Οι δύο λύσεις στο αίνιγμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου

O γρίφος των εκλογών

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/05/2012 05:06 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 28/05/2012 06:00 |
O γρίφος των εκλογών

Ποια είναι τα σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών με βάση τα σημερινά δημοσκοπικά δεδομένα. Διαβάστε το πλήρες άρθρο στην έντυπη έκδοση των ΝΕΩΝ.  

6
Ζ.Β.
29/05/2012 21:36
Δηλαδή κ. Γιακουμάκη ένας άνεργος δεν μπορεί να βρει €750 αποδείξεις ετησίως γιατί χαλάει λιγότερα από 2 ευρώ την μέρα στο super market. ΟΚ με έπεισες τώρα. Αν υπάρχει άνθρωπος που χαλάει λιγότερα από €2 ημερησίως για φαγητό και το πρόβλημα του είναι η φορολογική δήλωση τότε τί να πω. Και σημειωτέον δεν λέω πως δεν υπάρχει κάποιος που δεν έχει να φάει λέω πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με αυτόν η εφορία αφού, εκτός των άλλων, το όριο για υποβολή φορολογικής δήλωσης σε τεκμαρτό ή πραγματικό εισόδημα είναι €5.000. Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε κ. Γιακουμάκη ή δεν ξέρετε τί λέτε ή γνωρίζετε και λέτε ανακρίβειες ένα γνώση σας. Πριν λοιπόν εξαπολύσετε και άλλους Φιλιππικούς διαβ´αστε και κανένα ΦΕΚ Internet έχετε από ότι βλέπω.
Νois Alleris
28/05/2012 17:29
Σε μηχανικό που αντί να σου φτιάξει το αμάξι το χάλαγε περισσότερο θα ξαναπήγαινε κανείς; Στους Σαμαραδο-Βενιζέλους γιατί να πάει;
Σπύρος Γιακουμάκης
28/05/2012 15:36
Λίγα λόγια ακόμη σχετικά με τα πεπραγμένα του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τη φορολογία φυσικών προσώπων. Πρωτίστως, αυτή η αθλιότητα με τις αποδείξεις. Απαιτούν από τον μέσο Ελληνα που το εισόδημά του έχει υποστεί ραγδαία μείωση τα τελευταία 2.5 χρόνια, να ξοδεύει το 25% του μειωμένου κατά 30 με 50% εισοδήματός του σε καταναλωτικές δαπάνες, αφού δεν συνυπολογίζονται στις αποδείξεις οι λογαριασμοί των οργανισμών κοινής ωφέλειας. Ειδάλλως, δεν έχει καθόλου αφορολόγητο! Είναι απάνθρωπο, τραγικό, ληστεία ελεεινής μορφής, που μόνο άρρωστοι εγκέφαλοι θα μπορούσαν να συλλάβουν. Ακόμη και για τον άνεργο, τον εργένη, επέβαλαν τεκμαρτή δαπάνη διαβίωσης 3000 ευρώ, εκτός και αν μαζέψει αποδείξεις κι αυτός από το μηδενικό του εισόδημα! Δηλαδή, ο άνεργος αυτής της κατηγορίας πρέπει να έχει μαζέψει αποδείξεις 750 ευρώ (για ρούχα, παπούτσια, ηλεκτρικές συσκευές κλπ) τα οποία θα έχει πληρώσει με αέρα κοπανιστό, για να μην πληρώσει φόρο 300 ευρώ!!! Είναι ανεκδιήγητοι, είναι απατεώνες, είναι κακούργοι!
kapoios
28/05/2012 12:30
ο Κωστακης ηταν πονηρος, εκανε εκλογες για να τις χασει και διαλυσε τον αντιπαλο!
Γιάννης Αυγερόπουλος - Βέροια
28/05/2012 10:09
Έχουν φουντώσει οι συζητήσεις για τις ενδεχόμενες συνεργασίες μεταξύ κομμάτων για κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές. Πιστεύω ότι ο σχηματισμός ισχυρής και σοβαρής κυβέρνησης προϋποθέτει α}καθαρή και σαφή προγραμματική σύγκλιση και β}συμμετοχή των αρχηγών επικεφαλής της κυβέρνησης { πρωθυπουργός, αντιπρόεδροι, κρίσιμα υπουργεία}. Αυτό γίνεται στην Ευρώπη, πόσο μάλλον στη χώρα μας με πρωθυπουργικοκεντρικό πολιτικό σύστημα. Δεν έγινε με τις κυβερνήσεις Ζολώτα και Τζανετάκη, ούτε 23 χρόνια μετά με την κυβέρνηση Παπαδήμου. Τα αποτελέσματα και τις συέεπειες τις είδαμε. Τα " ναι μεν αλλά" και τα "μέσα - έξω"μόνο πολιτική ελαφρότητα και άγνοια κινδύνων φανερώνουν. Το πολιτικό κόστος δε, το εισπράτουν διπλό (...βλέπε Σαμαράς}.
the kamera
28/05/2012 07:35
καποια κομματα ειναι αδιστακτα! θα κανουν και τριτες εκλογες!