Λάτσιο και Γιουβέντους μπήκαν «με το δεξί» στη Serie A, ωστόσο, η «Γηραιά Κυρία» είναι αυτή που έκανε το 2Χ2 στο «Ολίμπικο», επικρατώντας με 1-0 των «λατσιάλι». .

Δύο στα δύο και για τον Σάμι Κεντίρα, που μετά το γκολ στην πρεμιέρα επί της Φιορεντίνα (2-1), βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα και στη Ρώμη και έτσι οι «μπιανκονέρι» έφυγαν με το «διπλό». Ο Κεντίρα σκόραρε στο 66ο λεπτό.

Ντέρμπι… με τα όλα του έγινε στο «Σαν Πάολο» της Νάπολι, όπου οι «παρτενοπέι» επικράτησαν με 4-2 της Μίλαν, η οποία τελείωσε το ματς με 9 παίκτες!

Η ομάδα του ιταλικού νότου έδειξε ότι θα έκανε… περίπατο, καθώς προηγήθηκε γρήγορα με 2-0 με ισάριθμα γκολ του Μίλικ, αλλά οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο δεύτερο μέρος κι έφεραν το ματς στα ίσια.

Η αποβολή του Γιουράι Κούτσκα στο 75΄, δευτερόλεπτα μετά το τρίτο γκολ των γηπεδούχων, έγειρε την πλάστιγγα προς το μέρος τους, ενώ στο 87΄ το δρόμο για τα αποδυτήρια πήρε και ο Νιάνγκ. Δώδεκα κάρτες έβγαλε από το τσεπάκι του ο Βαλέρι, εκ των οποίων οι δύο ήταν κόκκινες.