Απόψε στις εννιά δικτυωθείτε οπωσδήποτε. Το προτείνω γιατί Το Ποτάμι διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση δίνοντας στους χρήστες του Ιντερνετ την ευκαιρία να ρωτήσουν απευθείας τον Σταύρο Θεοδωράκη ό,τι και όπως θέλουν μέσω του facebook. Εξού και το όνομα της εκδήλωσης «Ρώτα τον Σταύρο (#askstavros)».

Για μία ώρα ο επικεφαλής θα βρίσκεται μπροστά στον υπολογιστή του και θα απαντά σε πραγματικό χρόνο στις ερωτήσεις που θα του κάνουν στη σελίδα της εκδήλωσης. Την παραθέτω για όποιον ενδιαφέρεται www.facebook.com/topotami.

Η εν λόγω σελίδα θα ανοίξει για τους χρήστες ένα τέταρτο πριν από την έναρξη της ανοιχτής συζήτησης και θα κλείσει στις δέκα το βράδυ. Θα έλεγα ότι είναι άλλη μια ένδειξη της ποταμικής αλτερνατίβας, αλλά να σας θυμίσω ότι το έχει κάνει και ο Αλέξης Τσίπρας.

…που είχε πάρει και την πρώτη συνέντευξη του Ιερώνυμου

Και μιας και σας λέω για τον Σταύρο, να σας ενημερώσω ότι χθες το μεσημέρι μετά τη συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων που έκαναν οι δυο άνδρες, ενημέρωσε το κοινό ότι ο Αρχιεπίσκοπος –sic –του είχε κάνει τη μεγάλη τιμή να του δώσει την πρώτη του συνέντευξη όταν ανέλαβε αυτόν τον σημαντικό ρόλο. Αυτό βέβαια το επισήμανε για να διευκρινίσει ότι αν και, λέει, συμπίπτει με την προεκλογική περίοδο το ραντεβού τους, «στην πραγματικότητα έχει ζητηθεί από μένα πολλούς μήνες πριν, προκειμένου να συζητήσουμε μερικά πράγματα, γιατί πάντα είναι χρήσιμο να ακούει κανείς τις απόψεις του Αρχιεπισκόπου». Κάτι μου λέει ότι δεν ήμουν ο μόνος που σχολίασε τον χρόνο της συνάντησης.