Ληστεία- θρίλερ: Κράτησαν 8 ομήρους για 3 ώρες σε τράπεζα του Πειραιά

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/04/2017 18:41 |
Ληστεία- θρίλερ: Κράτησαν 8 ομήρους για 3 ώρες σε τράπεζα του Πειραιά

Τέσσερα άτομα μπήκαν στην τράπεζα Πειραιώς στην οδό Χατζηκυριάκου 27-31 στον Πειραιά και κράτησαν 8 ομήρους - πέντε υπαλλήλους της τράπεζας και τρεις πελάτες - επί 3 ώρες!

Οι ένοπλοι δράστες μπήκαν στο υποκατάστημα στις 14:00 και βγήκαν στις 16:49. Μόλις εκείνη την ώρα οι υπάλληλοι μπόρεσαν να πατήσουν το κουμπί του συναγερμού, ειδοποιώντας τις αρχές.

Οι τέσσερις δράστες μπήκαν με κουκούλες και μάσκες σιλικόνης, κράτησαν 5 υπαλλήλους και 4 πελάτες ομήρους και μπήκαν στο ημιυπόγειο που ήταν οι θυρίδες.

Εκεί με χρήση oξυγονοκόλλησης, άνοιξαν δεκάδες θυρίδες και έκλεψαν σημαντικό χρηματικό ποσό, κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα και διέφυγαν.
5
21/04/2017 21:37
Άντε, και καλή τύχη μάγκες!
Ι.Αντωνιάδης
21/04/2017 12:23
Οι ληστές μπήκαν (κάποιο τηλεοπτικό κανάλι χρησιμοποιήσε το ρήμα “εισέβαλαν”[!!]) δύο-δύο (παραπάνω δε χωράνε) στο κουβουκλιάκι που προωθεί τους ανθρώπους στην τράπεζα. Μόλις μπήκαν οι δύο πρώτοι άρχισαν τα διαδικαστικά της ληστείας ή περίμεναν να μπουν και οι άλλοι δύο;; Προφανώς είχαν μικρά όπλα τα οποία έκρυβαν κάτω από την ενδυμασία τους, διαφορετικά θα “έκαναν μπαμ”. Γράφετε ότι μπήκαν φορώντας κουκούλες. Δηλαδή τις φόρεσαν στο δρόμο πριν μπουν στην διαδικασία του κουβουκλιώματος, το οποίο διαρκεί περίπου 30΄΄. Οι άνθρωποι που ήταν στο εσωτερικό της τραπέζης δεν είδαν ότι 4 κουκουλοφόροι ετοιμάζονται να μπουν στην τράπεζα και βρίσκονται στο στάδιο της κουβουκλίωσης;; Σε περίπτωση που τους έβλεπε κάποιος υπάλληλος, δεν υπάρχει κάποιο πλήκτρο κοντά του ώστε να μπλοκάρει τις πόρτες του κουβουκλίου εγκλωβίζοντάς τους μέσα σε αυτό;; Ανιχνευτής μετάλλων ΔΕΝ υπάρχει στα κουβούκλια που υπάρχουν στις ελληνικές τράπεζες. Αυτό τα γράφω για κάποιον συμπολίτη μας παρακάτω που αναρωτιέται γιατί δεν δούλεψε τοιούτος. Πάντως η ταλαιπωρία (ουρές,αναμονή..) που υφίστανται οι πελάτες των τραπεζών στην Νεοελλάδα λόγω των κουβουκλίων ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΧΑΜΕΝΗ. Αυτή είναι η τρίτη ληστεία (δεν θυμάμαι αν έγιναν περισσότερες) που γίνεται παρά την ύπαρξή τους. Γι'αυτό καλό θα ήταν να μπει και ανιχνευτής μετάλλων όπως υπάρχει στα ιταλικά κουβούκλια Συνεχίζω: Μπήκαν οι ληστές στην τράπεζα. Ούτε και τότε τους πρόσεξε κάποιος υπάλληλος ώστε να πατήσει το κουμπί του συναγερμού; Στη συνέχεια προφανώς κάποιος από τους ληστές ή όλοι μαζί εν χορώ φωνάξανε “ληστεία”. Ούτε κατόπιν τούτου μπόρεσε κάποιος να σημάνει συναγερμό;; Εκτός και αν το πλήκτρο που ενεργοποιεί τοιούτον βρίσκεται σε απομακρυσμένο σημείο εντός τραπέζης. Οι ληστές εισήλθαν στην τράπεζα η ώρα 14:00 Αφού εισήλθαν, δεν υπήρξε άλλος άνθρωπος που θέλησε να μπει στην τράπεζα κατόπιν ώστε να ειδοποιήσει τη χωροφυλακή;; Γιατί στο άρθρο σας διαβάζουμε ότι οι αρχές ειδοποιήθηκαν μόλις στις 16:49.
ZAM
21/04/2017 09:41
Ηδη οι ληστές πάσης φύσεως, δεν φοβουνται την αστυνομία πού πάντα φτάνει κατόπιν εορτής ... τα περιπολικά ού γάρ έχουν ανταλλκτικά, καί ο υπουργός χτενίζεται.
wolf
21/04/2017 07:54
Καλα ρε παιδες ! Πως διαλο περασαν τοσο σιδηρικο μεσα ? Δεν δουλεψε ο ανιχνευτης μεταλλων ? ΑΝ οι δραστες εκοψαν τις ασφαλειες, γιατι δεν χτυπησε συναγερμος στην Αστυνομια ? Στο πλοιο , οταν καιγεται καποια λαμπα ναυσιπλοιας , αμεσως χτυπαει συναγερμος ο οποιος ενημερωνει τον αξιωματικο που βρισκεται στην γεφυρα για την βλαβη!Τα ιδια βεβαια μεσα και στο μηχανοστασιο του πλοιου , οταν σταματησει να δουλευει καποια αντλια!
σειζης
21/04/2017 00:36
σιγα το πραμα ! ο συριζα κραταει ομηρο 11 εκατομυρια ελληνες για δυο χρονια