Στο αρματαγωγό πλοίο «Λέσβος» θα φιλοξενηθούν πρόσφυγες από την Μόρια

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/01/2017 14:01 |
Στο αρματαγωγό πλοίο «Λέσβος» θα φιλοξενηθούν πρόσφυγες από την Μόρια

Στο αρματαγωγό πλοίο του πολεμικού ναυτικού, «Λέσβος», που βρίσκεται στο επιβατηγό λιμάνι της Μυτιλήνης από τις 12.30 το μεσημέρι, πρόκειται να φιλοξενηθούν περί τους 500 πρόσφυγες και μετανάστες από τον καταυλισμό της Μόριας, που βρίσκονται αντιμέτωποι με τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Την απόφαση έλαβαν ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος και Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας. Η επιβίβαση όσων θα φιλοξενηθούν στο πλοίο αναμένεται να ξεκινήσει τις απογευματινές ώρες.

6
Helene
12/01/2017 03:23
Αγαπητοι μου … Δεν ειναι τοσο επιφανειακο το θεμα , οσο φαινεται ...
Βεβαια , αναμφισβητητα και εδω , η … γνωστη πολυεπιπεδη … προχειροτητα , … ανικανοτητα , και … ασχετοσυνη του ΣΥΡΙΖΑ , δυστυχως !!!

ΑΛΛΑ’ εχει κι εναν βαθυτερο … Αριστερο Συμβολισμο :
“ τι τα θέλουμε τα όπλα
τα κανονια , τα σπαθιά
να τα κάνουμ’ εργαλεία
να δουλεύει η εργατιά …“
bruidsjonker
11/01/2017 20:39
Έξυπνο . Θα ήταν ακόμα πιο έξυπνο αν αύριο το πρωί ξυπνούσαν στην Τουρκία . Εντάξει όμως για κυβερνητικό σχέδιο νομίζω τους ξεπερνάει . Να φανταστείτε αυτός που το σκέφτηκε είναι ακόμα σε κώμα ......
Σταύρος
11/01/2017 20:00
Εύλογη και τίμια κίνηση από τον υπουργό άμυνας,μόνο που ξέχασε πως τα ελληνικά νησιά βρίσκονται σε χειρότερη θέση και πως οι ώρες που περνάνε είναι κρίσιμες.Καλό θα ήταν να υπάρξουν προτεραιότητες.Εμείς είμαστε που πληρώνουμε φόρους και τα σπασμένα άλλων.Άρα μια ιδιαίτερη προσοχή μπορούσαν να δώσουν στους νησιώτες.
tt
11/01/2017 18:52
Με αυτά τα λεφτά που δίνει η ΕΕ για τους μετανάστες θα είχαν διμιουργιθει κάτι χιλιάδες θέσει εργασία και θα είχαν βολευτεί πόλοι ελληνες άνεργοι που είστε εσείς η αλιτες του ΟΑΕΔ ένα αυτο για αυτούς που θέλουν φισικα να ειναι φισικαμετανάστες αυτι που έχουν ανάγκη ο Σιριζα πέρασε σε όλα Σιριζα εδο πρέπει να χτιπιθι αλί πίτα το Σιριζα φανερό ότι η του Σιριζα ειναι ανίδεοι απο πολιτική .να δουλειές ηλιθηοι του Σιριζα .
Ηλιας
11/01/2017 15:33
Είναι δυνατόν να χρησιμοποιούν τέτοια πλοία για φιλοξενία ανθρώπων υπό τέτοιες καιρικές συνθηκες,ενώ παραμένουν παροπλισμένα σε αδράνεια πλοία επιβατιγα που δεν θα μπουν σε υπηρεσία και είναι σαφώς καλύτερα για την φιλοξενία ανθρώπων και τα πολεμικά του στόλου είναι για άλλους σκοπούς και σε τέτοιους καιρούς !!!!
ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
11/01/2017 19:29
Η απάντηση είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ απλή. Ελπίζω να είναι ΡΗΤΟΡΙΚΗ ή απορία σας. Λοιπόν. Τα αρματαγωγά και οι φαντάροι υπηρέτες ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ. Τα επιβατικά πλοία ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ και στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ως ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ υπάρχει το ΑΞΙΩΜΑ NO MONEY-NO HONEY! Βλέπετε οι ΜΚΟ των ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΩΝ έχουν στόχο τον πλουτισμό τους και ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. Πλουτίζουν τα ΛΑΜΟΓΙΑ εις βάρος τους! Και στον ηλίθιο κύριο Μουζάλα που θέλει να επιστρατεύσει ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΝΗΣΙΩΝ, του αντιπροτείνουμε μα ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΩΝ ΨΕΥΔΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ . Κάθε διαμέρισμα με εξαίρεση την κύρια κατοικία των όσων συμμετείχαν στο τελευταίο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ΤΩΝ ΛΟΙΠΏΝ βουλευτών και πολιτικάντιδων του ΣΥΡΙΖΑ, να επιστρατευτεί υπέρ των προσφύγων. Θα αρνηθούν λέτε ΤΑ ΠΡΏΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ που μετανάστευσαν και ΈΓΙΝΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ? ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!ΔΥΣΦΗΜΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ΑΠΛΗΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΔΙΑ.