Φορτσάρει για να κλείσει τον Οτζίτζι Οφοέ ο Ολυμπιακός, καθώς αυτός είναι ο εκλεκτός του Μπεσνίκ Χάσι για τη μεσαία γραμμή. Ο κοσοβάρος τεχνικός, μιλώντας στους απεσταλμένους συναδέλφους στο Ζέεφελντ, ξεκαθάρισε ότι ο βέλγος μέσος τον οποίο γνωρίζει καλά από την κοινή θητεία τους στην Πολωνία και τη Λέγκια είναι ο πρώτος παίκτης που έχει ζητήσει από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία προσπαθεί να υλοποιήσει τη μεταγραφή.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τους Τούρκους (δημοσίευμα της «Σαμπάχ»), ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τη Φενέρ για την απόκτηση του νιγηριανού επιθετικού Εμενίκε.

Από εκεί και πέρα ο προβληματισμός του Χάσι (και ας μην είναι καιρό στην ομάδα) είναι η φυγή των Τσόρι Ντομίνγκες, Εστεμπάν Καμπιάσο και Οσκαρ Καρντόσο και δεν έχει να κάνει με την αγωνιστική τους αξία.

«Εφυγαν τρεις ιδιαίτερα έμπειροι ποδοσφαιριστές που μπορούσαν να κρατήσουν διαφορετικά τα αποδυτήρια και εκεί θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή ώστε να καλύψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αυτό το κενό» τόνισε ο Χάσι, που και αυτός τρόμαξε με τον (ευτυχώς τη γλίτωσε φθηνά) τραυματισμό του Ρέτσου στο φιλικό.

Ενα σημαντικό στοιχείο είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι με την αυστριακή Βάτενς (2-0 με γκολ των Βέργου και Μεγαρίτη) αγωνίστηκαν με την ομάδα εννέα παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες.

Πρόκειται για τους Χουτεσιώτη, Νικολάου, Μανθάτη, Βρουσάι, Βέργο, Τόλι, Ρέτσο, Μεγαρίτη και Ντουμάνη και αυτό δείχνει πόσο βάρος δίνει ο Ολυμπιακός στα τμήματα υποδομής.