ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΡΑΠΙΔΗΣ

Ανέλαβε τη διοίκηση του Πειραιά στη μετα-Λογοθέτη εποχή, εκλεγόμενος το 1998 και το 2002 δήμαρχος της πόλης με την υποστήριξη της ΝΔ. Το 2006 δεν κατόρθωσε ωστόσο να κερδίσει τον υποψήφιο του ΠαΣοΚ Παναγιώτη Φασούλα. Σε χθεσινή δήλωσή του άφησε αιχμές για το γεγονός πως η διοίκηση Μιχαλολιάκου δεν του αναγνώρισε πως αυτός ξεκίνησε την ανάπλαση του Δημοτικού Θεάτρου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΑΣ

Είχε εκφράσει την πρόθεσή του να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου με στήριξη του Ολυμπιακού, αλλά μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Μώραλη συντάχθηκε μαζί του. Το 2010 ήταν ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μιχαλολιάκου. Είναι γιος του Παναγιώτη Μελά, ο οποίος το 2012 εξελέγη βουλευτής με τους ΑΝΕΛ. Το 2010 είχε βρεθεί στη Βουλή με τη ΝΔ.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΑΪΤΑΝΑΡΟΣ

Ελκει την ιδεολογική του καταγωγή από το πράσινο στρατόπεδο, έχοντας εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα και έχοντας διατελέσει στο παρελθόν και πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Πειραιά. Στη συνέχεια επελέγη για τη θέση του προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας και θεωρείται ένα από τα σημαντικά στελέχη του ΠαΣοΚ στην περιοχή του λιμανιού.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΩΝΗΣ

Ενας από τους κορυφαίους έλληνες πολίστες όλων των εποχών. Αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στον Εθνικό και προς το τέλος της καριέρας του στον Ολυμπιακό. Εχει διατελέσει αντιδήμαρχος Οικονομικών στον Δήμο Πειραιά αλλά και πρόεδρος στο ΣΕΦ. Συμμετείχε σε τρεις διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων (Μόσχα, Λος Αντζελες, Βαρκελώνη).

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ

Αθλήτρια του πόλο, έχει αγωνιστεί σε Γλυφάδα, Ολυμπιακό και Εθνικό. Παγκόσμια πρωταθλήτρια με την Εθνική το 2010 στη Σαγκάη, έχει κατακτήσει και άλλα δύο ασημένια μετάλλια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στις βουλευτικές εκλογές του 2012 ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Κοινωνικής Συμφωνίας.

ΒΑΣΩ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ

Αθλήτρια της ξιφασκίας με σημαντικές διεθνείς επιτυχίες. Το 2010 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης στη Βουδαπέστη. Επίσης, έχει δύο ασημένια μετάλλια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το 2012 στο Λενιάνο της Ιταλίας και το 2013 στο Ζάγκρεμπ. Σε Ολυμπιακούς Αγώνες αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο Λονδίνο το 2012 και κατάλαβε την 5η θέση.