Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδειξε την στήριξη του στον Τιμούρ Κετσπάγια και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα με την Σεντ Ετιέν στο Ζοφρουά Γκισάρ, την Πέμπτη, για την τρίτη προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

«Εμείς είμαστε δίπλα σας σε ο,τι χρειαστείτε και πιστεύουμε και στην ομάδα και στον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Να έχετε μια καλή και επιτυχημένη σεζόν για να κάνουμε υπερήφανους τους φιλάθλους μας. Καλή επιτυχία στο ευρωπαϊκό σας ξεκίνημα την Πέμπτη. Πιστέψτε το, παλέψτε και μπορείτε να τα καταφέρετε και να επιστρέψετε με ένα καλό αποτέλεσμα για να προκριθούμε στην έδρα μας. Καλή επιτυχία σας εύχομαι», είπε χαρακτηριστικά, στον καθιερωμένο αγιασμό, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά το τέλος της προπόνησης την Τρίτη, ο Τιμούρ Κετσπάγια επέλεξε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Γαλλία. Αυτοί είναι οι :Μπάρκας, Ανέστης, Ντίας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Τζανετόπουλος, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Mπακασέτας.

Ο Κετσπάγια έκρινε ότι οι Ούγκο Αλμέιδα και Πατρίσιο Ροντρίγκες είναι ανέτοιμοι και έτσι τους απέκλεισε από την αποστολή.