Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που θα ακολουθήσουν την αυριανή αναμέτρηση με την Καλλονή και είναι αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη, γνωστοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης θα γίνει η υποδοχή της πρωταθλήτριας Ευρώπης γυναικείας ομάδας πόλο καθώς και της ομάδας βόλεϊ Γυναικών, που μόλις προχθές έφτασε στο νταμπλ κατακτώντας και το πρωτάθλημα.

Η φιέστα θα ξεκινήσει στις 21:00 με αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη και στη συνέχεια θα γίνει βράβευση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, από τον Deputy Director της UNICEF για την προσφορά του στο έργο του οργανισμού.

Ακολούθως θα γίνει παρουσίαση της ομάδας Νέων του συλλόγου, που έφτασε ως «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ θα γίνει είσοδος 42 σημαιών, όσα δηλαδή και τα πρωταθλήματα της ομάδας στα οποία θα αναφέρονται.

Οι σημαίες αυτές, που είναι συλλεκτικές, θα διατεθούν στο κοινό μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και όλα τα έσοδα θα διατεθούν από την ΠΑΕ για φιλανθρωπικό σκοπό.

Κατόπιν θα ακολουθήσει η είσοδος των παικτών της ομάδας σε στιλ ΝΒΑ, δηλαδή με μουσική υπόκρουση της αρεσκείας τους και η βραδιά θα τελειώσει με τη στέψη για το 42ο πρωτάθλημα.