Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί το θέμα του Σέρβου Φίλιπ Τζόρτζεβιτς της Λάτσιο, στην προσπάθειά του να καλύψει το κενό στην επιθετική του γραμμή, εξετάζει και εναλλακτικά πλάνα.

Ενα από αυτά θα μπορούσε να είναι η απόκτηση δύο επιθετικών, του Νιγηριανού Εμάνουελ Εμενίκε από τη Φενέρμπαχτσε που είναι πολύ πιθανό να τον αποδεσμεύσει, σε συνδυασμό με την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου, του πρώην σέντερ φορ του Ηρακλή και νυν της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Εμενίκε μάλιστα έχει το πλεονέκτημα ότι παίζει και με πρόσωπο προς την εστία και μπορεί να δώσει λύσεις, μαζί με τη συνδρομή του έλληνα επιθετικού, σε συνδυασμό φυσικά πάντα με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, αλλά και τον Παναγιώτη Βέργο.

– Αναγεννημένος δείχνει ο Μάρκο Μάριν, ο οποίος φέτος ζει από την αρχή την προετοιμασία και μάλιστα με προπονητή που έχει ξανασυνεργαστεί και ο ίδιος λέει στο σάιτ της ομάδας, από το Ζέεφελντ: «Είναι πάντοτε καλύτερο για κάθε ποδοσφαιριστή να ξεκινά από την αρχή την προετοιμασία με την ομάδα. Νομίζω ότι για όλους είναι μία καλή αρχή. Οσον αφορά τον κόουτς, είναι ένας πολύ καλός προπονητής, τον είχα για μισή σεζόν και γνωρίζω τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει» τόνισε ο Γερμανός, που ξεκαθάρισε ότι ενώ το απολαμβάνει ιδιαίτερα όταν πετύχει ένα γκολ, αισθάνεται καλύτερα όταν δίνει μια ασίστ και κάνει ευτυχισμένο έναν συμπαίκτη του, ενώ στο αιώνιο δίλημμα μεταξύ Πελέ ή Μαραντόνα διαλέγει τον Μέσι!

– Οι πρωταθλητές Ελλάδας παρουσίασαν χθες και τα νέα εισιτήρια διαρκείας (2017-2018) με το μότο «Ολοι μαζί μια γρο8ιά», με το 8 να είναι στη θέση του θ καθώς συμβολίζει τη δίψα για το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στον Πειραιά.

Η ΠΑΕ προχώρησε φέτος σε νέες μειωμένες τιμές (+5% σε σχέση με τις –ήδη μειωμένες –περυσινές) και μόνο τα συνδεσμιακά πακέτα θα έχουν μικρή αύξηση αφού θα πηγαίνουν περισσότερα χρήματα στον Ερασιτέχνη (τα 100 ευρώ από τα συνολικά 160 που κοστίζει το πακέτο 110+50 η κάρτα μέλους).