Νίκος Ανδρουλάκης: «Το κόμμα δεν είναι λάφυρο κανενός»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/01/2018 19:20 |
Νίκος Ανδρουλάκης: «Το κόμμα δεν είναι λάφυρο κανενός»

«Για να υπάρχει προοπτική για το Κίνημα πρέπει να δείξουμε στην κοινωνία ότι αυτό που κάνουμε δεν είναι η αναβάπτιση ενός παλιού συστήματος εξουσίας, ότι δεν είναι «μία από τα ίδια». Αλλά ότι δημιουργούμε κάτι καινούργιο, που θέλει να υπηρετήσει το εθνικό και δημόσιο συμφέρον» τόνισε, κλείνοντας την ομιλία του στην σημερινή συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης.

Αναφερόμενος στη φυσιογνωμία που πρέπει να έχει στο μέλλον η παράταξη, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι πρέπει να παρουσιαστεί ένα σύγχρονο κόμμα, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στις πράξεις. «Η νίκη απέναντι στον ανορθολογισμό του δημόσιου βίου θέλει καθαρό λόγο. Γι’ αυτό ο πολυκομματικός φορέας πρέπει να έχει ενιαία λειτουργία και μία φωνή».

Όπως ανέφερε, η διαφορετικότητα είναι σεβαστή εντός του πολυκομματικού φορέα, «αλλά η φωνή στη Βουλή πρέπει να είναι μία και ενιαία για να δημιουργήσουμε κοινωνικό ρεύμα απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ». Καλώντας όλους να υπηρετήσουν την ενότητα, χωρίς στρεβλά αφηγήματα και μικρότητες αλλά με μεγαθυμία, ζήτησε να αποτυπωθεί στο καταστατικό ότι «το κόμμα δεν είναι λάφυρο κανενός αλλά ανήκει στα μέλη του και στους φίλους του».

Ο κ. Ανδρουλάκης έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα τη δημιουργία ενός κόμματος – θεσμού το οποίο μπορεί να υπηρετηθεί μόνο με τη μαζική συμμετοχή των νέων ανθρώπων που βρίσκονται είτε στην ανεργία είτε στο εξωτερικό.

3
ΣΝΟΦ
14/01/2018 20:51
Δυστυχώς όμως δι εσέ είναι ακριβώς μια από τα ιδια...
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΡΕΕΕΕ!!!
14/01/2018 20:12
Άιντε ρε καημένε, κάνε καμιά πρόταση αν μπορείς για την παραγωγή, για τις εξαγωγές, για την πραγματική δημοκρατία, το δημόσιο έλεγχο, την ισονομία. Στύψτε τα άδεια σας κεφάλια και βρείτε λύσεις για τα προβλήματα της κοινωνίας. Χέστηκε ο κόσμος για το κόμμα σου και τους μηχανισμούς του Ανδρουλάκη. Ο κόσμος ήρθε και ψήφισε για να στρώσετε τον κώλο σας κάτω και να δουλέψετε, όχι για να αρχίσετε ξανά τα σιχαμερά πασοκικά σας κόλπα. Καθηλωμένοι στην παιδική σου ηλικία είσαι καημένε!
χαχα
14/01/2018 19:47
Δεν είναι λάφυρο. Ουρά του Κυριάκου είναι.