Συμβούλους διαφήμισης για την περιοχή της Αθήνας αναζητά η εταιρεία Χρυσός Οδηγός.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν προϋπηρεσία δύο ετών σε τμήμα τηλεφωνικών πωλήσεων, πολύ καλή γνώση Η/Υ (Windows, Excel, Word, Powerpoint, Internet), καλή γνώση και αντίληψη digital marketing, καθώς και πολύ καλή γνώση και ενεργή εμπλοκή με τα social media. Επιπλέον πρέπει να έχουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και οι άνδρες υποψήφιοι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Θα συνεκτιμηθούν πτυχίο ΑΕΙ/ ΤΕΙ, η ικανότητα αποτελεσματικής επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης και η γνώση των εξελίξεων της αγοράς στο ελεύθερο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Επίσης πρέπει να έχουν γνώση των εξελίξεων της αγοράς στο ελεύθερο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Οσοι προσληφθούν θα διαχειρίζονται και θα ανανεώνουν το υπάρχον πελατολόγιο, ενώ θα είναι υπεύθυνοι για την ανεύρεση νέων πελατών. Επίσης θα ενημερώνουν τους πελάτες για τις νέες υπηρεσίες της εταιρείας και θα είναι υπεύθυνοι για την ποιοτική συγγραφή και συμπλήρωση των αιτήσεων διαφημιστικής προβολής. Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό μισθό, ελκυστικό σύστημα απόδοσης κινήτρων, δυναμικό εργασιακό περιβάλλον με προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης και συνεχή εκπαίδευση.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις πρόσληψης καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στη διεύθυνση: Χρυσός Οδηγός ΑΕ, Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, Γεωργίου Αβέρωφ 26-28 Ν. Ιωνία, Περισσός ΤΚ 142 32 ή στο fax: 210-9204.172.