριξε τον Πάολο Ντιμπάλα για την απώλεια του πέναλτι στο ματς με τη Λάτσιο και χαρακτήρισε κρίσιμη την αποψινή συνάντηση με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Τορίνο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Η ομάδα δεν είναι σε κρίση. Συνεχίζουμε τη δουλειά για να βελτιωθούμε σε κάποια πράγματα. Εχουμε τα ματς με τη Σπόρτινγκ που είναι κρίσιμα σε ό,τι αφορά το μέλλον μας στη διοργάνωση. Ο Ντιμπάλα είναι εξαιρετικός και συνεχώς βελτιώνεται. Μαθαίνει και από τα λάθη του» είπε ο τεχνικός της Γιουβέντους.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο πάντως, ενόψει του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπενφίκα, προτίμησε να αναφερθεί στο μέλλον του: «Νομίζω ότι θα μείνω στο ποδόσφαιρο τουλάχιστον άλλα 15 χρόνια. Είναι αλήθεια πως είπα ότι δεν πρόκειται να κλείσω την καριέρα μου στο Μάντσεστερ. Δεν γίνεται στο σύχρονο ποδόσφαιρο ένας προπονητής να μένει πολλά χρόνια σε μία ομάδα».

Ο Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι έχει άλλα προβλήματα ενόψει του αγώνα με τη Ρόμα: Ο Αλβάρο Μοράτα μπορεί να επιστρέφει, ωστόσο απουσιάζουν Καντέ, Μόουζες, Ντρίνκγουότερ. «Το πρόβλημα είναι ότι μερικοί παίκτες μας δεν έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτή όμως είναι η κατάσταση, πρέπει να την ξεπεράσουμε και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο» είπε ο τεχνικός της Τσέλσι. Η Μπάγερν υποδέχεται τη Σέλτικ και ο Γιουπ Χάινκες αναφέρθηκε στο κίνητρο των παικτών: «Η ομάδα έχει μεγάλες φιλοδοξίες στη διοργάνωση. Το κίνητρο είναι μεγάλο, υπάρχει πίεση, ωστόσο έχουμε την εμπειρία να τη διαχειριστούμε».

Το αποψινό πρόγραμμα: 1ος όμιλος: ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βασιλεία, Μπενφίκα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2ος: Αντερλεχτ – Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν – Σέλτικ, 3ος: Κάραμπαγκ – Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσέλσι – Ρόμα, 4ος: Γιουβέντους – Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός.