Η κατεύθυνση που δόθηκε από την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ήταν υπέρ της ψήφισης του Νίκου Βούτση για το αξίωμα του Προέδρου της Βουλής. Ωστόσο εντονότατες αντιρρήσεις διατύπωσε ο Βαγγέλης Βενιζέλος, που είπε ότι δεν θα ψηφίσει Βούτση, και λιγότερες ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο Γιάννης Κουτσούκος θύμισε στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι και με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε διαφορές, ο ίδιος ωστόσο ως ηγέτης πρότεινε την υπερψήφισή της ως Προέδρου.

Δεν ξέρω τι έκανε τελικώς στην κάλπη ο Βαγγέλης. Ούτε γνωρίζω εάν ο Λεωνίδας Γρηγοράκος που αποχώρησε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα οργισμένος γιατί δεν προτάθηκε για τη θέση αντιπροέδρου της Βουλής που προβλεπόταν για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ψήφισε υπέρ του Δημήτρη Κρεμαστινού, που επελέγη για το αξίωμα από τη Φώφη Γεννηματά.

Ψώνια στη Νέα Υόρκη

Εντάξει. Πήγε στο κατάστημα της Apple απέναντι από το Central Park της Νέας Υόρκης ο Γιώργος Σταθάκης. Δεν το κρύβει. Ωστόσο, οι αγορές που έκανε δεν αφορούσαν τον ίδιο. Ενα κινητό για την κόρη του αγόρασε και ακόμη ένα, παραγγελιά για την κόρη της Ολγας Γεροβασίλη που δεν προλάβαινε να βγει για ψώνια. Η κυβερνητική εκπρόσωπος ζήτησε κάτι φθηνό για τη 16χρονη θυγατέρα της. Ο Σταθάκης όμως που είναι και της ανάπτυξης προτίμησε κάποιο πιο εξελιγμένο μοντέλο. Αυτά είναι…