Επιβλητική εμφάνιση για την Τσέλσι η οποία νίκησε στο Γκούντισον Παρκ την Εβερτον με 6-3! Ηταν η τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Η Τσέλσι άρχισε εξαιρετικά το ματς και πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο τρίλεπτο με τους Ντιέγκο Κόστα (1′) και Ιβάνοβιτς (3′). Η Εβερτον μείωσε με τον Μιραλάς στο 45′ και στο β’ μέρος τα γκολ έπεφταν… βροχή.

Ο Κόουλμαν με αυτογκόλ έδωσε προβάδισμα στην Τσέλσι με 3-1 στο 67΄, αλλά ο Νέισμιθ στο 69΄σκόραρε για το 3-2. Ο Νεμάνια Μάτιτς στο 74΄έδωσε και πάλι προβάδισμα με δυο γκολ στην Τσέλσι (4-2) ενώ ο Ετό, που έκανε ντεμπούτο με την Έβερτον κόντρα στην πρώην ομάδα του, σκόραρε για το 4-3 στο 76΄. Το τελικό 6-3 διαμορφώθηκε με γκολ των Ραμίρες (77′) και Ντιέγκο Κόστα (90′).

Σοκ για την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ,Σίτι καθώς ηττήθηκε στο Ετιχαντ από την Στόουκ με 1-0.

Ηταν η πρώτη ήττα για τη Σίτι στην έδρα της, ύστερα από έξι μήνες! Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι είχε δοκάρι με τον Γιάγια Τουρέ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ενώ στη συνέχεια πίεσε για γκολ με τους Τζέκο και Νασρί. Ομως, τελικά αυτή που πέτυχε γκολ ήταν η Στόουκ, με τον Ντιούφ στο 58′. Η Σίτι ζήτησε πέναλτι στο 88′ σε ανατροπή του Τουρέ από τον Πίτερς.

Σε άλλα ματς: Νιούκαστλ-Κρίσταλ Πάλας 3-3, ΚΠΡ-Σάντερλαντ 1-0, Σουόνσι-Γουέστ Μπρομ 3-0, Γουέστ Χαμ-Σάουθαμπτον 1-3.