Ανατροπή σκηνικού για τον Παναθηναϊκό Superfoods και τον Τσάβι Πασκουάλ. Λίγες ώρες μετά τη διαρροή, από τους ίδιους τους Πράσινους, ότι ο καταλανός προπονητής ήγειρε υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις, κλήθηκε στην Αθήνα ο εκπρόσωπος του τέως προπονητή της Μπαρτσελόνα, Ζόραν Σάβιτς, για να γίνουν διαπραγματεύσεις με βάση τα όσα ζητούσε ο Πασκουάλ για να αναλάβει τον ΠΑΟ.

Οπως έγινε γνωστό, οι δύο πλευρές ύστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις ήρθαν σε συμφωνία, που αναμένεται να επισημοποιηθεί με συμβόλαιο στο οποίο σήμερα –εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου –θα πέσουν οι υπογραφές! Ο 44χρονος προπονητής ζητούσε τριετή συμφωνία προκειμένου να έχει χρόνο να παραγάγει έργο και να κριθεί σε βάθος χρόνου και είχε οικονομικές απαιτήσεις που έκαναν την υπογραφή να κοστίζει στους Πράσινους περίπου 3 εκατ. ευρώ, καθώς ζητούσε περί τα 800.000 ανά σεζόν, αλλά και την αποζημίωση που του καταβάλλει η Μπαρτσελόνα όσο παραμένει άνεργος. Υστερα από όσα άκουσε από την πλευρά του Πασκουάλ, ο Παναθηναϊκός αρχικά αποσύρθηκε από το τραπέζι αλλά λίγες ώρες αργότερα άλλαξε γνώμη και προχώρησε σε διαπραγματεύσεις που έχουν καταλήξει σε καταρχήν συμφωνία, με τους όρους πάνω-κάτω να είναι αυτοί που ο καταλανός προπονητής απαιτούσε.

Ωστόσο τα «θέλω» του Πασκουάλ, που θα φέρει και ισπανό συνεργάτη, δεν σταματούν εδώ. Εχοντας σχηματισμένη άποψη για το ρόστερ του Παναθηναϊκού, ζήτησε δύο προσθήκες παικτών. Εναν γκαρντ που είναι πασιφανές ότι οι Πράσινοι χρειάζονται πίσω από τον Νικ Καλάθη και έναν σέντερ με έμφαση στο low-post.