Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης - υπόγειες διαδρομές ΝΔ - Χρυσής Αυγής καταγγέλλει η αντιπολίτευση

Πολιτικός σεισμός από τους διαλόγους-σοκ του Μπαλτάκου με τον Κασιδιάρη

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/04/2014 14:22 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 02/04/2014 16:38 |
Πολιτικός σεισμός από τους διαλόγους-σοκ του Μπαλτάκου με τον Κασιδιάρη
Ο Τάκης Μπαλτάκος (αριστερά) και ο Ηλίας Κασιδιάρης. Η ηχογραφημένη συνομιλία τους για τις διώξεις της Χρυσής Αυγής προκάλεσε τριγμούς στο Μαξίμου.

Την παραίτησή του υπέβαλε λίγο μετά τις 4.30 μ.μ. της Τετάρτης ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, μετά την αποκάλυψη από τον υπόδικο χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη ηχογραφημένης και οπτικοποιημένης συνομιλίας μαζί του, στην οποία ο στενός συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά του μιλάει για τις δικαστικές διώξεις της Χρυσής Αυγής, τις οποίες μάλιστα εμφανίζεται να αποδομεί, κάνοντας λόγο για πολιτικές παρεμβάσεις.

Την παραίτηση του Τάκη Μπαλτάκου από τη θέση του γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου είχε απαιτήσει αμέσως μετά την αποκάλυψη της ηχογραφημένης συνομιλίας, το ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς εξερχόμενος από τα γραφεία της ΝΔ στη Λ. Συγγρού νωρίτερα το απόγευμα είχε δηλώσει ότι αν και δεν γνωρίζει το θέμα, «εάν είναι έτσι, δεν έχει θέση στην κυβέρνηση ο κ. Μπαλτάκος». Ωστόσο δύσκολα το θέμα μπορεί να τελειώσει με μια απλή και γεμάτη δικαιολογίες επιστολή παραίτησης.

Στη συνομιλία που ο Κασιδιάρης βιντεοσκόπησε κρυφά, ο Τάκης Μπαλτάκος εμφανίζεται να λέει πως οι ανακριτές της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής δεν είχαν κανένα στοιχείο για την προφυλάκιση στελεχών της οργάνωσης και πως οι υπουργοί Δένδιας και Αθανασίου έγιναν αποδέκτες της οργής του Αντώνη Σαμαρά όταν δεν προφυλακίστηκαν οι πρώτοι υπόδικοι βουλευτές της ΧΑ.

Ο Μπαλτάκος εμφανίζεται επίσης να ισχυρίζεται πως η απόφαση για την προφυλάκιση του αρχηγού της ΧΑ και των άλλων ελήφθη κατόπιν πιέσεων των υπουργών Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης προς τους δικαστές.

Τόσο ο υπ. Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, όσο και ο υπ. Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας έσπευσαν να διαψεύσουν κάθε εμπλοκή τους, με τον δεύτερο μάλιστα να κάνει λόγο για «αποκυήματα φαντασίας».

Ωστόσο οι πολιτικές αναταράξεις της υπόθεσης είναι πρόδηλες. Η κυβέρνηση, εκεί που ανέμενε την Τετάρτη μια δήλωση στήριξης από το Ecofin που διεξάγεται στην Αθήνα, επιστρέφει στην εσωστρέφεια. Την ίδια ώρα τα κόμματα της αντιπολίτευσης κάνουν λόγο για μείζον πολιτικό θέμα και ζητούν από τον Αντ. Σαμαρά εξηγήσεις για τον άνθρωπο που λειτούργησε εν πολλοίς ως δεξί του χέρι στο Μαξίμου.

Οι αντιδράσεις των κομμάτων

Ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου Δημήτρη Παπαδημούλη σχολίασε: «Ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνομιλούν σαν να είναι αδέλφια, σαν να είναι κολλητοί. Ο Τ. Μπαλτάκος δίνει στοιχεία, κάνει αποκαλύψεις, αναφέρει ονόματα, αναφέρει επικοινωνίες με την Δικαιοσύνη που δεν συνάδουν με την διάκριση των εξουσιών. Είναι φανερό ότι δεν πρόκειται μόνο για θέμα Μπαλτάκου». Κάλεσε δε τους Αθανασίου, Δένδια, Μπαλτάκο αλλά και τον ίδιο τον Αντ. Σαμαρά να έλθουν στη Βουλή για να συζητηθεί το όλο θέμα.

Η ΔΗΜΑΡ από την πλευρά της σχολίασε πως «οι συνομιλίες Μπαλτάκου - Κασιδιάρη καταγράφουν τις παρασκηνιακές κινήσεις κύκλων της ΝΔ με το ακροδεξιό νεοναζιστικό σχήμα».

Το ΚΚΕ υπενθύμισε ότι από νωρίς είχε επισημάνει τους δεσμούς της ΧΑ με το σύστημα. «Το ΚΚΕ έχει επανειλημμένα επισημάνει ότι αντικομουνισμός και φασισμός αλληλοτροφοδοτούνται, συνεπώς ενιαία πρέπει να απομονωθούν από το λαό και τη νεολαία» ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του.

Η «λεπτή» θέση του ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ, ως κυβερνητικός εταίρος, βρίσκεται σε πιο λεπτή θέση. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος επανέλαβε αυτό που είχε πει και λίγες ημέρες πριν - όταν ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης είχε προκαλέσει αίσθηση με την περιβόητη δήλωσή του «αντικομμουνιστής γεννήθηκα, αντικομμουνιστής θα πεθάνω» - υπογραμμίζοντας ότι «ο Μπαλτάκος είναι ένα παλιό πρόβλημα» και υπενθυμίζοντας «η κυβέρνηση αυτή είναι μια κυβέρνηση συνεργασίας που καλύπτει μια εθνική ανάγκη».

Το ΠΑΣΟΚ ωστόσο το πρώτο κόμμα που απαίτησε την αποπομπή του Μπαλτάκου από τη θέση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το βίντεο το μεσημέρι, ο Δημήτρης Καρύδης, γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Βαγγέλη Βενιζέλου, ανέφερε με ένα λιτό μήνυμά του: «Ο κ. Μπαλτάκος να παυθεί τώρα από Γ. Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου».

Λίγο αργότερα και επισήμως η Χαριλάου Τρικούπη απαίτησε την αποπομπή του Μπαλτάκου.

«Η άμεση παύση του κ. Μπαλτάκου είναι το λιγότερο» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γρ. Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

» Η παρουσία στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης ενός προσώπου με αυτές τις ιδεολογικές προτιμήσεις και τις πολιτικές απόψεις και πρακτικές ήταν παλιό «πρόβλημα», όπως είχε πει χαρακτηριστικά πριν λίγες ημέρες ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

» Δεν μπορεί να υπάρχει μέσα στον κυβερνητικό μηχανισμό κανένας ακροδεξιός θύλακας που υπονομεύει την κυβερνητική πολιτική και το σεβασμό της προγραμματικής συμφωνίας που την διέπει.

» Κατά τα λοιπά οι εκλεκτικές συγγένειες με το φιλοναζισμό, την ξενοφοβία, τον ρατσισμό, την ακροδεξιά, αργά ή γρήγορα, εκδηλώνονται, αποκαλύπτονται και πληρώνονται.

» Γι αυτό έχει σημασία στο πλαίσιο της κυβέρνησης συνεργασίας που καλύπτει επιτακτική εθνική ανάγκη, να είναι ισχυρός και ενισχυμένος ο προοδευτικός πόλος.

» Περιττεύει, τέλος, να τονίσουμε τον απόλυτο σεβασμό μας στα πρόσωπα των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών που χειρίστηκαν και χειρίζονται την υπόθεση της «Χρυσής αυγής» στο πλαίσιο της δικαστικής ανεξαρτησίας και της διάκρισης των λειτουργιών».

Το χρονικό της αποκάλυψης
 
Νωρίτερα, ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας την Τετάρτη στη Βουλή στη συζήτηση για την άρση ασυλίας πέντε βουλευτών της Χρυσής Αυγής, είχε αποκαλύψει ότι έχει στην κατοχή του ηχογραφημένο οπτικοακουστικό υλικό με συνομιλία που είχε στο πρόσφατο παρελθόν με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Ο Κασιδιάρης διάβασε απομαγνητοφωνημένο, όπως είπε, το κείμενο στο οποίο ο Τάκης Μπαλτάκος φέρεται να λέει στον ίδιο ότι ο Πρωθυπουργός αντέδρασε έντονα και καταφέρθηκε κατά των υπουργών Δένδια και Αθανασίου, όταν ο ανακριτής πήρε απόφαση να μην προφυλακιστούν εκτός από τον ίδιο και οι συνάδελφοί του Μίχος και Παναγιώταρος.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε ότι το υλικό της συνομιλίας του έχει κατατεθεί στο δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο και θα δει το φως της δημοσιότητας από το Διαδίκτυο.

Οντως λίγη ώρα αργότερα ανέβηκε σε έναν ιστότοπο το βίντεο συνομιλίας του με τον Τάκη Μπαλτάκο.


 

Ο διάλογος-σοκ

«ΚΑΣ.: Όταν κατ’ αρχήν όταν βγήκα εγώ τι έπαθε ο Σαμαράς, μπορείς να μου πεις;

ΜΠΑ.: Ήταν στην Αμερική τότε.

ΚΑΣ.: Ναι, ήταν στην Αμερική, αλλά εγώ έχω μάθει ότι έπαθε εγκεφαλικά.

ΜΠΑ.: Σοκ και δέος! Χαμός έγινε, της πουτάνας… δεν με πήρε εμένα, του ’χα πει ότι αυτά που κάνεις… του τα είχα πει. Δεν θα μου έλεγε εμένα γι’ αυτό το πράγμα. Πήρε τους άλλους δυο και τους γάμησε τα πρέκια. Τον Αθανασίου και τον Δένδια: «με κοροϊδέψατε, μ ε δουλέψατε, τι είναι αυτά ξεφτιλίστικα». Γιατί είχε κάνει την προηγούμενη μέρα δήλωση στο αμερικανικό σιωνιστικό συνέδριο ότι: «τελείωσε, τους έδεσα, τους έδεσα γειά σας!» και την άλλη μέρα βγαίνετε εσείς.

ΚΑΣ.: Με τους ανακριτές που μας αφήσανε, εκεί στο επίμαχο στάδιο, τι έγινε; Γιατί αυτοί το γυρίσανε κωλοτούμπα μετά, αφ’ ότου αφήσανε εμάς, μετά που πήρανε τους άλλους το γυρίσανε κωλοτούμπα.

ΜΠΑ.: Σας αφήσανε για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία.

ΚΑΣ.: Ναι, ωραία δεν υπήρχε τίποτα.

ΜΠΑ.: Και δεν τους πήρε κανείς τηλέφωνο να τους πιέσει, γιατί το θεωρούσαν όλοι αυτονόητο… όλοι θεωρούσαν σαν δεδομένο: "ε, τι θα κάνει ο ανακριτής;" Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ! ΚΑΝΕΝΑ!

 ΚΑΣ.: Ούτε για τους άλλους είχε όμως…

ΜΠΑ.: Μα με τους άλλους ήτανε… (κάνει την κίνηση κλήσης στο τηλέφωνο και τηλεφωνικής συνομιλίας).

ΚΑΣ.: Ποιος την έκανε τη ζημιά εκεί;

ΜΠΑ.: Και οι δυο.

ΚΑΣ.: Δένδιας, Αθανασίου;

ΜΠΑ.: Ποιος άλλος να το κάνει…

ΚΑΣ.: Και τι λέει ο Σαμαράς γι’ αυτά; Έχει συναίσθηση του τι γίνεται;

ΜΠΑ.: Όχι, στην αρχή δεν είχε… τώρα όμως που είδε τα γκάλοπ… αυτός νόμιζε, σαν μεγαλοαστός που είναι, ότι όλα αυτά τα τρομερά «2% - μου λέει – θα πάνε»… του λέω: «εγώ σου λέω 20% θα πάνε». Μου λέει: «Είσαι μαλάκας».

ΚΑΣ.: Ποιος του ’πε να τα κάνει αυτά;

ΜΠΑ.: Πρώτ’ απ’ όλα φοβάται για τον εαυτό του. Επειδή εσείς τον κόβετε απ’ το να έχει προβάδισμα από το Σύριζα.

ΚΑΣ.: Κόβει ψήφους ’ντάξει;

ΜΠΑ.: Είναι λογικό.

ΚΑΣ.: Κι επειδή του κόβουμε ψήφους δηλαδή θα μας βάλει φυλακή;

 ΜΠΑ.: Τον πούστη… απίστευτο πράγμα, απίστευτο.

ΚΑΣ.: Κι αυτά που είπε ο Ρουπακιώτης;

 ΜΠΑ.: Αυτό είναι σίγουρο, αφού το ’κανε την εβδομάδα που θα πήγαινε εκεί.

 ΚΑΣ.: Η Γκουτζαμάνη, αυτά τα πράγαμτα που έκανε, που εγώ πράγματι είχα τις πληροφορίες ότι ήτανε δεξιά και με το γράμμα του νόμου.

ΜΠΑ.: (κάνει τον σταυρό του).

ΚΑΣ.: Θεούσα.

ΜΠΑ.: Ναι.

ΚΑΣ.: Πώς τα ’κανε αυτά τα αίσχη με τον Βουρλιώτη και με το στήσιμο αυτού του πορίσματος;

ΜΠΑ.: Την πείσανε ότι: «είναι παγανιστές, ειδωλολάτρες, ναζί και ότι είναι αντίθετιο με τον Χριστιανισμό».

ΚΑΣ.: Ποιος την έπεισε γι’ αυτά τα πράγματα;

ΜΠΑ.: Ο Αθανασίου κι ο Δένδιας.

ΚΑΣ.: Να πας στον Εισαγγελέα και να πεις ποιοι έστησαν όλη αυτή την σκευωρία: ότι ο Αθανασίου έδωσε εντολή στην Γκουτζαμάνη, ότι ο Σαμαράς είχε δώσει εντολή στον Αθανασίου και όλοι αυτοί να πάνε να δικαστούνε. Αν είσαι δίκαιος άνθρωπος αυτό πρέπει να κάνεις.

ΜΠΑ.: Άμα το κάνω αυτό τώρα θα κάνει προκαταρκτική εξέταση μισής ώρας και θα την βάλει στο αρχείο.

ΚΑΣ.: Λες ε;

ΜΠΑ.: Ε, βέβαια! Με κυβέρνηση Σαμαρά θα το κάνω; Σε ποιον εισαγγελέα θα πάω; Εισαγγελέας είναι η ίδια η Kουτζαμάνη. Θα πάω να καταγγείλω την Kουτζαμάνη στον εαυτό της;

ΚΑΣ.: Πώς μπήκε η Kουτζαμάνη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου;

 ΜΠΑ.: Αφού είναι απ’ το ίδιο χωριό. ΚΑΣ.: Άρα τώρα ξεπληρώνει το γραμμάτιο.

ΜΠΑ.: Ναι, είναι από το ίδιο χωριό. Δηλαδή δεν είναι απ’ το ίδιο χωριό είναι από απέναντι χωριά, έτσι. Αλλά έχουν μπει στον ίδιο διαγωνισμό, είναι συνομίληκιο σχεδόν. Είναι συντοπίτες, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε.»

98
Γιάννης
07/04/2014 14:20
1. Με σύλληψη της ΧΑ, 2. Με κατάργηση ελέγχων εμβασμάτων, 3. Την απόλυτη στήριξη του Ποταμιού μήπως κόψει κανέναν ψήφο, 4. ΤΑ ΚΑΡΑΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΜΕ να βαράνε από το πρωί μέχρι το βράδυ άσχετα νέα και ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!! ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...ΛΑΔΩΜΕΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ!!! ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ!!!! ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ - ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ...ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗ....ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Eleana
06/04/2014 11:35
Δεν περίμενε τον Μπαλτάκο πάντως για να πάρει προβάδισμα ο Σύριζα. Τα στημένα σας ρε θα τα φάτε στην μάπα στις εκλογές. Από τις βλακείες και τις στημένες δημοσκοπήσεις έχετε επηρεαστεί και οι ίδιοι, ξεχνώντας ποια είναι η πραγματική εικόνα και τι θα γίνει σε λίγο καιρό εδώ με τις αηδίες κάλυψης της κυβέρνησης.
anti
05/04/2014 00:41
apo pote egine egklima o logos kai I leleutheria ekfrasis otan auti den stoxeuei stin diaprqaxi egklimatos ? mipos zoume se kamia ougkanta I furomania
Giannis
04/04/2014 10:59
Οτι και να πούμε για το θέμα είναι λίγο πια. Ούτε στην Ουγκάντα ρε ... Κρίμα για τους δημοσιογράφους που τους καλύπτουν ότι και να κάνουνε. Τους καλύψανε με τα 100 δισ δώρο σε Τράπεζες (2 φορές τον Εθνικό Προυπολογισμό) τους καλύψανε με Λαγκάρντ, με ελέγχους σε offshores που δεν έγιναν, με καθυστέρηση απονομής δικαιοσύνης για την λίστα με τους δημάρχους, τους διευθυντές των δημοσίων υπηρεσιών που βρέθηκαν με εμβάσματα. Γενικά Καλύψανε ΠΟΙΝΙΚΑ αδικήματα σε σημείο που η ειρωνία των άλλων έφτασε να βάλλουν μεσα πολιτικό κόμμα χωρίς στοιχεία. Εγκληματική Οργάνωση θεωρητικά είναι όλη η κύβέρνηση και το χρεοκοπημένο λαμόγιο σύστημά της. Γιατί τους έχουν έξω; Εγκληματική Οργάνωση δεν χρειάζεται για την μεθόδευση του μνημονίου; Τις εντολές από έξω για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ Χρεοκοπία των Ελλήνω στο PSI; Καταλήσατε την δημοκρατία και το κράτος δικαίου....μας πήρατε την ελπίδα από τα παιδιά μας και εμάς σε σημείο που το 80% των Ελλήνων να θέλει να πάει ρε έξω!
Κεντροδεξιός
04/04/2014 06:26
Ο Σαμαράς είναι ο μεγαλύτερος καταστροφέας του κεντροδεξιού χώρου. Κατέστρεψε την Νέα Δημοκρατία κι έδιωξε τα καλύτερα στελέχη της όπως τώρα πρόσφατα τον Κακλαμάνη. Πρέπει να πέσει αυτή η αστεία κυβέρνηση της μειοψηφίας και να ηγηθεί κάποιος της Νέας Δημοκρατίας. Κα΄ποιος που θα ΄φερει ενότητα και συσπείρωση. Κάποιος που θα κερδίσει πάλι τους Νεοδημοκράτες και θα ξαναδημιουργήσει τον κεντροδεξιο χώρο. Αρκετά με τους προδότες που έκλεψαν την εξουσία και με χουντικές τακτικές προσπαθούν να επιβιώσουν. Σαμαρά ήρθε η ώρα να φύγεις. Ήδη θα μείνεις ως ο χειρότερος πρωθυπουργός στην ιστορία της Ελλάδας.
Leonidas
03/04/2014 21:12
Το σημείο κλειδί για μένα είναι ότι αντί να κερδίσει η ΝΔ με το σπαθί της τους ψηφοφόρους, να κοιτάξει από ΜΟΝΗ της να κάνει αλλαγές σκληρές και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διαρθρωτικές για την Οικονομία και να γίνει και ΗΡΩΑΣ που να έχει 50%, δεν το έχει κάνει ούτε κατά διάνοια! Πρωταρχική ευθύνη για όλο αυτό έχουν και κάποια ΜΜΕ γιατί με την μόνιμη καλυψη και καθυσηχασμό κάποιων, αντί για σκληρή κριτική όταν πρέπει, αντί να τους ωθήσουνα να βελτιωθούν και να κερδίσουν με το ΣΠΑΘΙ τους τις εκλογές, κινδυνεόυν να περάσουν στην Ιστορία σαν "καταστροφείς" της χώρας και πλήρως ανεπαρκής σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία. Ποτέ δεν είναι αργά όμως, αλλά πάντα απομακρύνονται από την πραγματική λύση εγκλωβισμένοι σε ψέματα ενός Sucess Story απίστευτης ανεργείας, μηδενικών διαρθωτικών αλλαγών που έχουν κάνει ουσιαστικά ΤΣΑΜΠΑ όλη την ύφεση να την έχουμε φάει (τι αλλαγή έγινε στο δημόσιο εκτός από προσωρινή μείωση μισθών, που αν τους δοθεί η ευκαιρία θα τους πάνε στον Θεό σε 1 λεπτό μέσα;) Κρίμα για όλους μας. Και για αυτούς και για εμάς. Και ότι και να λέμε η ΧΑ δεν είναι κάτι φοβερό! Τους είδαμε και τους ξέρουμε! Το ότι η ΝΔ έπρεπε να βάλει Πολιτικό Κόμμα φυλακή - δείχνει το μέγεθος της αποτυχίας! Απλά θα πρεπε να μην βγαίνει στην Βουλή με τον ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ.
Nikos
03/04/2014 17:53
Τους έβαλε μέσα ρε για να αρπάξει ψήφους; Αυτό τι είναι; ΡΕ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!
χε χε χε
03/04/2014 16:37
Τι ωραίο ξεβράκωμα του Σαμαρά και Σία απο το Κασιδιάρη ! Και μόνο που βλέπω ότι λυσσάνε μερικοί, είναι απόλαυση ! Να δω πως θα ξεμπλέξουν και οι δικαστικοί τώρα που αποδεικνύεται ότι συμμετέχουν στη συνομωσία.
Πόντιος Πιλάτος
03/04/2014 14:58
Μπράβο κύριε Μπαλτάκο έτσι να λέτε την αλήθεια και να μην το μετανοιώνετε, να μη τα μαζεύετε.Όταν θέλει κάποιο κόμμα να είναι πρώτο να πολεμά τίμια και όχι άτιμα στη συνείδηση του λαού.Μπορεί να μην είμαστε Χρυσή Αυγή αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θέλουμε να βλέπουμε αθώους να σέρνονται στις φυλακές μόνο και μόνο για να φιμώνονται.Το Βίντεο εκτός από τα λόγια είχε και εικόνες Αγιες και μπροστά σε αυτές είναι βέβαιο ότι λέγατε αλήθειες για΄τι μόνο αυτές ανακουφίζουν. Κύριε Μπαλτάκο μην αλλάζετε γνώμη γιατί σας απόλυσαν ή γιατί ο γυιος σας έπαιξε ξύλο(καλά θα ήταν και αυτός να σας υποστηρίζει όταν πρόκειται για αλήθειες).
Γιάννης
03/04/2014 11:07
Παντως δεν είναι η πρώτη φορά που οι έρευνες της δικαιοσύνης έχουν καλά αποτελέσματα για την κυβέρνηση. Ως τώρα π.χ. δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες για Λαγκάρντ, ΣΔΟΕ και τις καθυστερήσεις ελέγχων, δεν έχει διερευνηθεί η «παραίτηση» των ελεγκτών του κέντρου μεγάλου πλούτου και πολλές από τις σημαντικές υποθέσεις του καθυστερούν ιδιατέρως. Ακόμα και η υπόθεση με την ΕΛΣΤΑΤ που είναι «φως» φανάρι είναι στα ράφια, το ίδιο και η σύνδεση Καντά και άλλων με πολιτικούς. Χμμμ….
PANTHS
03/04/2014 10:52
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ....
Marios
03/04/2014 10:47
Φανταστειτε πιυ φτασαμε σαν λαος. Να πρεπει να υχογραφουν καποιοι, καποιοι να βαζουν στο Υουtube, καπιοι να γραφουν σε blogs γιατι η δικαιοσυνη πολιτικα δεβ χρειαζεται να ιδρωσει το αυτακι της. Δεν κανει την δουλεια της και καλυπτεται
Κ.Ι.Γ.
03/04/2014 10:20
Και καλά να καθορίζουν την οικονομική μας πολιτική εκείνοι που μας δάνεισαν. Αλλά να υπαγορεύουν οι αμερικάνοι και ποιοι θα προφυλακιστούν δεν πάει πολύ; Πού πήγε η εθνική υπερηφάνεια των προοδευτικών; Πώς θα αντιδρούσαν αν αποκαλυπτόταν ότι υπαγορεύουν μεθόδους αντιμετώπισης του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ;
Ελένη
03/04/2014 09:25
Ο μόνος τρόπος να σωθεί ο τρόπος από την δυσωδία των δυνάμεων της διαφθοράς είναι νέοι πολιτικοί - όποιοι και να είναι αυτοί! Και ας πέσουνε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Δεν είναι εύκολη η μάχη με την διαφθορά, ιδίως όταν απειλεί ότι αν δεν κάνουμε όλοι ότι θέλει θα καταστρέψει την Οικονομία και θα μας χρεοκοπήσει.
makisss
03/04/2014 08:56
Εγώ δεν ανέχομαι να καθοριζει τις πολιτικές εξελιξεις ένας αλιτης. Βρήκε το αδυναμο κρίκο της κυβέρνησης και χτυπισε όσο δυνατά μπορούσε. Λογικό μου φαίνεται αφού θα πάει στον κορηδαλο. Σα να διαβλεπω τα συιζοπουλα να θέλουν πάλι να εκμεταλευτουν το βόθρο της χα για να πάρουν πόντους. Ανεπιτρεπτο αλλά δεν περίμενα τίποτε καλλίτερο. Εγώ παντός δεν θα πάρω.
Leonidas
03/04/2014 21:14
Δυστυχώς δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται. Η ΧΑ βγήκε λόγω αδυναμίας της κυβέρνησης να πείσει. Δεν χρειαζότανε να την βάλει φυλακή. Δεν χρειάζονται άλλα ψέματα. Χρειαζότανε να πείσει ότι είναι καλύτερη. Οχι να βάλει φυλακή το 3ο κόμμα στην Ελλάδα.
06/04/2014 15:21
κανένα χαρτζιλίκι πέφτει;
ΚΩΣΤΑΣ
03/04/2014 20:04
ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ
GPP
03/04/2014 08:17
Ακροδεξιά στοιχεία που υποστηρίζονται από την εκκλησία " Ο πυλώνας της εκκλησίας " ο κος Μπαλτάκος ! Δυστυχώς αυτή είναι η κατάντεια της Δημοκρατίας μας προσωπική επιλογή ρου κου Σαμαρα,δίοτι μάλλον του τον συνέστησαν οι ακροδεξιοί της εκκλησίας ,διότι δεν ήταν "άθεος" αλλά αντικομμουνιστής ! Και ο θεός το ίδιο είναι, τώρα πως θα επικοινωνεί ο κος Σαμαράς μ τον θεό ;;;; Το όνειδος της χώρας ! άμεση παραίτηση της κυβέρνησης !!!
GPP
03/04/2014 08:05
Απλώς ο "πυλώνας της εκκλησίας" κος Μπαλτάκος είπε την αλήθεια !! Αίσχος για τον ίδιο τον πρωθυπουργό που είχε αναθέσει"εν λευκώ" την διακυβέρνηση της χώρας σε ακροξεξιά στοιχεία που δεν είναι "άθεοι" είναι χριστιανοί πιστοί, τώρα με ποιόν θα πηγαίνει ο πωθυπουργός στο Άγιο ΄Ορος για να συνομιλεί με την "δεξιά του Κυρίου" Ντροπή του διότι ο κος Μπαλτάκος ήταν προσωπική του επιλογή ! Το μόνο που του απομένει είναι να παραιτηθεί !!!
Leonidas
03/04/2014 21:16
Δεν του το ανέθεσε τώρα! Εϊναι συνεργάτες τόσα χρόνια! Δηλαδή σας φαίνεται παράξενο που με αυτά που γίνονται στην χώρα κάποιοι ακόμα και μέσα από την κυβέρνηση αντιδρούνε;
ΚΩΣΤΑΣ
03/04/2014 04:31
Φασιστικες ενεργειες απο εγκληματικη οργανωση ληστων με βιτρινα μια δημοκρατια ωστε να μην αναλαβει αλλος τα ηνια και ψαχνουν για ελικοπτερο...και σεις μιλατε για ρουφιανους και ναζιστες αλλα εαν ο κοσμος ειχε λιγο μυαλο δε θα ηταν σε αυτη τη θεση που ναι τωρα... μαριχουανα και ουζο στον κοσμο οπως ξερει χρονια τωρα
NIkos
03/04/2014 04:20
Ποια ενόχληρε μωρέ; Μας δουλεύουν; Στήνουν ότι θέλουνε και την έχουνε δει Θεοί. Οι εισαγγελείς με το πρόσχημα ότι τους δίνουμε πολλά ταυτόχρονα έργα, κάνουν ότι θέλουνε...Δέχονται ένα τηλεφωνάκι και κλέινουν μαρτυρίες στο αρχείο! Μας δουλεύουνε; Το θέμα αυτό τώρα αρχίζει. Εϊναι δεδομένο ότι η πολιτική διαφθορά έχει πλοκάμια στις εισαγγελικές και δικαστικές αρχές, αφού διορίζουν και τους διευθυντές τους. Να γίνει έρευνα όμως από ποιον; Από εμάς τους πολίτες; Ρε στην Χάγη θα σας πάμε; Σε όλα τα διεθνή δικαστήρια για κατακρεούργηση όλων των αρχών δικαίου. Δεν θα περιμένουμε να μας πείτε εσείς τι έγινε και τι όχι! Με το στημένο συστηματάκι αυτοελέγχου!
Αφελής
03/04/2014 03:46
Καταστρατήγηση του συντάγματος γίνεται κατάθεση μέρα. Η Ελληνική δικαίωση ήταν και είναι ένα ανέκδοτο. Άνθρωποι πεινάναι, άνθρωποι αυτοκτονούν, και ΝΔ και πότισμα /εμεινε από ΠΑΣΟΚ με νύχια και δόντια να μέινουν στην εξουσία. Κανείς δεν νοιάζεται για την ιδεολογία της ΧΑ. Θέση ΧΑ, ασυμένια δύση, πράσινα παπούτσια, κλπ κλπ, όποιος πείσει τον λαό πότισμα την επόμενη της εκλογής του θα αποκεφαλίσει 300 και τα παιδειά τους και εγγόνια τους θα πάρει 250 από τις 300 έδρες. Λίγο μυαλό αν είχαν θα την είχαν κάνει με εκλαφρά πηδηματάκια. Αλλά.............όπως έιχε πεί ο δίαβολος στην ταινεία ο δικηγόρος του διαβόλου τα 2 μεγαλύτερα αμαρτήματα με σειρά πρωτεραίοτητας, απληστία και ματαιοδοξία. Η καινούργια αρχή απαιτέι οριστικό τέλος status quo.
υποκρισία και άγιος ο θεός
03/04/2014 03:10
κατα τα άλλα, όλος ο τοίχος του μπαλτάκου γεμάτος με εικόνες, να δειχνει πόσο καλός χριστιανός είναι..
03/04/2014 01:57
SEISMOS-SEISMOS O KASIDIARIS O THEOS
Maik-2
03/04/2014 01:22
Bravo ilia Hellas sagapo XA makari na kaneis government
anna sunodinou
03/04/2014 00:50
e kala sumvainoun auta kai sta kalutera spitia ! otan anoixei o fakelos syriza na deite ti exei na ginei.. auta sta prosexos
Νίκος
03/04/2014 00:39
Τώρα τους βλέπουμε και επι το εργον! Με φασιστοειδή, μπράβους, χαφιέδες, μιζαδορους είναι ποτέ δυνατόν να παει μπροστά η χώρα;
Θόδωρος
03/04/2014 00:13
Σεισμός ή μήπως θα αγοράσει αγρόν η κυβέρνηση των Τραπεζιτών; Τί έχει να πει για την παρέμβαση στη δικαιοσύνη αυτή η σάπια κυβέρνηση; Σ Α Π Ι Λ Α . . .
giannis
03/04/2014 00:03
Φανταστείτε, ο μπαλτάκος να ήταν γενικός γραμματέας της κυβέρνησης παπανδρεου.... Η κρεμάλα θα είχε είδη στηθεί στη πλατεία Συντάγματος και οι πολιτικοί αρχηγοί θα καλούσαν το λαό σε ξεσηκωμό....
Σιωπηλή Πλειοψηφία
02/04/2014 22:40
Υπάρχουν ενδείξεις ότι η κυβέρνηση παρεμβαίνει στην λειτουργία της δικαιοσύνης = Σκάνδαλο επιπέδου watergate. Γιατί δεν ζητείται άρση τηλεφωνικών και ηλεκτρονικών επικοινωνιών της κας Kουτζαμάνη που κατονομάζεται για να αποδειχθεί η αλήθεια; Για να μην παραξηγηθώ μου άρεσε η απόφαση της δικαιοσύνης για δίωξη της Χ.Α. Ταυτόχρονα όμως δεν μου άρεσε το ότι κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι μειώσεις μισθών των δικαστικών (στο μισθοδικείο), καθως και των λοιπών ένστολων, ενώ όλες οι άλλες μειώσεις μισθών Δημόσιων Υπαλλήλων, οι διαθεσιμότητες, το κλείσιμο της ΕΡΤ, τα χαράτσια κτλ κρίθηκαν συνταγματικά. Το σύνταγμα διαχωρίζει τις εξουσίες γιατί υπάρχει σημαντικός λόγος. Αλλιώς μην παραξενεύεστε που κανένας δικαστής δεν υπερασπίζεται τα συμφέροντα του λαού.
tassos
02/04/2014 22:38
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...
hlias
02/04/2014 22:35
"...από τον υπόδικο χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη " "ο Κασιδιάρης βιντεοσκόπησε κρυφά" μιλάμε αμεροληψία όχι αστεία! :)
George
03/04/2014 06:37
Γιατί ρε φίλε.. είναι κάτι από τα 2 ψέματα?
afriki
02/04/2014 22:34
kai tora pou xebrakothikate ti ginetai?oute psilos ston korfo sas!!!
Σπύρος
02/04/2014 22:08
Σαμαρά πάρε τα ακροδεξιά βλαχοτάγαρα και εξαφανίσου. Ντροπή σου. Αν θες πήγαινε στην Καλαμάτα για Δήμαρχος.
ΕλΒενιζελος
02/04/2014 21:47
Δεν θα μας αφίσουνε ποτε να συκοσουμε κεφαλι. Μολις παρει μια ανασα η Ελλαδα, παλι υπο του νερου το κεφαλι. Καποτε το εκαναν για να εχουμε τον βασιλια στο θρονο, τωρα για να εχουμε τη ΧΑ στη καρεκλα!
makisss
02/04/2014 21:45
Δεν βλέπω κάτι περίεργο. Ο Κασιδιάρης διαμαρτυρεται που θα τούς πάνε όλους μέσα. Λέει οτι τσαντιστηκε ο σαμαράς που δεν προφυλακισαν τον κασιδιάρη. Ε και; και γω τσαντιστκα. Σιγά τα βάι. Το πραγματικό ερώτημα είναι πως ενα γλοιώδες υποκείμενο όπως ο μπαλτακος που βρίζει τον προησταμενο του, είναι σε τέτοια σημαντική θέση.
Μετωπική
02/04/2014 21:33
Ακροδεξιά η ΝΔ του Σαμαρά, το είχαμε καταλάβει. Οι φασίστες ναζί της χ.α. πρώτοι ρουφιάνοι... το ξέραμε και δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο. Για τα βρώμικα πολιτικά παιχνίδια τους, πάνω και κάτω από το τραπέζι, αν και δεν είχαμε αποδείξεις, τα ξέραμε επίσης. Το πραγματικά δυσάρεστο της υπόθεσης είναι ότι η ναζιστική Χ.Α. θα βγει πολύ κερδισμένη. Θα φανεί ως το όντως αντισυστημικό, αδικημένο και "σωτήριο" κόμμα της χώρας. Τραγικό.
Kaiadas
02/04/2014 23:53
Megalh klapsa gia to tipota. Apo pou vgainei kerdismenh h XA? Epeidh tha peisei me ta "epixeirhmata" ths parapanw apo to 7% pou hdh pairnei? H mhpws epeidh oi Ellhnes polites gohteuontai apo thn politikh ths? H mhpws tha th luphthoun kai tha thn pshfisoun apo sumponia? Blepw enan paniko oso vgainoume apo ta mnhmonia siga-siga.
πανος
02/04/2014 23:46
ακριβώς όπως το λές: το όντως αντισυστημικο αδικημένο και σωτήριο κομμά... χρυση Αυγη να ξεβρωμίσει ο τόπος.
mangas
02/04/2014 21:24
Lene oti o Kasidiaris den eine "Andras" pou magnitofonise tin omilia? Arage tha prepi na pai adika filaki gia na apodiksi to andrioliki tou? Ti vlakies eine aftes!!! BRAVO ILIA!!!!
Ελένη Πετροπούλου
02/04/2014 21:13
Ο Βενιζέλος δεν ξέρει τι λέει. Αντί να καταδικάσει τον ακροδεξιό τον Μπαλτάκο λέει περί στερεοτύπων. Τα πάντα για να μείνει αντιπρόεδρος !!!
MINIOS
02/04/2014 20:45
FTOXH PSOROCOSTENA...POSA KATHIKIA THA THREPSIS AKOMH?? MONOPS
Κ
02/04/2014 20:43
ΤΙ ΒΛΑΚΑΣ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΤΕΛΙΚΑ
ΔΓΚ
02/04/2014 20:35
Γιατί απορείτε βρε παιδιά? έκανε και η χούντα διεύρυνση όχι μόνο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
βασιλειος
02/04/2014 20:21
εγω ενα ερωτω?μπηκε στην βουλη ο γιος του μπαλτακου εκανε τσαμπουκα και εφυγε χωρις να συλληφθει?γιατι?μπορει ο καθενας να μπαινει να κανει οτι θελει και να φευγει?εδω δεν μπορεις να πλησιασεις αλλες φορες.αν αυριο μπει κανενας αλλος και πυροβολησει τι θα γινει?αρα υπαρχει συνομωσια μεταξυ χουντικων αστυνομικων και φασιστων και χαλασε η δουλια και πλακωθηκαν μεταξυ τους.τελικα κε σαμαρα που ειναι το πεζοδρομιο που ελεγες.μες στην βουλη η απεξω?
Χριστίνα
02/04/2014 20:07
Η αλήθεια θα λάμψει και η Χρυσή Αυγή θα διακαιωθεί. Έρχονται και άλλες αποκαλύψεις και θα μάθει όλος ο κόσμος. Stay tuned.
ξεφτιας
03/04/2014 00:47
Οταν ολος ο κοσμος μαθει οτι η ΧΑ εβαλε να σκοτωσουν τα παιδια της στο νεο ηρακλειο θα σταματησεις να λες ανοησειες....καημενη
Απηυδισμένος
02/04/2014 19:25
Αν έχεις στην κυβέρνηση κοπρίτες σαν κι αυτούς, κι έναν λαό που τους ψηφίζει ή τους ανέχεται, ε βέβαια και χρειάζονται τρόικες (σκεφτείτε πόσο πιο επικίνδυνοι θα ήταν χωρίς τις τρόικες). Πάντως ο Σαμαράς είναι γκαντέμης: εκεί που καλοστρώνει το χαλί με τα λουλούδια πάνω από το βόθρο που τον στηρίζει, όλο και κάποιος τραβάει το χαλί. Από τέτοιες (πολιτικές) λέρες μόνο μπόχα.
Μνήμων
02/04/2014 19:14
Οταν λέγαμε ότι ο Μπαλτάκος είναι φασίστας εσείς εκεί σφυρίζατε αδιάφορα. Πάρτε τα τώρα
ΧΑ ΧΑ
03/04/2014 02:00
Εμείς όταν λέγαμε ότι ο Κασιδιάρης είναι φασίστας εσείς τί λέγατε ? Αμνησία ?
politisgr2011
02/04/2014 18:22
stimeno epitides bromoodoulies
Nikolas2014
02/04/2014 18:12
Καλά, τώρα πέσαμε απ' τα συννεφα! Και η κουτσή Μαρία ηξερε τις σχέσεις του φασιστοειδούς Μπαλτάκου με τους χρυσαυγίτες και ο Σαμαράς καμάρωνε το τρίο -αυτόν μαζι με Φαήλο και Χρυσανθο. Τι θεωρίες των δύο άκρων κατέβασε, τι σοβαρή χρυσή αυγή έλεγαν τα παπαγαλάκια, τώρα επιτέλους ο Αντωνάκης θα κατάλαβε το συμβαίνει όταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα
SajberMarmelanD
02/04/2014 18:02
Made in Greece......................................................
Ματης
02/04/2014 17:42
Κυρίες και κύριοι το πανηγύρι αρχίζει!Αμεση πρεπει να ειναι η παρέμβαση εισαγγελέα με κλητευσεις μαρτύρων όλη του πολιτικού αλλα και δικαστικών.εννοειται οτι η κυβέρνηση πρεπει να παραιτηθεί!
Νίκος
02/04/2014 17:35
Τώρα θα κατέβει με την χ.α. ο Μπαλτάκος για ευρωβουλευτής; Να τον χαίρονται ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος αλλά και ο Κουβέλης που τον δέχτηκαν και τον ανέχτηκαν τόσο καιρό.Ή μήπως ήταν ο δούρειος ίππος της Ν.Δ. για την άλωση της φιλοχιτλερικής παράταξης; Αν ο Μπαλτάκος είχε τέτοια εκτίμηση για τον Σαμαρά (φαίνεται από τους διαλόγους του βίντεο),τότε ο πρωθυπουργός δεν ξέρει να διαλέγει συνεργάτες.Περαστικά του.
Α
02/04/2014 17:24
Απίστευτο γ.γ. της κυβερνήσεως να λειτουργεί σαν σύμβουλος των ναζιστών. Ακύρωσε μια τέλεια επιχείρηση να τεθεί εκτός νόμου η ΧΑ και έρχεται ένας φανατικός ηλίθος να την ανατρέψει.
AA
02/04/2014 17:21
I roufiana kirie Kasidiari poso Elliniki einai? Oi Ellines patriotes den itane POTE stin istoria mas roufianoi. Opios kai an einai o Mpaltakos, i roufiania einai roufiania, poso mallon otan o alos to kanei gia na se voithisei. Akomi mia apodixi oti to nazistiko morfoma kamia sxesei den exei me tis axies kai ta ithi mas. Travate gia Germania. Ekei agapane poli tous nazistes roufianous. Ton poulo.
Αριστερός
03/04/2014 04:12
Οι Γερμανοί ναζιστές δεν είναι ρουφιάνοι! Κρατούν όλοι το στόμα τους κλειστό. Όσο για τους εν Ελλάδι ρουφιάνους οι ρουφιάνοι πρωτοεμφανίσθηκαν στους Αρχαίους Έλληνες, έγιναν περισσότεροι στην Επανάσταση του 1821, έγιναν πάρα πολλοί επί γερμανικής κατοχής και σήμερα, ας μη συζητάμε καλύτερα. Όσο για τον Κασιδιάρη είναι πραγματικά βλάκας. Εγώ στη θέση του θα δημοσίευα το βίντεο μερικές μέρες πριν τις εκλογές και θα το έστελνα σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα της Ευρώπης.
Kitsos
02/04/2014 17:15
MPRAVO STON KLASIDIARI!!!!!! APEDIXE OTI EINAI GNHSIOS APOGONOS XAFIE AFU KAI AYTOUS ME TUS OPOIOUS SYNERGAZOTAN TOUS KARFONEI.TETOIOI PATRIOTES....OSO GIA TON MPALTAKO..KOROIDOOO
nato
02/04/2014 17:14
NATO otan ta elega ego iha dikeo oti afti theloun tin hrisi avgi ekso apo to kinovoulio giati nomizoun tha paroun perisoterous psifous i hrisi AVGI THA VGI SEFTERO KOMA tha todite ego paradehome tin norvigia me tin hrisi avgi kivernai i kivernisi patriotes ke patriotises afti agonizonte giati fovonte tha pane filaki mono IHRISI AVGI THA TOUS DIORTHOSI ALA O ELINIKOS LAOS PREPI NA INE ME TO MEROTOUS FTANI TIN KOMODIA POU PEKSANE TOSA HRONIA
Γιώργος
02/04/2014 16:59
Χαίρομαι, όταν βλέπω, ότι στο ΠΑΣΟΚ ξέρουν να κάνουν κι άλλα πράγματα, εκτός του να πλακώνοννται μεταξύ τους.
Γιώργος
02/04/2014 18:52
Κι επειδή βλέπω επίσης, ότι την έχουν πέσει άγρια με θεμιτά και αθέμιτα μέσα στην κυβέρνηση, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ (χμ!)που αρχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, μεγαλώνει ακόμη ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ η πίστη μου στην κυβέρνηση. Στη δημοκρατία. Στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Μακριά τους συνέλληνες είναι το ΧΑΟΣ! Η άβυσσος !!!
Alexis Stefanidis
02/04/2014 16:56
kasidiari eise ena megalo mpastardo kai mizero anthropaki,esena den prepei na se empistevete kanenas ,oute kai to idio sou to koma,katestrepses enan anthropo pou se empistefthike o opoios itan fisika vlakas kai apo tin mia kala egine gia na mathi o kosmos ti remalia mas kivernoun,alla auto pou ekanes esi na stisis mia pagida se enan filo sou eine proion mias kakovoulis prosopikotitas,kai efxome auto pou ekanes me ton mpaltako alla kai me ton nearo pou exase tin doulia na gini paradigma ston lao alla kai sto koma sou gia na katalavi o kosmos me ti mizero remali exei na kani.eime sigouros oti kai kivernisi na ginosastan esi ton mentora sou ton mixaloliako tha tou karfones to maxeri stin plati,tora na do poios noitika igiis anthropos tha psifisi ena apovlito san kai esena.Alexis Stefanidis.
Εύα
03/04/2014 21:14
Α, τόσο απλά δηλαδή!!!!! Για το ότι συνομωτούσε ο εξ απορρήτων του Σαμαρά Μπαλτάκος με τον Κασιδιάρη, όντας σε μία νευραλγική κυβερνητική θέση, κουβέντα ε; Για το ότι είναι ο έμπιστος του Σαμαρά χρόνια τώρα και ήταν γνωστός ο "βίος και η πολιτεία του" από παλιά, τι έχετε να πείτε; Ο Σαμαράς που έχει συγκεντρώσει όλα τα ακροδεξιά σταγονίδια δίπλα του, είναι αθώος; Για όλα φταίει ο Κασιδιάρης, που παρέσυρε τον "αφελή" Μπαλτάκο; Πολύ κοντόφθαλμες απόψεις έχετε.
χε χε χε
02/04/2014 23:26
τσούζει, τσούζει; :)
Μαρία
02/04/2014 16:55
Δεν έπεσα από τα σύννεφα .Οι φασίστες μας κυβερνάνε.Οι θεσμοί έχουν πάει περίπατο και το πάρτι συνεχίζεται.Να τους χαίρεσθε!
ΠΩΛ
02/04/2014 16:52
ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΑΠΟΜΠΕΦΘΕΙ
Αλέκος
02/04/2014 16:35
Για παραίτηση μιλάμε με κλωτσιές να τον ξαποστίλει τον ηλίθιο. Αν δεν ηπήρχε το βίντεο θα στοιχιμάτιζα ότι είναι ψέματα , μου είνα αδυανόητο ένας άνθρωπος που βρίσκετε στο στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού να μιλάει κατ 'αυτόν τον τρόπο . Και καλά αυτά βγήκαν στη φόρα γιατί το άλλο το τομάρι τα κατέγραψε δεν μπορώ να φανταστώ πως λειοτυργούσε αυτός ό άνθρωπος τόσο καιρό δίπλα στον Σαμμαρά , τί έλεγε και κυρίως τι έκανε για να τον υπονομεύει όταν στον φασίστα τον συκοφαντεί ασύστολα.
Αριστερός
03/04/2014 03:59
Ευτυχώς το "τομάρι" κατά τη γνώμη σου τον κατέγραψε και αποδεικνύει με το βίντεο ότι η ΧΑ έχει το όνομα αλλά άλλοι έχουν τη χάρη. Ποιος είναι πιο φασίστας; Αυτός που μιλάει για φασισμό ή αυτός που τον εφαρμόζει;
Ελένη
03/04/2014 21:17
Πες τα άνθρωπέ μου! Γιατί πήξαμε στην βλακεία εδώ μέσα!
Μάκης Παυλίδης
02/04/2014 16:35
"Όμοιος ομοίω αεί πελάζει!" ή, επί το νεο-ελληνικότερο: "Αν δεν ταιριάζανε ΔΕΝ θα συμπεθεριάζανε!" Ποιος με ποιον; Ελάτε τώρα. Ευκολάκι σας έτυχε. ΟΛΟΙ άριστα θα πάρετε.
Ευαγγελία
03/04/2014 21:18
Συμφωνώ απόλυτα και θα ήθελα να συμπληρώσω "Όμοιος στον όμοιο και κοπριά στα λάχανά"!
Μιχάλης Τζανίνης
02/04/2014 16:24
Τώρα Σοκ ε; Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δεκάδες φορές καταγγείλει, ότι ηγετικά στελέχη της κυβέρνησης, μαζί και ο Σαμαράς κινούνται στα όρια της ακροδεξιάς νομιμότητας, κάποιοι σιωπούσαν ένοχα και κάποιοι μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι, καλούσαν ειρωνικά το ΣΥΡΙΖΑ, να αποκαλύψει τις σχέσεις της ηγετικής ομάδας της κυβέρνησης ( Σαμαράς, Μπαλτάκος, Λαζαρίδης) και να σταματήσει τους λαϊκισμούς. Η σημερινή εξέλιξη δείχνει επίσης τα αντανακλαστικά και τη πολιτική ωριμότητα του "καταλληλότερου Πρωθυπουργού". Μαγκιά κλ.... και κώ.. φινιστρίνι
Αντιφασίστας
02/04/2014 16:22
Να τους χαίρεστε εσείς στα Τα Νέα που υποστηρίζετε αυτούς τους κρυπτοφασίστες και τα μνημόνια τους.
Mighty Boosh
02/04/2014 16:11
Και ποια είναι δηλαδή η βαρύτητα της γνώμης του Μπαλτάκου; Ένας απ'αυτούς είναι απλώς φοράει καλύτερο κουστούμι. Ένα απομεινάρι της παλιάς δεξιάς, που μάλλον τον έβαλαν στην ΝΔ για να τσιμπίσουν μερικές ψήφους ακόμη. Είναι πολύ πιθανό ότι μέσω αυτών των δήθεν αποκαλύψεων ο Μπαλτάκος ήθελε να εξασφαλίσει την επανεκλογή του στις ερχόμενες εθνικές εκλογές. Και αλλιώς να το δεις. Δηλαδή οι Δένδιας, Αθανασίου πήραν τηλ την Γκουτζαμάνη και τι; Για την προφυλάκιση πρέπει να συντρέχουν λόγοι νομικής φύσεως. Είναι σαφές ότι στοιχεία εναντίον της χα υπάρχουν και βγαίνουν στο φως ακόμη περισσότερα. Επρεπε δηλ να πέσει τηλ για να πειστούν ότι είναι ναζί και εγκληματική συμμορία;
Α
02/04/2014 16:00
Ο Αντι-κομμουνιστής δεν είναι ο Μπαλτάκος; Είναι και κοντο-χωριανός; Που θα σταματήσει ο κατήφορος;
a.b
02/04/2014 15:51
Με την παραίτηση Μπαλτάκου νομίζουν ότι λύθηκε το θέμα; Μπαράκα και όραμα μετέτρεψαν την χώρα,αν έχουν τσίπα να κάνουν χαρακίρι στο Σύνταγμα.
Τ\κ
02/04/2014 15:47
ευγε μπαλτακο...ευγε και σε αυτους που βαλανε τον νεο-ναζι ΓΓ.
morris
02/04/2014 15:43
Τί να λέμε τώρα...Ποιός ο λόγος να καθήσετε και να συνομιλήσετε με τον κ. Κασιδιάρη;;;Και ωραία, πες το κάνατε...Δεν έπρεπε να προσέχετε τί λέτε;;;Ούτε 5χρονο δεν θα την πάταγε έτσι...Αν είναι ποτέ δυνατόν...Τελικά, απορώ τί μυαλό κουμαντάρουν κάποιοι...Δεν την βλέπω να αντέχει για πολύ ακόμα η Κυβέρνηση...Πήρατε στο λαιμό σας μια ολόκληρη Παράταξη κ. Μπαλτάκο...απαραδεκτο...
Ηρθε η ωρα να ετοιμάζετε βαλτσες!
03/04/2014 02:01
Ποια παράταξη? Της κοροιδίας και της κλεψιάς? Σημασία έχει ο τρόπος που την πάτησε ή αυτά που είπε? Ανοιξε τα αυτάκια σου και σταμάτα να στηρίζεις τέτοιες κυβερνήσεις! Μην ανησυχείς μόνο για τον εαυτούλη σου.
MpaGaz16
02/04/2014 15:35
σκετη ξεφτιλα ολα αυτα... μπανανια την κατεντησε την ελλαδα ο σαμαρας... και δυστυχως δεν ακουω τον αλεξη να λεει τιποτα...
Β.
02/04/2014 15:25
Κάτσε τώρα γιατι εδώ παραλογιζόμαστε, μετά από αυτήν την αποκάλυψη, το πρόβλημα είναι να αποπεμφθεί ο Μπαλτάκος. Ο Αθανασίου?? Ο Δένδιας? Η Γκοτζαμάνη? Ο Σαμαράς? Και εν τελει, με τους προφυλακισμενους χωρις στοιχεια χρησαυγιτες (σημειωτέον, δεν λέω για όσους σχετίζονται με τη δολοφονία Φυσσα. Αλλά για κανένα από τα αρχηγικά μελη δεν υπάρχουν στοιχεία που να τους συνδέουν με αυτό. Και οι αξιοποινες πραξεις των βουλευτων που ολοι παρακολουθουσαμε στα καναλια για 2 χρονια, χωρις να παρεμβαινει κανεις απο τη δικαιωσυνη, ειναι ολες πλημμεληματικου χαρακτηρα) τί θα γίνει?? ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ, αλλα κατι μου λεει οτι θα γινει γαργαρα απο ολο το συστημα, μιας και η εκλογικη απηχηση της ΧΑ δεν ευνοει κανεναν -με το ΣΥΡΙΖΑ πρωτο να μη θελει να το κανει θεμα. Υ.Γ. Η ΧΑ μου προκαλει βαθυτατη απεχθεια, αλλα το συστημα επρεπε να εχει αντιμετωπισει τις αξιοποινες πραξεις μια μια, και οχι να ποινικοποιει αποψεις και φρονιματα. Δεν εμπεδωνεται ετσι το περι δικαιου αισθημα. Και στο τελος αποκαλυπτονται και τερατα σαν το σημερινο.
Τριεψιλιτης
02/04/2014 15:14
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ.«Όρθιοι στην άκρη της γης εξακοντίζουμε την πρόκλησή μας στ’ αστέρια». ΦΙΛΙΠΠΟ ΤΟΜΑΖΟ ΜΑΡΙΝΕΤΙ
H. Kasidiaris
02/04/2014 23:47
,H, pio apla, "sovatisma".
Η. Βλακάκος
03/04/2014 19:27
Ε, όχι και σοβάντισμα! Τέχνη κάνει ο άνθρωπος...
ΚΟΣΙ
02/04/2014 15:07
Η ηρονια ειναι οτι πισο απο τον Κ.μπαλτακο πριν αρχιση, και σε ολλη την σινεντεφξη Δηται ολλες της εικονες ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ!!! απο πισο..ΤΗ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΗΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗ ΑΛΛΑΔΑ ..Παναγια μου ΣΟΣΕ ΜΑΣ!!!
Τζανής
03/04/2014 21:22
Απορώ, πως αυτός ο οπαδός της "κρυπτείας", να έχει τόσες εικοόνες αγίων πίσω του!
ειπαμε, αλλά όχι κ ετσι
03/04/2014 03:17
πονάνε τα μάτια μας, μάθε ελληνικά
Ηρθε η ωρα να ετοιμάζετε βαλτσες!
03/04/2014 02:03
Παναγιά μου σώσε μας από την ορθογραφία του !!!!!! Φίλε, μας έβγαλες τα ματια..... Άνοιξε και κανένα λεξικό!
Ελλην Εξωτερικού.
02/04/2014 14:58
Γιατί δεν το διαβάζεται στη σελίδα της Ζουγκλας; και να το γράψεται.
Εθνικιστης Μεσολογγιτης
02/04/2014 14:42
Ο Έλληνας Εθνικιστής δεν μοιάζει με κανέναν άλλον. Δεν κρύβεται και δεν πισωγυρνάει. Νικάει και προχωρά πάντα μπροστά. Μα και η Ελληνική Φυλή δεν μοιάζει με καμιά άλλη. Γιατί έμαθε τον κόσμο τι σημαίνει Θεός και Πολιτισμός. Ζήτω η Μεγάλη Ελλάς! Ζήτω η Νίκη!
ΒΠ
03/04/2014 01:14
Είναι, όμως, και λίγο μαυριδερός, ο έλληνας ο εθνικιστής... 400 χρόνια ήταν αυτά βλέπεις!
α!
02/04/2014 14:42
ωραίο που είναι το συνταγματικό τόξο...
Fomin
03/04/2014 04:11
Ναι περιμεναμε τον Μπαλτακο να μας το πει. και τον Κασιδιαρη να μας το αποδειξη .Λες και δεν ξερουμε οτι η εξουσια οταν στριμωχνεται τοσο πιο βρωμικα κολπα κανει,γιατι πλεον δεν εχει πολιτικο λογο να υπερασπιση τον εαυτο της, Η δημοκρατια οι θεσμοι και οι αξιες που θα επρεπε να εχουμε σαν εθνος και σαν λαος πανε κατα δ....ου,και για αυτο φροντισαν καπιοι πολυ καλα,αυτοι που τωρα ευερισκουμε αντισυνταγματικα τοξα τα οποια προσβαλουν και πλητουν την δημοκρατια,. Μηπως δεν ειναι τα κομματα εξουσιας (ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ) που εκαναν το κρατος υπηρετη τους χαριν του πελατειακου συστηματος, και γεμισε ο τοπος δημοσιους υπαλληλους(πελατες)που ξανα μανα ψηφιζαν τους διεφθαρμενους πολιτικους,(τι να κανουμε μας βολεψαν βλεπεις), τοτε ηταν δημοκρατικα τα πραγματα ε? Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ αυτα δεν ειναι τα κομματα που φερθηκαν ρατσιστικα απεναντι στους ελληνες πολιτες,(αυτοι που ειχαν καρτες μελους και οι αλλοι που δε γουσταραν γιατι ισως διεθεταν αξιοπρεπεια και προτιμουσαν να ειναι πολιτες και οχι πελατες) Τωρα το πειρατε χαμπαρι οτι η δημοκρατια και το ολο συστημα καπου μπαζει? Καιοσο οι κυριοι εξακολοθουν με πολιτικες περασμενων 10ετιων να μας πεισουν τοσο περισσοτερο θα αυξανωνται οι ακραιες τασεις..Και στη τελικη η δημοκρατια αυτη που απεμεινε διοτι εχει φαει εδω και πολλα χρονια κουρεμα και οχι απ΄τη Μερκελ αλλα απο τα πολιτικα λαμογια που θελουν να λεγονται και Ελληνες.και δημοκρατες, κουνια που σας κουναγε στους πελατες σας τα παραμυθια και στους θολοκουλτουριαρηδες της αριστερας και οχι στους αξιοπρεπεις Ελληνες ..Εσεις λαμογια της εξουσιας που αν ειχατε εσω και λιγο πολιτισμο μεσα σας και λιγη ανθρωπια δεν θα πιανατε στο στομα σας τη λεξη δημοκρατια..δικο σας δημιουργημα η Χ.Α αλλα δεν το υπολογισατε καλα.
Kaiadas
02/04/2014 21:53
Na sumfwnhsw ki egw apoluta, einai polu wraio. Kai akoma kalutero giati h dikaiosunh tha lampsei eite apo th mia eite apo thn allh, analoga me th dikografia kai ta stoixeia. Auto einai politismos. Epishs exw arxisei na ektimw polu ton rolo tou Kasidiarh tis teleutaies meres: vohthaei th ND na katharisei epitelous apo ta fasistika stoixeia pou den exoun kamia thesh se ena astiko komma. Elpizw eilikrina na to sunexisei. Kasidiarh DWSE KAI SWSE!