Την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Εργοτέλης, που επικράτησε με 4-1 στο Βόλο της Νίκης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Στην πρώτη του αξιόλογη επιθετική προσπάθεια στο ματς, ο Εργοτέλης πήρε το προβάδισμα. Ο Γιουσούφ έφυγε μόνος του από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Μπογκντάνοφ, που σκόραρε για το 1-0 (12′). Τρία λεπτά μετά, ο Ταμπάκης πρόλαβε το Βλαχοδήμο, πριν σκοράρει ο τελευταίος και κράτησε «όρθια» τη Νίκη στο παιχνίδι.

Η «απάντηση» των γηπεδούχων ήρθε στο 20′. Από τη σέντρα του Κοτσαρίδη, ο Ίβενς με γυριστή κεφαλιά ισοφάρισε και το ματς πήρε νέο ενδιαφέρον.

Με γκολ από τα… αποδυτήρια ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Από τη δεύτερη ασίστ του Γιουσούφ, αυτή την φορά ήταν η σειρά του Νόσκοβιτς με κεφαλιά να βάλει ξανά μπροστά τον Εργοτέλη στο 46′ (2-1).

Τις βάσεις για την πρώτη νίκη των Κρητικών στο πρωτάθλημα έβαλε ο Χαλκιαδάκης στο 53′ με το γκολ που πέτυχε με κεφαλιά, μετά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Λυκογιάννης (3-1).

Το παιχνίδι τελείωσε οριστικά στο 79′, με σκόρερ τον κορυφαίο παίκτη του αγώνα, Μοχάμεντ Γιουσούφ, ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά τον Ταμπάκη.

Νίκη Βόλου:Ταμπάκης, Μαρινάκης, Μαχλελής (53΄ Τσουκάνης), Ίβενς, Αργύρης, Λάουκς, Κοτσαρίδης, Μουζακίτης (59΄ Τζιώρας), Νικλητσιώτης, Γιαννιτσάνης (59΄ Ροτζέριο), Σκουρτάι

Εργοτέλης: Τσέρνι, Βλαχοδήμος (60΄ Κούτρης), Μεγί, Γιοβάνοβιτς, Μπογκντάνοφ (49΄ Γκέντσογλου), Κοζορώνης, Τζανακάκης, Γιουσούφ, Λυκογιάννης, Χαλκιαδάκης, Νόσκοβιτς (82΄ Κούρεζ).