Καθημερινή επαφή με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχει από την Κυριακή το απόγευμα ο Τραϊνός Δέλλας.

Αρκετοί παίκτες είναι εκτός Αθηνών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν χάσει την επαφή τους με τον προπονητή της Ένωσης. Όλοι περιμένουν την ειδοποίηση για την αυριανή προπόνηση και περιμένουν ότι θα έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλειά τους, ώστε να επιστρέψουν και να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα εναντίον του Ατρομήτου.

Η εκδίκαση της υπόθεσης της διακοπής του αγώνα θα γίνει την Πέμπτη, όμως στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι πρέπει πρώτα να κάνουν το καθήκον τους και να επικρατήσουν εκτός έδρας του Ατρόμητου και από εκεί και μετά ανάλογα με την απόφαση που θα εκδοθεί θα δουν τι θα κάνουν.

Υπήρχε μία σκέψη για να αποσυρθούν οι παίκτες όλες τις ημέρες σε ξενοδοχείο, που όμως φαίνεται ότι δεν πρόκειται να υλοποιηθεί τουλάχιστον μέχρι να βγει η πρωτόδικη απόφαση.

Ο Τραϊανός Δέλλας αποτελεί αυτή τη στιγμή την ασπίδα προστασίας στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και είναι αυτός, μαζί με τους συνεργάτες του που παλεύουν για να μην υπάρξει πρόβλημα. Τα νεαρά παιδιά της ΑΕΚ δεν έχουν ζήσει ξανά τέτοιες καταστάσεις και ο προπονητής τους προσπαθεί να τους κρατήσει μακριά από εντάσεις.

Πολλά θα εξαρτηθούν από την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας και αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι φίλοι της Ένωσης είναι ότι δεν χρειάζονται εντάσεις, επεισόδια και εκφοβισμοί. Ο Δέλλας θέλει να μείνουν μακριά όλοι από την ομάδα και φυσικά δεν επιθυμεί να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα την επόμενη Κυριακή στο Περιστέρι.

Σε ότι αφορά στην εκδίκαση της υπόθεσης το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ ετοιμάζει την υπερασπιστική γραμμή του. Η υπόθεση είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά στην ΑΕΚ ευελπιστούν ότι θα αποδείξουν πως το παιχνίδι μπορούσε να τελειώσει.