«Μείζον στόχος της προεκλογικής διαδικασίας στη ΝΔ δεν είναι μόνο η εκλογή αρχηγού, αλλά και η προάσπιση της ενότητας όταν αυτή θα έχει ολοκληρωθεί » είπε το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM ο βουλευτής και υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ τόνισε ότι «έχω πει από την αρχή ότι σε αυτή τη διαδικασία, στην οποία πιστεύω πολύ, μ’ αρέσει η δημοκρατική διαδικασία. Είναι πολύ αμερικάνικου τύπου αυτή η διαδικασία, ανοιχτή στην κοινωνία και την υποστηρίζω. Όμως, μείζον στόχος αυτής της διαδικασίας δεν είναι μόνο η εκλογή αρχηγού, είναι κι όταν θα τελειώσει αυτή η διαδικασία να είμαστε αγαπημένοι κι ενωμένοι. Γιατί, αν είναι να βγάλουμε αρχηγό και γίνουμε πέντε κομμάτια, δεν έχει νόημα».

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε έκταση και στην υποψηφιότητα Τζιτζικώστα για την οποία είπε πως στην πρώτη του συνέντευξη θα πρέπει να ερωτηθεί εάν εξακολουθήσει να πιστεύει «ότι πρέπει να κλείσουν οι Σκουριές ή να εξακολουθεί να πιστεύει ότι δε πρέπει να προχωρήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις» αναφερόμενος στον ΟΛΘ.