Μήνυμα ενότητας από τον Κ. Σημίτη

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/11/2017 13:49 |
Μήνυμα ενότητας από τον Κ. Σημίτη

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Κώστας Σημίτης, κατά τη διάρκεια του β' γύρου των εκλογών για την ανάδειξη της ηγεσίας οτυ νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, υπογραμμίζοντας προς όλους τους εμπλεκόμενους στο εγχείρημα ότι:«Η παραδοσιακή άποψη πως «οι νικητές διατάσσουν και οι ηττημένοι υπακούουν» δεν πρέπει να ισχύσει. Ένας και μόνον είναι ο κανόνας της μελλοντικής επιτυχίας: Όλοι μαζί.»

Ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα κοινό όργανο από τους κύριους πρωταγωνιστές, για να απαντήσει ενωμένο στα δυο κύρια προβλήματα: την πορεία προς το συνέδριο και τις πολιτικές κατευθύνσεις της παράταξης.

Συγκεκριμένα αναφέρει: « Σήμερα ολοκληρώθηκε το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας ενιαίας κεντρο-αριστερής παράταξης, που συνενώνει διάφορες τάσεις και ομάδες σε μια κοινή πορεία. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να έχει άμεση συνέχεια. Να δημιουργηθεί ένα κοινό όργανο από τους κύριους πρωταγωνιστές, για να απαντήσει ενωμένο στα δυο κύρια προβλήματα: την πορεία προς το συνέδριο και τις πολιτικές κατευθύνσεις της παράταξης.
Η παραδοσιακή άποψη πως "οι νικητές διατάσσουν και οι ηττημένοι υπακούουν" δεν πρέπει να ισχύσει.
Ένας και μόνον είναι ο κανόνας της μελλοντικής επιτυχίας : Όλοι μαζί».

4
Μήνυμα "Ντού"
19/11/2017 16:36
Κουνηθείτε γιατί όσο η δικαιοσύνη βρίσκεται σε ξένα χέρια με τις δίκες που έρχονται δεν θα μείνει ούτε "ρώθων" . .
Κώθων
19/11/2017 21:15
Θα είναι πολιτική αγωγή ο Σημίτης στη δίκη του Τσίπρα;
Για τα ποντίκια που εγκαταλείπουν το σαπιοκάραβο, και γι αυτά που μυρίζονται τυρί...
19/11/2017 14:45
Όλοι μαζί, ναι. Αλλά έτσι και επαναπατριστεί κανείς απ' το σύριζα και καταλάβει θέση άλλη από αυτή του απλού ψηφοφόρου, θα γίνει της κακομοίρας, να μου το θυμάσαι.
ΣΝΟΦ
19/11/2017 13:55
Ο άνθρωπος που γελειοποίησε τον όρο εκσυγχρονισμό ας αναπαυθεί στις επιτυχίες του και δη στα έργα και ημέρες του Τσουκάτου και του Μπίστη...