Ο Γιάννης Μανιάτης έριξε άγκυρα στο Λιμάνι! Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας την επέκταση της συνεργασίας με τον 27χρονο διεθνή αμυντικό μέσο έως το καλοκαίρι του 2017. Το συμβόλαιο του Μανιάτη έληγε τον Ιούνιο του 2014 και οι Ερυθρόλευκοι φρόντισαν να κλειδώσουν από τώρα τη συμφωνία προσφέροντας υψηλότερες αποδοχές.

Το νέο συμβόλαιο θα είναι κλιμακωτό, οι ετήσιες απολαβές θα είναι κατά μέσο 700.000 ευρώ ενώ υπάρχει και ψηλή ρήτρα αποδέσμευσης.

Ο Μανιάτης μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό μέσω του επίσημου site του συλλόγου δήλωσε: «Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα.

»Πάνω από όλα είναι μία οικογένεια και είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω την Ερυθρόλευκη φανέλα. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους του Ολυμπιακού που είναι να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε τροχιά τίτλων και επιτυχιών για να κάνουμε τον κόσμο μας, διαρκώς, υπερήφανο και χαρούμενο».

Oσον αφορά τον 24χρονο εξτρέμ της Νανσί, Γιοάν Μολό στον Ολυμπιακό έλεγαν ότι τα δημοσιεύματα στη Γαλλία δεν απασχολούν τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται την Τρίτη να ανακοινώσει πότε θα γίνει η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013-’14.