Εποχικό προσωπικό για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων πρόκειται να προσληφθεί σε δύο νοσοκομεία της χώρας. Συνολικά 222 άτομα θα συνάψουν συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με διάρκεια έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018. Πρόκειται για προσωπικό που θα απασχοληθεί στους τομείς της καθαριότητας και της φύλαξης.

Ειδικότερα, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείου Εβρου που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη προκηρύσσει 112 θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Από τις θέσεις αυτές, οι 110 είναι για καθαριστές/καθαρίστριες και οι υπόλοιπες 12 για πλύντες/πλύντριες. Το εποχικό προσωπικό θα εργάζεται με πενθήμερη και εξάωρη απασχόληση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κατέχουν απολυτήριο τίτλο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ή ισοδύναμο τίτλο κατώτερης τεχνικής σχολής ή απολυτήριο τίτλο εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης της Ελλάδας ή του εξωτερικού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, για όλες τις θέσεις προτάσσονται των υπολοίπων υποψηφίων –ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν –οι μόνιμοι κάτοικοι όλων των δήμων του Νομού Εβρου, λόγω παραμεθορίου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως –ή με εξουσιοδότηση –είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, στη διεύθυνση: Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, περιοχή Δραγάνα, Τ.Κ. 68100 – Αλεξανδρούπολη, τηλ. 25513 – 53438. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 24 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, το Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας» ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 110 ατόμων.

Πιο συγκεκριμένα, 98 άτομα πρόκειται να απασχοληθούν στον τομέα της καθαριότητας (ΥΕ) ενώ 12 άτομα θα αποτελέσουν προσωπικό φύλαξης ΔΕ. Για τις θέσεις στην καθαριότητα δεν απαιτούνται ειδικά προσόντα ενώ για τους φύλακες απαιτείται πτυχίο ή δίπλωμα ειδικότητας Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφάλειας ή Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών ή αντίστοιχο δίπλωμα ΙΕΚ ή Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης . Παράλληλα, οι υποψήφιοι για τις συγκεκριμένες θέσεις θα πρέπει να έχουν άδεια εργασίας Α’ Κατηγορίας που εκδίδεται από την Αστυνομική Διεύθυνση του νομού ή τη Διεύθυνση Ασφαλείας του τόπου κατοικίας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας», Βασιλέως Παύλου 1, ΤΚ 16673 – Βούλα, τηλ. 213-2163556. Οι ημερομηνίες για την υποβολή των αιτήσεων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.