Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ μπορεί να έχουν ολοκληρωθεί, η συλλογή διακρίσεων όμως όχι.

Ο «Greek Freak» κατάφερε για ακόμη μία φορά να δει το όνομά του να ξεχωρίζει, καθώς αναδείχθηκε μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, η οποία απαρτίζεται από τους Αιζάια Τόμας (Μπόστον Σέλτικς), Στέφεν Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς), Κέβιν Ντουράντ (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς) και Ρούντι Γκομπέρ (Γιούτα Τζαζ).

Πρόκειται για ακόμη μία αναγνώριση του 22χρονου σταρ των Μιλγουόκι Μπακς στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και ενώ διανύει την τέταρτη χρονιά της επαγγελματικής του καριέρας.

Στην κορυφαία πεντάδα, παμψηφεί επιλέχθηκε ο γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς, Τζέιμς Χάρντεν, ενώ ο ηγέτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς, ΛεΜπρον Τζέιμς, με την 11η παρουσία του στην πρώτη πεντάδα ισοφάρισε το ρεκόρ του ΝΒΑ, το οποίο κατείχαν με ισάριθμες αναδείξεις οι Κόμπι Μπράιαντ και Καρλ Μαλόοουν.

Οι υπόλοιποι παίκτες που απαρτίζουν την κορυφαία πεντάδα είναι οι Ράσελ Ουέστμπρουκ (Οκλαχόμα Σίτι), Καουάι Λίοναρντ (Σαν Αντόνιο) και Αντονι Ντέιβις (Νέα Ορλεάνη).