Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών νίκησε 11-8 την Αυστραλία και προκρίθηκε απ’ ευθείας στην προημιτελική φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη.

Η ελληνική ομάδα πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο της, καθώς υπερίσχυσε σε τριπλή ισοβαθμία με Αυστραλία και Ρωσία. Το γκολ που έδωσε στην εθνική την πρωτιά (ήθελε νίκη με διαφορά τριών γκολ), σημείωσε η Χυδηριώτη στα 2.15 πριν από το τέλος. Εξαιρετικές ήταν και οι επιλογές στην επίθεση και είναι χαρακτηριστικό ότι η ελληνική ομάδα είχε 6/9 στην παίκτρια παραπάνω.

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και είχε καταπληκτική αμυντική λειτουργία στα κρίσιμα σημεία. Με την εμφάνιση της έδειξε ότι μπορεί να έχει βλέψεις ακόμα και για ένα μετάλλιο.

Αυστραλία (Σάκης Κεχαγιάς): Γιανίτσας, Γκόφερς 3, Μπάκλινγκ 2, Χάλιγκαν 1, Μπίσοπ 1, Ριντζ, Γουέμπστερ 1, Τσίμερμαν, Αραντσίνι, Μαχαΐλοβιτς, Μπάξτερ, Στιρ, Χεντζ

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά, Διαμαντοπούλου Β., Ελευθεριάδου, Πλευρίτου Μ., Αβραμίδου 1, Ασημάκη 3, Χυδηριώτη 1, Κώτσια, Μανωλιουδάκη 2, Πλευρίτου Ελ. 3, Ξενάκη 1, Διαμαντοπούλου Χ.