Η Ρεάλ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Το 1-0 απέναντι στη Μπάγερν, ασφαλώς και δεν είναι σκορ ασφαλείας, σίγουρα όμως δίνει πλεονέκτημα στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Από την άλλη πλευρά, η Μπάγερν του Πεπ Γκουαρντιόλα θα προσπαθήσει την ερχόμενη Τρίτη να ανατρέψει τα δεδομένα και σίγουρα θα πρέπει να κρατήσει ανέπαφα τα δίχτυα της.

Οι Βαυαροί με το γνώριμό τους στυλ και την κατοχή της μπάλλας, διατήρησαν τον έλεγχο του ματς σε όλη τη διάρκειά του. Η Ρεάλ προσπάθησ ε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις και όντως, έτσι έφτασε στο γκολ και το 1-0: ήταν το 19′ όταν ο Μπενζεμά εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και σημείωσε το γκολ που έδωσε τη νίκη στους Μαδριλένους.

Στη συνέχεια του αγώνα , η Μπάγερν πίεσε, δίχως να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 26′ ο Ρονάλντο έκανε άστοχο σουτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντική στιγμή στο 84′ όταν ο Κασίγιας θύμισε το ταλέντο του και απέκρουσε σε ωραίο σουτ του Γκέτσε. Ολα, συνεπώς, θα κριθούν σε λίγες ημέρες στο Μόναχο σε μια αναμέτρηση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαιτητής: Γουέμπ.

Κίτρινη: Ισκο.

Ρεάλ: Κασίγιας, Πέπε(74′ Βαράν), Ράμος, Κοεντράο, Καρβαχαλ, Αλόνσο, Ρονάλντο (75′ Μπέιλ), Μπενζεμά, Ισκο(82′ Ιγραμέντι), Ντι Μαρία, Μόντριτς.

Μπάγερν: Νόιερ, Ραφίνια(66′ Μαρτίνεθ), Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Λαμ, Σβαϊστάιγκερ(74′ Μίλερ), Ρόμπεν, Κρόος, Μάντζουκιτς, Ριμπερί(72′ Γκέτσε).