Η τρικυμία στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ δεν κάνει την Κουμουνδούρου να εφησυχάζει, η οποία αισθάνεται την ανάγκη να «πλατύνει» ακόμα περισσότερο το αντιμνημονιακό της κάλεσμα.

Κι ενώ πρόσφατα ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος είχε διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση προγραμματικής σύγκλισης και συνεννόησης με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, ο Νίκος Παππάς έκανε σαφές άνοιγμα στους ΑΝΕΛ! Με τη φράση «τίποτε δεν αποκλείεται» («Real News») ο ισχυρός διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα ουσιαστικά άνοιξε ξανά το κεφάλαιο Ανεξάρτητοι Ελληνες, το οποίο υποτίθεται είχε κλείσει οριστικά για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και οι πολιτικές καραμπόλες συνεχίστηκαν στο πολιτικό σκηνικό, με τον εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ να επιχειρεί να… αποκρούσει το διακριτικό άνοιγμα Παππά.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο κ. Κουίκ υπογραμμίζει με έμφαση: «Θα μπορούσα να βάλω τον τίτλο «πόρτα στον ΣΥΡΙΖΑ από τους ΑΝΕΛ». Απλά θα το διατυπώσω με τη φράση «οι ΑΝΕΛ δεν γίνονται ουρά του ΣΥΡΙΖΑ και όποιος θέλει ας έλθει να ακολουθήσει τις δικές μας θέσεις»».