Προσκλητήριο Γιώργου: «Να ενώσουμε τα όνειρά μας»

Μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Αθήνα. Γιώργος: «Απευθύνομαι σε όλους τους Έλληνες και τις Ελλη νίδες που αγωνιούν. Είναι ώρα συστράτευσης»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Χρ. Παπαχρήστος   | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/10/2009 07:00 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 02/10/2009 10:30 |
 Προσκλητήριο Γιώργου: «Να ενώσουμε τα όνειρά μας»
Γιώργος: Δεσμεύτηκε ότι θα συγκρουστεί με συμφέροντα και κατεστημένες αντιλήψεις και υπογράμμισε για μια ακόμη φορά ότι αυτός «δεν χρωστάει σε κανέναν»

Σφράγισε τη νίκη της Κυριακής η χθεσινοβραδινή μεγαλειώδης συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα. Χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τον Γιώργο Παπανδρέου ως τον αυριανό πρωθυπουργό της χώρας και ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμά του «πάμε μαζί» για να αλλάξει σελίδα η χώρα.
Μιλώντας σε πρώτο πρόσωπο, ο κ. Παπανδρέου δεσμεύθηκε ότι θα δώσει τον αγώνα για μια άλλη πορεία της χώρας. Δεσμεύθηκε επίσης ότι θα συγκρουστεί με συμφέροντα και κατεστημένες αντιλήψεις και υπογράμμισε για μια ακόμη φορά ότι αυτός «δεν χρωστάει σε κανέναν».

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που έκανε λόγο για μέγα πλήθος και μέγα πάθος στη συγκέντρωση, απηύθυνε προσκλητήριο ενότητας σε όλους τους Έλληνες για να δουλέψουν όλοι για την ανασυγκρότηση της χώρας: «Απευθύνομαι σήμερα από ΄δω σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που αγωνιούν. Απευθύνομαι σε κάθε πολίτη, κάθε νοικοκύρη, κάθε δημοκράτη, κάθε προοδευτικό άνθρωπο, κάθε αγωνιστή. Τώρα είναι η ώρα της συστράτευσης. Απευθύνομαι σε όσους πονάνε αυτόν τον τόπο και πληγώνονται, απευθύνομαι σε όσους δεν έχουν ακόμη αποφασίσει. Τους απλώνω το χέρι και τους λέω απ΄ την καρδιά μου: “Πάμε μαζί. Ενώστε τα όνειρά σας με τα δικά μας. Πάμε μαζί, να αλλάξουμε τώρα τη ζωή μας”». Ο Γιώργος Παπανδρέου, που απευθυνόταν σαφώς στον πέραν του ΠΑΣΟΚ κομματικό χώρο, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους νέους. «Απευθύνομαι στους νέους, σ΄ εκείνους που απέχουν από την πολιτική, στους bloggers που γράφουν τη νέα εποχή, στους φοιτητές με το αβέβαιο αύριο, στους νέους των 700 ευρώ, της ανασφάλιστης εργασίας, των stage και της ανεργίας, στους νέους επιστήμονες που βρίσκουν παντού πόρτες κλειστές. Στα νέα ζευγάρια που ξεκινάνε τη ζωή τους μέσα στην ανασφάλεια. Στους νέους αγρότες που νιώθουν εγκαταλελειμμένοι, χωρίς μέλλον κι ελπίδα. Πάμε μαζί».

Σας θέλουμε μαζί μας
Κάλεσε επίσης τους πολίτες που στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, επειδή, όπως είπε, «αναζήτησαν τη διαφάνεια από την προηγούμενη κυβέρνηση και είδαν τη διαφθορά να θριαμβεύει. Που πίστεψαν τις υποσχέσεις της και εξαπατήθηκαν. Απευθύνομαι σ΄ αυτούς και τους λέω: “Σας θέλουμε μαζί μας. Γιατί τίποτα δεν μας χωρίζει. Ναι. Η πατρίδα σας χρειάζεται”».

Στην προσπάθειά του δε να περιφρουρήσει και να διευρύνει την αυτοδυναμία, απευθύνθηκε ευθέως στη μεγάλη δεξαμενή των αναποφάσιστων υπογραμμίζοντας ότι δεν πρέπει να πάει καμιά ψήφος χαμένη. «Κάθε ψήφος, κάθε μία ψήφος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ούτε μια ψήφος δεν μπορεί να πάει χαμένη. Μόνο μια κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία στη Βουλή μπορεί να εγγυηθεί τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η Ελλάδα. Η χώρα δεν αντέχει άλλη ακυβερνησία. Γι΄ αυτό ζητώ από εδώ την ψήφο όλων των Ελλήνων».

Οι τρεις Οκτώβρηδες
Οι συγκεντρωμένοι, που φώναζαν συχνά το σύνθημα «νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός» και μερικές φορές θυμήθηκαν τον ιδρυτή του Κινήματος με το σύνθημα «Ανδρέα, ζεις, εσύ μας οδηγείς», αποθέωσαν τον Γιώργο Παπανδρέου όταν ανέφερε: «Καλούμαστε ακόμη μια φορά να βγάλουμε τη χώρα από το τέλμα και να την πάμε μπροστά. Το έχουμε ξανακάνει. Το θυμόμαστε όλοι. Κάθε φορά που η ιστορία μας έφερε κοντά, κάθε φορά που παλέψαμε μαζί, πετύχαμε. Αυτό συνέβη τον Οκτώβρη του 1981. Αυτό συνέβη τον Οκτώβρη του 1993. Αυτό θα συμβεί και τον Οκτώβρη του 2009».

Υπογράμμισε ότι η χώρα χρειάζεται μια νέα πολιτική ηγεσία για να πάει μπροστά, μια πολιτική ηγεσία που δεν έχει εξαρτήσεις από πουθενά. «Ξέρω ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που εμείς οι ίδιοι οι πολιτικοί τούς κάναμε κυνικούς. Πολίτες που λένε ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να σας αποδείξω το αντίθετο. Ζητώ τη δύναμή σας για να συγκρουστώ με κάθε αντίληψη που μας κρατά αιχμάλωτους στο παρελθόν. Δεν θα υποταχθώ σε κανένα συμφέρον. Δεν χρωστάω σε κανέναν. Μόνο εσείς, οι πολίτες, είστε η δύναμη της χώρας. Σε σας λογοδοτώ και σε κανέναν άλλον».

Ζητώ από εδώ την ψήφο όλων των Ελλήνων. Ούτε μια ψήφος δεν μπορεί να πάει χαμένη

«Δεν πάει άλλο»

«Ο Έλληνας έχει από τη φύση του τη λαχτάρα να βγει στον δρόμο και να διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν. Γι΄ αυτό σήμερα είμαστε εδώ. Η Ελλάδα έχει φτάσει σε κομβικό σημείο και δεν πάει άλλο. Είμαι αγρότης και για μένα είναι ακόμη πιο σημαντικό να μας “δουν” σοβαρά», λέει ο κ. Γιαννακούλιας, ο οποίος πήγε στη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ με τον γιο του.
«Όχι άλλη κατρακύλα»

«Η νέα κυβέρνηση περιμένω να λειτουργήσει άμεσα με σκέψη, σύνεση και αποφασιστικότητα.

Δεν πρέπει να γίνουν τα ίδια λάθη με τις προηγούμενες πολιτικές. Δεν μπορούσαμε τη στασιμότητα και την κατρακύλα. Συνέπεια δεν είδαμε σε τίποτα, μόνο λόγια χωρίς υπόσταση. Είμαι εργαζόμενη στον δημόσιο τομέα και το μόνο που είδαμε από την κυβέρνηση που φεύγει ήταν τα Stage. Φτάνει πια».


«Καλύτερες μέρες για όλους μας»

«Σίγουρα θα αλλάξει πολλά η εκλογή του Γιώργου. Θα είναι μία καλύτερη μέρα για όλους», λέει η κ. Βασιλική Καραλή και προσθέτει ότι περιβάλλον, οικονομία και ανεργία είναι τομείς που θα βελτιώσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. «Ο Καραμανλής έφερε σε αδιέξοδο τη χώρα. Τουλάχιστον ο Παπανδρέου έχει διατελέσει υπουργός Εξωτερικών και ειδικά σε θέματα εξωτερικής πολιτικής θα δούμε καλύτερα πράγματα».


«Να ακούσουν τους συνταξιούχους»

«Περιμένω ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά και τα εγγόνια μου.

Πιστεύω ότι στις 5 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν αλλαγές. Είμαι εργαζόμενος στον Δήμο Γέρακα και με 40 χρόνια εργασίας η σύνταξη που θα πάρω θα είναι το πολύ 1.000 ευρώ. Η νέα κυβέρνηση θέλω να σκύψει πάνω στα προβλήματα και να ρυθμίσει επιτέλους το συνταξιοδοτικό».


«Τολμήστε για να συναντηθούν τα δύο μεγάλα προοδευτικά ρεύματα»
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βούλα Κεχαγιά

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ παρέμβαση μείζονος πολιτικής βαρύτητας υπέρ της συνεργασίας ΠΑΣΟΚ και Συνασπισμού μετά τις εκλογές κάνει ο Λεωνίδας Κύρκος, δύο ημέρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής.

Είναι εντυπωσιακό πως λίγα 24ωρα μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο όπου του τοποθετήθηκε βηματοδότης, ο ιστορικός ηγέτης της Αριστεράς έκανε μια δήλωση που ταράζει το πολιτικό σκηνικό, αφού ουσιαστικά ο κ. Κύρκος προτρέπει τα στελέχη της Ανανεωτικής Πτέρυγας της Κουμουνδούρου να συμπορευτούν με το ΠΑΣΟΚ.

Η δήλωση που Λεωνίδα Κύρκου στα «ΝΕΑ» είναι σύντομη, αλλά το περιεχόμενό της είναι καθοριστικό για τις μετεκλογικές εξελίξεις στο εσωτερικό του Συνασπισμού: «Φτάσαμε σε κρίσιμο σημείο. Όσοι πιστεύουν ότι μπορεί να ανοίξει ένας δρόμος προς τη συνάντηση των δύο μεγάλων προοδευτικών ρευμάτων της ελληνικής πολιτικής ζωής (ΠΑΣΟΚ- ΣΥΝ), ας ενθαρρύνουν τις πρωτοβουλίες που εκδηλώνονται προς αυτή την κατεύθυνση. Τα πράγματα είναι ωριμότερα από όσο ποτέ άλλοτε. Η Ιστορία δεν θα δικαιολογήσει ούτε δισταγμούς ούτε αντιδράσεις. Για άλλη μία φορά, το πρόταγμα είναι: τόλμη, περισσότερη τόλμη...».

Σύμφωνα με πληροφορίες των «ΝΕΩΝ», ο Λεωνίδας Κύρκος ο οποίος στο παρελθόν έχει ταχθεί επανειλημμένως υπέρ της συνεργασίας ΠΑΣΟΚ και Συνασπισμού θεωρώντας ότι αυτή η προοπτική προβάλλει ως η μόνη λύση για την έξοδο της χώρας από την κρίση, σκεφτόταν εδώ και πολύ καιρό να προβεί στη συγκεκριμένη πολιτική κίνηση διαπιστώνοντας ότι το σχήμα του ΣΥΡΙΖΑ απέχει παρασάγγας από ό,τι πρεσβεύει η Ανανεωτική Αριστερά.

Άλλες πληροφορίες επιμένουν ότι ο ιστορικός ηγέτης της Ανανεωτικής Αριστεράς δέχθηκε εισηγήσεις να μην προβεί στην παρούσα φάση σε αυτή την πολιτική παρέμβαση, καθώς αρχικώς σκόπευε να είναι ακόμη πιο ξεκάθαρος ζητώντας από τους ψηφοφόρους του Συνασπισμού να ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Ερμηνεύοντας την παρέμβαση Κύρκου, παράγοντες του Συνασπισμού έλεγαν πως ουσιαστικά ο ιστορικός ηγέτης παροτρύνει τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του κόμματος να ψηφίσουν υποψηφίους της Ανανεωτικής Πτέρυγας και παράλληλα και τους ίδιους τους Ανανεωτικούς της Κουμουνδούρου να τολμήσουν και να κάνουν την υπέρβαση συνεργαζόμενοι με το ΠΑΣΟΚ.

163
Ελληνας της Γερμανιας
04/10/2009 02:07
Μερικες εκφρασεις που σταχοιολογησα σ΄ αυτο το θεμα. Μενω εκπληκτος απο τη βαθεια δημοκρατικη σκεψη μερικων:

Και Βουλωσε το !

Ένας φανατικός εθνικιστής, χουντοβασιλικός, ακροδεξιός, υβριστής, συκοφάντης καί χαφιές όπως εσύ ...

Μείνετε στίς Γερμανίες, στίς Φιλιππίνες, στίς Αυστραλίες, ή όπου αλλού σας έστειλε ο διά.....ος, καί παρατάτε μας. Ούφ!

Καταπιεσμένος Πασόκος μου φαίνεσαι....

Γιατί θα πετύχει !! Γιατί είναι ένας Παπανδρέου. Το έχει στο DNA του.

ασε που πιστεύω ότι ο πανχαζογελος θα μείνει εκτός βουλής να χαζογελάει...

Το γέλιο δυστυχώς έπεσε με τον σουβλατζή πρωθυπουργό.

Ο γιωργακης που προσκυνάς ποτέ δεν θα γίνει ΕΛΛΗΝΑΣ γιατί δεν γεννήθηκε ΕΛΛΗΝΑΣ

BAΣΙΛΕΙΟΣ
03/10/2009 21:44
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ ΑΦΙΣΟΡΥΠΑΝΣΗΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΩΡΓΟ.
Δημοοθενης Μπογδης
03/10/2009 18:18
Παπαδοπουλε υποκλισου στον Κυριαρχο Ελληνικο Λαο,
Και Βουλωσε το !
Δημοσθενης Μπογδης
03/10/2009 18:13
ORFEAS MAKRIS AUS 3/10/2009 17:06


Ατιμασμενος δεν ειναι αυτος που εχει αντιθετη γνωμη ,ειναι αυτος που δεν εχει γνωμη και απο πανω βριζει αναισχυντα οσους δεν μπορει να αντιμετωπισει με επιχειρηματα .Ο μισθοφορος ιδεολογικακιας .Ο πουλημενος!

Ειναι αυτος που δεν εχει προσωπο αλλα περνει διαφορετικα ονοματα (σαν το δικο σου ) να δειξει ταχα οτοι εχει περαση .
Τετοιος εσαι 666 . Εισαι Χαμαιλεων .
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ
03/10/2009 18:07
@ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ
Μήν παραχαράσεις καί έννοιες τώρα Φιλιππινέζε. Ένας εμπαθής όπως εσύ, πού βλέπεις τα πράγματα από μία καί μόνη γωνία, δέν μπορεί να γίνει Ιστορικός. Ο Ιστορικός βλέπει τα γεγονότα από ουδέτερη σκοπιά, αναλύει όλες τις πλευρές καί αφήνει τα συμπεράσματα να βγούν από τα ντοκουμέντα. Δεν τα ερμηνεύει κατα το δοκούν. Ένας φανατικός εθνικιστής, χουντοβασιλικός, ακροδεξιός, υβριστής, συκοφάντης καί χαφιές
όπως εσύ, είναι αδύνατον να γίνει Ιστορικός. Ότι και να γράψεις Φιλιππινέζε, δεν θα πάψει ποτέ ν''αποτελεί φτηνή προπαγάνδα. Δεν θα δείς ποτέ ένα γεγονός με το βλέμα ενός
Ιστορικού, δεδομένου ότι σε τυφλώνει ο φανατισμός σου. Ανήκεις στούς πλέον ακραίους καί επικίνδυνους Έλληνες (αν καί εφ''όσον είσαι Έλληνας καί όχι πράκτωρ σκοτεινών ανθελληνικών δυνάμεων). Είθε να μήν αντέξεις το αυριανό πατατράκ που σας περιμένει!
ThrylosOLE
03/10/2009 18:02
Μ'' ενα ονειρο τρελλο
ονειρο απατηλο
ξεκινησαμε κι οι δυο μας
και στου δρομου τα μισα
σβησαν τ'' αστρα τα χρυσα
ξαφνικα απο τον ουρανο μας
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
03/10/2009 17:18
@ Κ. ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ 3-10-2009/09:56 Φυσικα θα μεινουμε στο εξωτερικο. Διοτι αν μεινουμε στην Ελλαδα θα τουρκεψουμε μαζι με εσας . Οχι ο αρχηγος σας δεν θα τουρκεψει , καθοτι Αμερικανος ,αλλα θα τιμηθει με το ανωτατο τουρκικο μεταλλιο !... Αλλωστε του ειχε πει ο Ισμαηλ Τζεμ, οτι αν δεν τα καταφερει στην Ελλαδα, να πολιτευθει στην Τουρκια οπου σιγουρα θα εκλεγει . Ετσι για να ξερουμε τι λεμε ! Αληθεια λες να ροβολησει κατα Τουρκια μερια αν αποτυχει αυριο ? 3-10-2009 Φ.Π.
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
03/10/2009 16:53
@ γιωργος3-102009/11:54 Αγαπητε γιωργο, οτιδηποτε δημοσιευω ασφαλως και ειναι ντοκουμενταρισμενο. Αυτος εναι και λογος των υβρεων που εισπραττω απο τους εθνικοσοσιαλιστες του ΠΑΣΟΚ. Ελπιζω οτι σε μικρο χρονικο διαστημα να εκδοσω, ενα μερος απο την ιστορικη εργασια μου . Σ''ευχαριστω για την προτροπη σου.
SKT
03/10/2009 16:47
@πολίτης Μπάμπης 3/10/2009 15:46

File, mia kai fainesai toso kommunismenos, apolause kai auto to wraio videaki:

http://www.youtube.com/watch?v=NTXIUNEtw8Q
dimitris korinthios
03/10/2009 16:27
OI EKLOGES STIS 4 OKTOBRIOY 2009 MAS FERNOYN
KAPOIES ALLES EPOXES STHN THIMHSH MAS,
TON NOEBRIO TOY 1920 OTAN OI ELLHNES ASYLOGISTA , KAI FANATISMO { OPOS TORA },
ODEYAN STHN SYMFORA ME AGANAKTHSH, H BLAKEIA DINEDETAI STA XERIA ENOS ANTHROPOY
POY DEN KSEREI NA KSEXORISEI TO PHLIKON,
APO TO PHLIKIO.
EAN ENAS POLITIKOS PETAGE TETOIO MARGARITARI
MHDEN STO PILIKIO THN DEKAETIA TOY 1950-1960,
THA EIXE KSEKAREKLOTHEI AYTHIMERON ME ENA
PANELLADIKO KAGXASMO
dimitris korinthios
03/10/2009 16:13
XTHES STHN PATRA KAPOIOS DOCTORAS
ANEFERE GIA POLY KOSMO EMEIS DEN EIDAME
ALLA AKOYSAME THN PAROYSIA TOY PAPOU GIORGOY TOY ANDREA THS GIAGIAS KAI GENIKA
OLO TO KALENTZH{ H GENETEIRA}
MARIA H KORINTHIA
03/10/2009 16:07
MIA FASOLADA EFAGAN TA LAMOGIA OI DHMOSIOGRAFOI POY GIA PENTE XRONIA ERGASIAS
GIA TO PASOKH AMOIBH MIAS FASOLADAS XORIS SELLINO, XTHES STO TRAPEZI TOY GIORGOY
πολίτης Μπάμπης
03/10/2009 15:46
ΕΣΣΔ ήταν η μεγαλύτερη χώρα όλων των εποχών. Ο πρώτος διαστημικός σταθμός MIR που κατασκεύασε η ανθρωπότητα. Ροκ μουσική από την νεολαία με συγκροτήματα όπως οι ΚΙΝΟ, SECTOR GAZA, DDT και άλλα. Μεγάλοι αθλητές Νάντια Κομανέτσι, μεγάλοι ηγέτες. Ένα μικρό βιντεάκι απο You Tube που συνοψίζει όλα αυτά είναι αυτό, έχει και ωραίο remix. Καλή ακρόαση. http://www.youtube.com/watch?v=QrCyi3dVQZ8
SKT
03/10/2009 15:43
@πολίτης Μπάμπης 3/10/2009 14:52
Mia kai milame gia ti xorwdia tou kokkinou stratou, rikse mia matia kai se auto to videaki apo to Youtube.

Pws allazoun oi kairoi !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=kdHyz0G7qcw
ΣΑΤΘ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
03/10/2009 15:25
Να ενώσουμε τα όνειρα μας , σοβαρά φίλε Γεώργιε ,εσύ πόσες φορές τα έχεις ένωση με τους άλλους ? και μη μου πεις ότι εννοείς εμάς τους απλούς πολίτες , τους αντίπαλους σου εννοείς ,αυτούς που έφτυνες 5.5 χρόνια , τώρα που βλέπεις τα σκούρα και το άμα σου κάτσει ,άρχισες της τρελιτσες σου ,άρχισες να βλέπεις ΟΝΕΙΡΑ , αρραγές τι βλέπεις στα όνειρα σου ,κανένα δράκο ΚΙΝΕΖΙΚΟ , η μήπως καμιά αρκούδα ΡΩΣΣΙΚΟΙ , πάντως ένα να ξέρεις και ο ένας και ο άλλος σε κατασπαράζουνε στο πιτς φιτίλ .

Σας θέλουμε μαζί μας.
Σας θέλουμε μαζί μας ΝΔ τίποτα δεν μας χωρίζει ,αυτά και αλλά κουφά μας είπε ο Παπανδρέου , μας υπενθύμισε ότι μας χρειάζεται η πατρίδα ,λες και λυπάμαι όλα αυτά τα χρόνια από την ΕΛΛΑΔΑ ,άλλος έλειπε και μας ήρθε ουρανοκατέβατος από το πουθενά .

Μας έκανε μαθήματα αριθμητικής , ότι μια ψήφος κάνει την διαφορά ,λες και δεν το ξέρομε .
Μας υπενθύμισε για μια φορά ακόμη το κουραστικό παραμύθι ότι έχουμε ακυβερνησία , Καλά άνθρωπε μου για Αμερικανάκια μας περνάς ,δεν ξέρουμε ποτέ πορευόμαστε με αυτόματο πιλότο και ποτέ χειροκίνητα .

Φωνάζανε και κάτι αλλόκοτα ,νατος νατος ο πρωθυπουργός , τον μπερδέψανε με τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ .

Το άλλο , Ανδρέα ζεις εσύ μας οδηγείς .

Σαν να του λέγανε κοίτα μεγάλε μπορεί να είσαι γιος του Ανδρέα αλλά μη ξεχνιέσαι , φαντασθείτε να φωνάζανε η Ν.Δη/τες το ίδιο για τον αείμνηστο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , το τι κουδούνια θα κρεμούσανε στους ψηφοφόρους της ΝΔ δεν λέγεται .

Κάνανε και προβλέψεις τύπου μαντείου τον Δελφών , Οκτώβρης 1981 Οκτώβρης 1993 Οκτώβρης 2009 .

Υπογράμμισε ότι χρειαζόμαστε μια νέα πολιτική ηγεσία για να πάμε λέει μπροστά .Μια πολιτική ηγεσία που δεν έχει εξαρτήσεις από πουθενά ,καλά αυτό το δεύτερο είναι όλα τα λεφτά , και ποίος έκανε μυστικές συναντήσεις στα Βόρεια προάστια ? μήπως εγώ και δεν το θυμάμαι .

Μας είπε και το άλλο ,ξέρω ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που εμείς οι ίδιοι οι πολιτικοί τούς κάναμε κυνικούς , εννοούσε τους πρασινοφρουρούς σίγουρα ,αλλιώς ποίους άλλους θα μπορούσε .
Μας ζήτησε και δύναμη , το άλλο ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να σας αποδείξω το αντίθετο ,για κάτσε φίλε μου με την δικιά μου δύναμη θα κανείς το άνδρα ,μη μου πεις ότι θα με βγάλεις και στους δρόμους για να καθαρίσω για πάρτι σου .

Μας μίλησε και για λογοδοσία ,σε εσάς και μόνο λογοδοτώ και σε κανένα άλωνε μας είπε ,μόλις το άκουσα κύλησε ένα δάκρυ από τα μάτια μου .
πολίτης Μπάμπης
03/10/2009 15:08
Τα σοβιετικά επιτεύγματα ήταν πολύ μεγάλα. Εδώ είναι η απογείωση του πυραύλου Soyuz προς τον διαστημικό σταθμό. Σίγουρα και εμείς μπορούμε να απογειώσουμε τα όνειρά μας μέχρι το διάστημα, αρκεί να πάρουμε την σωστή απόφαση και να ανοίξουμε τον δρόμο της λαϊκής αντεπίθεσης. Εμπρός λαέ, ΤΩΡΑ ΚΚΕ. http://www.youtube.com/watch?v=84XhArK-6q0
πολίτης Μπάμπης
03/10/2009 14:52
Με την ευκαιρία της λήξης της προεκλογικής εκστρατείας θα κάνω ορισμένες αφιερώσεις από You Tube στους συν αναγνώστες της στήλης. Στον Κ. Μανωλίδη θα είναι σκληρή ροκ αφιέρωση. Τουπόλεφ 95 Αρκούδα. Μουσικό κομμάτι μάλλον από τους Sepultura. http://www.youtube.com/watch?v=hU2IBqkSjhk για όλους είναι αφιέρωση (πρέπει να έχετε μεγάφωνα να ακούσετε τη μουσική), ένα καταπληκτικό κομμάτι με χορωδία που δεν έχει μεταφραστεί στα ελληνικά αλλά περιέργως είναι γνωστό από παλιές δεκαετίες με τον τίτλο "Λειβάδι λειβαδάκι". http://www.youtube.com/watch?v=kdHyz0G7qcw
Δημοσθενης Μπογδης
03/10/2009 12:53
Σε όλους τους αγώνες υπάρχουν Νικητές και Ηττημένοι . Στο τέλος κάθε αγώνα οι διαγωνισθέντες δίνουν τα χέρια υποκλίνονται και η Ζωή συνεχίζεται .
Εγώ αν Λαού θέλοντας η Νίκη του Γιώργου Παπανδρέου και του Νέου ΠΑΣΟΚ έρθει , θα δώσω νοητά το χέρι μου στους ηττημένους της στήλης και θα προτείνω να πορευθουμε από δω και περά ΜΑΖΙ για το καλό του Τόπου μας ...

Όχι όμως στους ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ …….σαν τον 666. Ο κύριος αυτός και αν ακόμη δεν έχει όνομα , φαντάζομαι θα έχει καθρέπτη . Πως θα βλέπει τον εαυτό του άραγε ,Ότι διαγωνίστηκε σωστά ;
Σεις πως το βλέπετε , φίλοι !
Ο Ψύλλος.
03/10/2009 12:15
@666 Και σε ότι αφορά στα '' ... πολιτικά , κοινωνικά και οικονομικά μέσα που διαθέτεις στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...'' μπορείς να τα χώσεις εκεί που ξέρεις....
γιωργος
03/10/2009 11:54
Αγαπητε Φ.Π. εχοντας συνομιλησει και στο παρελθον θα ηθελα μονο να σε παρακαλεσω, με ολο το θαρρος, και αυτο διοτι σε θεωρω σοβαρο ανθρωπο, εαν εχεις επισημα εγγραφα που αποδεικνυουν οντως αυτα που ισχυριζεσαι να τα δημοσιοποιησεις ειτε στο ιντερνετ ή εκδιδοντας ενα βιβλιο. Ετσι μαθαινουμε και εμεις οι νεοτεροι απο εσας τους μεγαλους. Οτι μας τρομοκρατει αγαπητε Φ.Π. ειναι το σημαδι μιας γεννησης και οχι ενος θανατου. Σημασια εχει τι θα γεννηθει απο αυτη την τρομοκρατια, απο οπου και αν προερχεται αυτη, ειτε ειναι οικονομικη, κοινωνικη, πολιτικη, πολιτισμικη. Με τιμη,
Δημοσθενης Μπογδης
03/10/2009 11:36
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ 3/10/2009 09:56

Μπορουν να παραμεινουν στην Ρηγιλλης και στην Καλιρροης .
Μη ξεχνας καλε φιλε μου , και τι πρεσβευουν !
Παρελθον , φαυλοκρατια , κολαση , θανατο ιδεων και καιοραματων .
Αργοπεθαινουν ... ενω απο αυριο, Τελειωνουν για τα καλα1 .
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ
03/10/2009 10:16
Γιώργο είμαστε μαζί σου. Είσαι η τελευταία μας ελπίδα. Η ευθύνη σου είναι μεγάλη. Πρέπει να πετύχεις. Αλλά για να πετύχεις πρέπει να ξέρεις:
-Yπάρχουν άνθρωποι κοντά σου, πού θέλουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς καί άνθρωποι που θέλουν να επωφεληθούν. Οι δεύτεροι είναι αυτοί που θα σου γίνουν στενός κορσές, θα ζητούν θέσεις, θα υπόσχονται ότι θα ανατρέψουν τα πάντα σε μια βραδυά, αρκεί να τρουπώσουν να φάνε. Οι πρώτοι είναι άνθρωποι σεμνοί καί ταπεινοί. Όχι μόνο δέν θα σου ζητήσουν τίποτε, αλλά θα είναι και διστακτικοί
ν''αναλάβουν ένα τεράστιο έργο. Θα σου επισημάνουν τις δυσκολίες, θα σου ζητήσουν στήριξη. Για ένα μπορούν να δεσμευτούν. Για πολλή δουλεια. Εμπιστέψου τους.
- Χιλιάδες είναι τα μέλη του ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι όλοι άγιοι. Δεν έχουν όλοι τις καλλίτερες προθέσεις. Δεν έχουν όλοι το γνώθεις αυτόν. Στο πίσω μέρος του μυαλού πολλών απ''αυτούς, κυριαρχούν βρώμικες σκέψεις. Αξιολόγησέ τους με αντικειμένικά κριτήρια. Αξιοποίησε αυτούς που αξίζουν καί για ότι αξίζουν. Πάρε αμέσως το κεφάλι, οιουδήποτε παρεξηγήσει τις προθέσεις σου και ενεργήσει εκτός πνεύματος καί παραινέσεων. Είναι ανάγκη να έχουμε μιά άλλης ποιότητος διακυβέρνηση. Καί οφείλεις να μας την εξασφαλίσεις. Έχεις τήν συμπαράστασή μας, η οποία θα δυναμώνει, όσο εσύ θα κινείσαι πρός τήν σωστή κατεύθυνση.
-Μέχρι σήμερα ήσουνα αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Από Δευτέρα θα είσαι ο Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Αξιοποίησε ότι καλλίτερο έχει σε έμψυχο δυναμικό αυτός ο τόπος. Κάλεσε τον καθένα που μπορεί (ανεξάρτητα σε ποιά παράταξη ανήκει) να προσφέρει, να το κάνει. Μόνο έτσι θα έχει όφελος η χώρα. Καί άν ωφεληθεί η χώρα, θα ωφεληθεί καί το ΠΑΣΟΚ. Καί στίς επόμενες εκλογές, ο λαός, πεπεισμένος ότι έκανε την σωστή επιλογή, θα σου δώσει μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσεις καί να οδηγήσεις την χώρα στην θέση που της αξίζει. Γιατί κ. Παπανδρέου, μας αξίζει μια καλλίτερη θέση. Καί τήν θέλουμε.
Αυριανέ Πρωθυπουργέ κ. Παπανδρέου. Σας εύχομαι καλή επιτυχία καί προπαντός δύναμη καί κουράγιο για να εκτελέσεις το μεγάλο έργο σου. Εμείς θα είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε. Μήν κάνεις πίσω.
μηδεν
03/10/2009 10:05
"Καταπιεσμένος Πασόκος μου φαίνεσαι.... " Κάλιο γαϊδουρόδενε,παρά γαϊδουρογύρευε,λένε.
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ
03/10/2009 09:56
@666 2/10 9.53
Eίναι ατυχία για τήν χώρα, που ο πατέρας σου, την τελευταία στιγμή δεν τραβήχτηκε καί γι''αυτό, είναι ντροπή μας σήμερα, να κυκλοφορεί στο εξωτερικό καί να μας εκθέτει, ένας δήθεν συμπατριώτης μας, σαν εσένα, Γιατί, εφ''όσον μισείτε τόσο την πατρίδα σας, δεν αφομοιώνεσται πλήρως στήν χώρα που κατοικείτε; Ξεχάστε, πού γεννηθήκατε, γιατί γεννηθήκατε καί μήν μας ενοχλείτε. Εωσφόρε, μπορούμε να επιβιώσουμε καί χωρίς εσάς. Μείνετε στίς Γερμανίες, στίς Φιλιππίνες, στίς Αυστραλίες, ή όπου αλλού σας έστειλε ο διά.....ος, καί παρατάτε μας. Ούφ!
μηδεν
03/10/2009 09:55
Ο κομμουνισμός απέθανε. Ζήτω ο νέος καπιτάλ-κομμουνισμός, που θα εφαρμόσει η πλανηταρχία του Μπάρακ Ομπάμα. Μόνο που θα έχει κι αυτός την ίδια τύχη. Στέγνωσαν τα ταμεία. Αγόρασαν την Πολωνία, αγόρασαν την Τσεχία, αγόρασαν την Αλβανία, αγόρασαν το Κόσοβο, αγόρασαν τα Σκόπια, αγόρασαν τη Γεωργία, αγόρασαν το Ιράκ, αγόρασαν το Πακιστάν, αγόρασαν το Αφγανιστάν και μονίμως πληρώνουν την Τουρκία. Αλλά το ταμείο άδειασε, έγινε μείον. Ο Καραμανλής θα έχει την τελευταία ευκαιρία να "ξωπετάξει" όλους τους διεθνιστές συνεργάτες του. Τέρμα τα οικονομικά δεσμά που μας επιβάλλει ο καπιταλ-κομμουνισμός. Χώρες όπως η Σερβία, η Κούβα και πολλές άλλες, δείχνουν το δρόμο της απαγκίστρωσης από τις οικονομικές αλυσίδες που μας φόρεσαν οι "οραματιστές". Καιρός να καταλάβουμε ότι υπάρχει και αυτό που λέγεται ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Καιρός να καταλάβουμε την ψευτιά της "εθνικής περηφάνειας" του Πασόκ.
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ
03/10/2009 09:47
@elena 2/10 10.36
Ελενα, σου εύχομαι να το απολαύσεις. Φρόντισε όμως καί για καλή παρέα.
Φιλιππινεζος Πασρατηρητης
03/10/2009 08:56
@ Ειδική αφιέρωση στο φίλο μου Ρένο Καζαμία τον Παραπονιάρη . @ Υπ’ όψιν και του ειδήμονα επί των τυφώνων 888 , τον οποίον πληροφορώ ότι ο ενταύθα τυφώνας δεν ήταν τίποτα , μπροστά σ’αυτόν που θα ενσκήψει στην Ελλάδα άν, λέω άν οι Ελληνες αποφασίσουν και πάλι να γίνουν κοψοχέρηδες , αν ψηφίσουν αμερικανικά ! Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΑ & ΕΛΛΑΔΑ Ο Αμερικανός κ. Γ. Ππαπανδρέου και ο κ. Μ. Σαακασβίλι έχουν κάποια κοινά στοιχεία . α} Την εκπαίδευσή τους από τα ειδικά σχολεία της C.I.A. Ετι περαιτέρω ο κ. Γ. Παπανδρέου ως γεννηθείς μεγαλώσας και γαλουχηθείς στις Η.Π.Α., από γονείς κατά το μάλλον Αμερικανούς ,αποκτήσας όπως ήταν ήταν επόμενο και αμερικανική εθνική συνείδηση. β} Το άλλο κοινό στοιχείο που έχουν είναι η εξάρτησή τους από τον κ. Σόρος , ο οποίος με τις κομπίνες στη Γεωργία απεκόμισεν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια . Κατόπιν ώθησε τον εγκάθετο των Η.Π.Α. Μ. Σακασβίλι στην αιφνιδιαστική επίθεσή του εναντίον της Νότιας Οσετίας , προκειμένου να δημιουργήσουν οι ΗΠΑ τετελεσμένα γεγονότα στην περιοχή. Αν δε η Γεωργία είχε γίνει μέλος του ΝΑΤΟ θα είχαμε παγκόσμιο πόλεμο. Παρ’ όλα αυτά η τότε ΥΠΕΞ κ. Κοντολίζα, ζήτησε επέμβαση των ΗΠΑ στην περιοχή . Ευτυχώς ο υπουργός Αμυνας τον ΗΠΑ με την εισήγησή του της έκοψε τη φόρα , για γενίκευση της κρίσης . Κατόπιν τούτου για να εκδικηθεί το φιάσκο η Αφροαμερικάνα, έταξε αμύθητα ποσά για την δημιουργία στις γειτονικές με τη Ρωσία χώρες , για τη δημιουργία του δήθεν αντιπυραυλικού συστήματος , στην ουσία πεδίου βολής βαλλιστικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς . Θα πρέπει να εξηγήσουν οι ΗΠΑ και οι συνοδοιπόροι τους τι ζητούν ; Εχουν ανοίξει μέτωπα σε όλο τον πλανήτη και συνεχίζουν να προκαλούν. Ποίος τους έδωσε το δικαίωμα του Σερίφη και γιατί η Ευρώπη συμβαδίζει μαζί τους ; Τι δουλειά έχουν στον Καύκασο ; Εμείς οι παλαιότερο που ζήσαμε την κρίση της Κούβας και δη με το δάκτυλο στη σκανδάλη, γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό ! Προσωπικά υπηρετούσα τότε τη θητεία μου στο Διδυμότειχο στην κορυφή του βουνού . Τοσον εμείς όσο και οι Βούλγαροι είμαστε σε αυστηρή πολεμική επιφυλακή επί είκοσι ημέρες . Προκάλυψη γαρ !... Ο αγωγός B.T.C. {Μπακού, Τιφλίδα , Τσεϊχάν} έγινε κατόπιν της πίεσης των ΗΠΑ σε Τουρκία – Γεωργία – Καζαχστάν – Αζερμπαϊζάν} προκειμένου να περιορίσουν τη ρωσική εξάρτηση . Καθυστέρησε δε η πραγματοποίησή του για τί ο Τζόρτζ Σόρος με τον Μιχαήλ Σαακασβίλι , έκαναν χοντρό παιχνίδι με τις μετοχές της κατασκευάστριας εταιρίας "Halliburton" με αποτέλεσμα να κερδίσουν πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια . Τελικώς στη Γεωργία κάνουν κουμάντο ο Σόρος και το Ισραήλ. Αυτό προκύπτει και από τη δήλωση του Σαακασβίλι στην Ισραηλινή εφημερίδα : "Haaretz" στις 14 Αυγούστου 2008, όπου ανέφερεν ότι : "Ο πόλεμος και η ειρήνη στη χώρα μου βρίσκονται στα χέρια των Ισραηλινών υπουργών της , Κεζερασβίλι και Γιακομπσβίλι" {Αναφερόταν στους υπουργούς Αμυνας "Νταβίντ Κεζερασβίλι" και "Τενμούρ Γιακομπασβίλι" , Ανάπτυξης και Επανένταξης της Νότιας Οσετίας και της Αμπχαζίας , που είναι Ισραηλινοί υπήκοοι ! Αυτοί μαζί με τους Αμερικανούς συμβούλους και τεχνικούς , αφού εφοδίασαν με αμερικανικά και ισρηλίτικα όπλα τη Γεωργία , κατέστρωσαν και τα επιθετικά σχέδια . Επίσης οι Αμερικανοί αναβάθμισαν και το στρατιωτικό αεροδρόμιο "Νασοσνάγια" βορείως του Μπακού , με σκοπό την εύκολη μεταφορά και εκφόρτωση βαρέων όπλων και την αποβίβαση στρατευμάτων στην περιοχή , καθώς δε και για τη χρησιμοποίησή του από αμερικανικά πολεμικά Α/Φ. Τα ίδια θα συμβούν και στην Ελλάδα αν ο προστατευόμενος και προωθούμενος από τον Τζόρτζ Σόρος για πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Γ. Παπανδρέου, κατορθώσει να καταλάβει την εξουσία σ’ αυτήν ! Εμφύλιος , εξωτερική εισβολή και συρρίκνωση της ελληνικής επικράτειας . Αλλωστε το έχει δηλώσει και επίσημα στον Καναδά ο κ. Γ.Α.Π. ότι , προτιμάει μια μικρότερη σε έκταση χώρα για να κοιμάται ήσυχος . Αν είχε κάνει αυτή τη δήλωση σε κάποια εποχή που οι Ελληνες σέβονταν τον εαυτό τους θα είχε παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη γι’αυτή τη δήλωση . Θα είχε δε εκπέσει και του βουλευτικού αξιώματος . Σήμερα με το θράσος που χαρακτηρίζει τους Αμερικανούς και με την αβάντα τους, ζητάει και να γίνει και πρωθυπουργός .Δηλαδή απόλυτος Μονάρχης στην Ελλάδα ! Και δυστυχώς το αμερικανικό σχέδιο υπάρχει περίπτωση να πραγματοποιηθεί γεγονός που προμηνύει αιματοκύλισμα των Ελλήνων και δουλεία !... Ψηφίζοντας τον κ. Γ. Παπανδρέου είναι το ίδιο σα να ψηφίζουμε τον Τζόρτζ Σόρος , με όλα τα δεινά που περιμένουν την Ελλάδα από αυτόν !... 3-10-2009 Φ.Π.
Pavlos Xanthopoulos
03/10/2009 08:52
PROS k. 1&1=2 2/10/2009 21:02, pou egrapse"ΠΟΥ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ "ΘΕΛΕΙ" ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ."
Kai ton Elliniko politismo eriksan oi Hristiano Ellines mazi me allous englimaties kai eidame tin katantiamas...
Tora vlepoume tin katantia afton pou eriksan ton sosialismo...
Ean theloun san kai emas na taleporiounte epi eones as sinehisoun...
Esi wmws neo Ellina ti eheis enantia ston sisialismo?
K Katsoulis
03/10/2009 05:50
Etsi pou ta lete eseis kai ta NEA, apo defteras olloi me xrisa koutalia tha trote. H kounia pou sas kounage!!!!!!!!
Παυλος Ι. Βερολινο
03/10/2009 04:22
Τη ΝΔ δεν τη ρίχνει από την εξουσία η οριακή της αυτοδυναμία, αλλά η ΑΘΛΙΑ πολιτική που άσκησε ως κυβέρνηση
Κόλαφος 2/10/2009 12:42

Η πιο σοβαρη παρατηρηση που αφορα το θεμα των εκλογων.
Ενα μικρο διαμαντι στη θαλασσα της λασπολογιας.

Υπαρχει λοιπον ελπιδα
Παυλος Ι. Βερολινο
03/10/2009 04:04
@666 2/10/2009 19:31 ....................................Να ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ελεύθερα χασίς στα σπίτια τους οι χρήστες.Παραδέχθηκε επίσης ότι έχει καπνίσει και ο ίδιος χασίσι και μαριχουάνα.Αυριανή 23.10.2007.

Μεγαλε, επιτελους , μας εδωσες και μια σοβαρη πληροφορια .

Εσυ , τι πεινεις, και δεν το μαρτυρας. Γιατι, ειμαι σιγουρος. Κατι καλο πεινεις.
ΓΙΩΡΓΟΣ
03/10/2009 02:28
ΚΑΛΑ ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!ΠΑΛΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!Υ.Γ(ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ,ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ,Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!!!!!
dimitris korinthios
03/10/2009 02:12
KYRIE PAPANDREOY OI ELLHNES DEN PERIMENOYN ENAN MAGO TOY OZ , KAI MIA PROTHESMIA 100
HMERON .
OI ELLHNES STHRIZOYN TON KOSTA KARAMANLH
KAI PALI , GIA MIA NIKH , KAI TELIKH ANATROPH TOY PASOK.
dimitris korinthios
03/10/2009 02:08
AYTA POY DEN YPARXOYN TA ONEIREYETAI , KAI AYTA POY YPARXOYN TA AGNOEI.
META TIS 5/10 THA EXOYMAI THN IDIA ALAZONEIA
POY ODHGHSE TO PASOK STHN HTTA TOY 2004.
BASILIOS PIGKOULAS, koureas
03/10/2009 00:35
GIATI OXI, AFOU PROKEITAI GIA ONEIRA. ENOSAME THN FTOXEIA MAS, THN ANASFALEIA, THN APOGOHTEVSH, TIS ADEIES YPOSXESEIS, TORA OI DYO AERGOI KYFHNES MAS ZHTOUN NA KANOUME PARTOUZA TA ONEIRA MAS.
Αννα Βιένη
03/10/2009 00:04
Και αυτός ο άνθρωπος έχει μια μορφωμένη σύζυγο; Αποκλείεται. Νέτα σκέτα, φάτσα φόρα, είσαι ένας ελεεινός ψεύτης. Την Κυριακή που θα πάμε να ψηφίσουμε μην ξεχνάμε τα παρακάτω:1.Το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ της ΝΤΡΟΠΗΣ που υπέγραψε ο γιωργακης με τον Ισμαήλ Τζερεμέ (Αυριανή 27-28-10-2007 2.Απο το 1985 παρέδωσε το Παθοκ την λίμνη Βιστωνίδα στην Μονή Βατοπεδίου( Αυριανή 2.12.2008 )3.Πατέρα ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ και φύγε από την χώρα. Επιστολή του γιωργάκη στον πατερούλη του, 17.12.1988, Αυριανή 5.10.2007 4.Να ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ελεύθερα χασίς στα σπίτια τους οι χρήστες.Παραδέχθηκε επίσης ότι έχει καπνίσει και ο ίδιος χασίσι και μαριχουάνα.Αυριανή 23.10.2007 666 2/10/2009 19:31 Κομπιναδόρε, σου το επιστρέφω. Άννα από την Βιένη.
ΠΑΝΟΣ Μ.
02/10/2009 23:44
Την πατσαβούρα διαβάζει. 666 2/10/2009 19:31, Σύντροφε, σοβαρή εφημερίδα διαβάζεις. διερωτώμαι, έπεσες τόσο χαμηλά ή ήσουν πάντα τέτοιος; Κάτω και από την κοιλιά του βατράχου. Επομένως τα κατεβατά που έγραφες δεν ήταν δικά σου. Κάπου εκεί μου πάει το μυαλό.
Maria M
02/10/2009 23:41
KRIMA POU H EKLOGES THA TELEIOSOUN THN KYRIAKH DEN EXO GELASI TOSO POLY YOU MAKE MY DAY KATHE PROI KAI BRADY.

H MONH SOSTH STA LOGIA THS EINE H STELLA:
MPRABO STELLA.GELASA ME TO GRAMMA SOU

KALA ONEIRA GIA OLOUS OPION KAI NA PSIFISETE TIPOTA DEN PROKEITE NA ALAXH.

Maria M Canada
Δημήτρης Ν.
02/10/2009 23:18
@666 2/10/2009 19:31

Απλά Αυριανιστής;;;; Ή η τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να πείσεις τον εαυτό σου να μην ψηφίσει τον Γιώργο.....
Καταπιεσμένος Πασόκος μου φαίνεσαι....
dimitris korinthios
02/10/2009 22:28
MA KALA OLLA TA PARAKSENA EDO SYMBAINOYN?
NA ENOSOYME TA ONEIRA MAS ! LEEI O ARXHGOS STOYS ONEIROPARMENOYS OPADOYS TOY, PERIMENONTAS MIA
KAINOYRGIA ALLAGH ONEIROPARMENHS ELLADAS.
ONEIRA KALA LOIPON KAI AMA BGHTE APO TON YPNO TON BATHY, THA FEROYME MIA ONEIROPARMENH
GYFTISA NA MAS KANEI EKSHGHSH TON ONEIRON SAS. PANTOS EITAN ONEIRO STHN PATRA
γιωργος
02/10/2009 21:34
Αυτο που πρεπει να σκεφτουμε καποια στιγμη ειναι γιατι οι πολιτικες δυναμεις στην χωρα μας ειναι εγκλωβισμενες και που. Ισως μερικοι απο εσας να γνωριζετε αλλα να μην το λετε, παντως ενα ειναι σιγουρο οτι αυτες οι εκλογες πρεπει και ειναι η μοναδικη ευκαιρια που εχουμε ως πολιτες μιας πραγματικα μεγαλης χωρας και σε πολιτισμο και ιστορια, να αποδειξουμε οτι πλεον το πολιτικο συστημα πρεπει να φυγει απο εκει που ειναι εγκλωβισμενο. Αλλωστε η πολιτικη ιστορια του τοπου εχει αναδειξει πολιτικους που κατειχαν την τεχνη του εγκλωβισμου και τελικα εγκλωβιστηκαν οι ιδιοι. Μονο που αυτη την φορα πρεπει να απεγκλωβιστουμε εμεις, που ειμαστε και οι μοναδικοι ανθρωποι που πραγματικα μπορουμε να βοηθησουμε τον τοπο μας για το καλο των παιδιων μας. Ειχα γραψει, οτι οπως στην πραγματικη ζωη ετσι και στην πολιτικη εξοφλουνται γραμματια, αυτη την φορα παντως ο λαος μας δεν αντεχει αλλο να τα πληρωσει εκεινος. Σας καλω απο τα βαθυ της καρδιας μου να σκεφτειτε πολυ σοβαρα με τι κριτιρια θα ψηφισετε, εαν δεν εχετε φυσικα αποφασισει ακομα. Ενα ειναι σιγουρο παντως οτι ο τοπος - οπως εχω γραψει μηνες πριν απο ετουτο το βημα- χρειαζεται αυτοδυναμη κυβερνηση, χωρις αλαζονεια και με συνεχη ελεγχο μεσα απο υγιειη αντιπολιτευτικη σταση, η οποια θα γεννησει τον απαιτουμενο εκεινο διαλογο για να παει επιτελους ο τοπος μπροστα. Μονο εμεις μπορουμε να δημιουργησουμε την λεγομενη διορατικη δημοκρατια που θα κοιταει το παρον με οδηγο το μελλον. Την γεννησαμε μια φορα και την δωσαμε στον κοσμο, τωρα καλουμαστε να την ξαναδωσουμε με αλλη μορφη, πρωτα σε εμας. Μπορουμε? Θελουμε? Θα μας αφησουν? Η Κυριακη ειναι κοντα και σεβομενος το νομο αυριο - εγω τουλαχιστον- δεν θα γραψω τιποτα στο φορουμ. Θα ξαναγραψω μολις κλεισουν οι καλπες. Θα πει ο Αρχισυντακτης απο μεσα του ΄΄ ευτυχως ''''. Με τιμη,
1&1=2
02/10/2009 21:02
MAΥΡΟ ΣΤΟΝ ""ΝΕΟΛΑΙΟ"" ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ 80ΧΡΟΝΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ...

ΠΟΥ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ "ΘΕΛΕΙ" ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ.

ΚΑΙ ΒΑΖΩ "ΘΕΛΕΙ" ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΙΣ BUSINESS ΠΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ...

ΕΝΑΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΚΗ.
SKT
02/10/2009 20:59
Να ενώσουμε τα όνειρά μας
Oneira (kai oneiroparmenoi) tou kosmou Enwtheite !!!
Austerlitz
02/10/2009 20:20
Οσο πιο πολύ οι αρχηγοί των δύο ''μεγάλων'' κομμάτων τα ''δίνουν όλα'' στις συγκεντρώσεις, τόσο πιο πολύ φανερώνεται η παντελής έλλειψη σοβαρών προγραμμάτων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην Ελλάδα. Το πιό λυπητερό και ακατόνοητο όμως είναι ότι βρίσκονται τόσες χιλιάδες κόσμου να παραληρούν μπροστά στην θέα των ''αρχηγών'' και ακούγοντας τις αερολογίες τους. Τόση πλάνη πια;
666
02/10/2009 19:31
Την Κυριακή που θα πάμε να ψηφίσουμε μην ξεχνάμε τα παρακάτω:1.Το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ της ΝΤΡΟΠΗΣ που υπέγραψε ο γιωργακης με τον Ισμαήλ Τζερεμέ (Αυριανή 27-28-10-2007 2.Απο το 1985 παρέδωσε το Παθοκ την λίμνη Βιστωνίδα στην Μονή Βατοπεδίου( Aυριανή 2.12.2008 )3.Πατέρα ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ και φύγε από την χώρα. Επιστολή του γιωργάκη στον πατερούλη του, 17.12.1988, Αυριανή 5.10.2007 4.Να ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ελεύθερα χασίς στα σπίτια τους οι χρήστες.Παραδέχθηκε επίσης ότι έχει καπνίσει και ο ίδιος χασίσι και μαριχουάνα.Αυριανή 23.10.2007
janko
02/10/2009 19:23
Περαστικά σας μπλέ ανθρωπάκια.... γρήγορα στο ντουλάπι,μη σας δεί ο Ηλιος και ξεβάψετε!!!!
γιωργος
02/10/2009 19:22
Το Πα.Σο.Κ που επιθυμει να κυβερνηση τον τοπο πρεπει να καταλαβει το εξης απλο πραγμα για την οικονομια της χωρα μας. Καλειται να αναπτυξη τις υπηρεσιες ετσι ωστε να οδηγησει την χωρα στην πληρη και σωστη απασχοληση. Μια κοινωνια που ειναι οικολογικα ισορροπημενη, δεν πανικοβαλλεται απο το σταματημα της εξελιξης, αλλα στρεφεται εποικοδομητικα στις ανθρωπινες υπηρεσιες. Τα χρονια που ακολουθουν ειναι σιγουρα δυσκολα και επιπονα. Το Πα.Σο.Κ εφοσον θελει να κυβερνηση τον τοπο πρεπει να καταλαβει πως αν εχουμε την δυνατοτητα να κοιταξουμε στο αμεσο μελλον μπορει να διακρινουμε στο βαθος κατι που δεν θα ειναι απλως καινουργιο αλλα καλυτερο και πιο σωστο απο το παρον. Να ξερετε ολοι σας πως οτι μας τρομοκρατει μπορει να ειναι το σημαδι μιας γεννησης και οχι ενος θανατου. Για να γινουν ολα αυτα χρειαζεται η γεννηση της διορατικης , οπως εχω πει, δημοκρατιας. Μπορουμε ειλικρινα να την γεννησουμε? Με τιμη,
γιωργος
02/10/2009 18:55
Σε προηγουμενη τοποθετηση μου ή μαλλον ερωτηση σχετικα με το γιατι ηρθε ο Σοσιαλισμος στην Ελλαδα, ειλικρινα ειναι η μοναδικη ερωτηση απο την οποια περιμενω καποια απαντηση, εαν φυσικα αυτη μπορει να δοθει απο τα μελη του φορουμ. Τωρα σχετικα με τον αειμνηστο Κων/νο Καραμανλη επειδη αναφερθηκε το ονομα του απο ενα μελος πραγματικα θα ηθελα να τοποθετηθω- τουλαχιστον να πω και εγω την αποψη μου. Ο Κ. Καραμανλης ηταν ενας πολιτικος ο οποιος σιγουρα ειχε κλιση στις διεθνεις σχεσεις. Εδινε την εντυπωση οτι εμπιστευοταν αποκλειστικα την δικη του κριση. Μου δινει την εντυπωση οτι ηταν ο πολιτικος εκεινος που απελπισμενα ειχε αγωνιστει για την επιδοκιμασια του Λαου και φυσικα δεχτηκε τις περισσοτερες επιθεσεις απο τη εποχη του Ε. Βενιζελου. Μετα απο τοσα χρονια ο Κ. Καραμανλης επιζητα μια μοναδικη θεση στην Ελληνικη Ιστορια. Μερικες φορες σκεφτομαι οτι τα χαρισματα που ειχε για την εσωτερικη πολιτικη αποδειχτηκαν καταστροφικα για την εξωτερικη πολιτικη. Εδινε την εντυπωση οτι ηταν αρκετα σκληρος για την φιλελευθερη παραταξη του κομματος του και πολυ διστακτικος για τα συντηριτικα στοιχεια. Επειδη ειμαι νεαρος θα ηθελα πραγματικα να παρουν θεση οι μεγαλυτεροι απο εμενα και να μου πουν εαν εχω λαθος σχετικα με το οτι ο Κ. Καραμανλης εδωσε την εντυπωση οτι αποκοπηκε πληρως απο τους οπαδους του καθως και απο τις συναισθηματικες του ριζες, επειδη ακριβως δεν οργανωσε μια διεθνη πολιτικη που θα απαιτουσε την ολοκληρωτικη υποστηριξη του λαου. Τελικα η Ιστορια τι εχει γραψει για τον Κ. Καραμανλη? Με τιμη,
ΓΙΩΡΓΟΣ Σ.
02/10/2009 18:43
ΤΙ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΝΕ ΟΙ ΕΘΝΟΚΑΠΗΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ, ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ G-20! ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ
ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ;
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ
02/10/2009 18:43
ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΑΠΕΤΥΧΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ .......
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ..........

ΕΞΞΑΛΟΥ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ...Ο ΚΥΡ ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΕΥΘΗΝΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΣΥΡΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.....

espectador
02/10/2009 17:31
Γιατι μωρε Λεωνιδα? Τι νοημα εχει τετοια ωρα αυτο που λες? Το Πασοκ δεν ειναι πια και η παρθενα στην πρωτη νυχτα του γαμου? Εχει κανει την θητεια του στο πεζοδρομιο....το εχουμε μαθει.....ισως αλλαξε....στα λογια παντως οχι. Σου ευχομαι περαστικα καικ να εισαι γερος για πολλα χρονια ακομη..
Ελληνας της Γερμανιας
02/10/2009 17:08
Ενας αναγνωστης εγραψε:
Γιατί θα πετύχει !! Γιατί είναι ένας Παπανδρέου. Το έχει στο DNA του.

Τοτε και ο Καραμανλης πρεπει να το εχει στο DNA του. Βεβαια λιγοτερο, γιατι ειναι μονο ανιψιος.

Αλλα η κορη του Μητσοτακη πρεπει να το εχει στον ιδιο βαθμο με τον ΓΑΠ.

Ρε παιδια λιγη σοβαροτητα!
Νεα Δημαγωγία...
02/10/2009 17:01
AQUILLA έπρεπε να ήσουν στην συγκνεντρωσης της ΝΔ στην Σαλονικη....στην έδρα του Καραμανλή..εκεί να δείς αδειά πόλη...εκεί να δεις σημαίες στα δεντρα και ανα 3-4 μετρα ο κοσμος...Ο Καραμανλής δεν θα χάσει τόσο απο την Αθήνα όσο θα χάσεια απο την Βόρεια Ελλάδα...Α και 60 λεωφορεία η ΝΔ απο νομούς της Β.Ελλάδας...Έλα να γελάσεις μετα τις 4 του μηνος με τα εσωκομματικα της ΝΔ...Καλύτερα με το λιγο ΠΑΣΟΚ όπως εσείς θέλετε να λέτε..παρά με την πολύ ΝΔ των σκανδάλων και της διάλυσης του κράτους....και σημερα σε φαντάζομαι..Πρώτος πρώτος στο Πεδίον του Άρεως...δίπλα στον Καταλληλότερο για PLAYSTATION...και στους Καταλληλότερους για μάσα μπουκα απο υα κρατικά ταμεία..Και τα μουστάκια σας θα πέσουν...ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΦΟΒΙΖΕΤΑΙ με ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ τον ΈΛΛΗΝΑ τόσο ποιο χαμηλά θα πέσετε.Ευχομαι ολόψυχα να χάσετε με 6-7 μονάδες και να γινει της πόπης την επόμενη μερα στο κόμμα σας ..μπάς και ξυπνήσετε απο τις κομματικές σας παρωπίδες.
Δημοσθενης Μπογδης
02/10/2009 16:50
Φίλοι της στήλης ,
Για μια ακόμη φορά επιτρέψατε μου , παρακαλώ ,να αναφερθώ στην οικολογική ,αισθητική, οικονομική, και μαζί διεφθαρμένη τακτική της πολιτικής διαφήμισης μέσω των φωτεινών επιγραφών που έχει κατακλύσει όλη την χώρα με την ακαλαίσθητη φωτογραφία του ο απερχόμενος πρωθυπουργός μας κ.Κ. Καραμανλής.
Το κόστος της ,προς τέρψιν των αρεστών της Νέας Δημοκρατίας διαφημιστών (παράσιτων )φτάνει τα 2 εκατομμύρια Ευρώ . Ποσόν που, αν πληρώνεται από τους φορολογούμενους μέσω των κομματικών προεκλογικών επιδοτήσεων και εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου είναι ολέθριο …… Τώρα, αν το πληρώνει ο Χρηστοφορακος μέσω των υπεράκτιων Εταιρειών των βουλευτών και υπουργών του κ. Καραμανλή …. Τότε , υπολογείστε σεις την ζημιά για τα ανταλλάγματα που παίρνουν από το κομματικό κράτος όπως το έχουν στήσει οι αντίστοιχοι της Νέας Δημοκρατίας Τσουκατοι (πληθυντικός ) !……
Το θέμα όμως είναι και ηθικό . Οι περισσότερες από αυτές τις φωτεινές επιγραφές ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΟΜΕΣ και σύμφωνα με την απόφαση του εισαγγελέα και του συμβουλίου της Επικρατείας έχουν κριθεί σαν υπεύθυνες για δεκάδες << ανθρωποκτονίες >> και αυτοκινητιστικά δυστυχήματα , καθώς οι θέσεις σε πεζοδρόμια παρενοχλούν την όραση των οδηγών και την απρόσκοπτη διάβαση των πεζών .
Πως είναι τότε δυνατόν , οι φωστήρες της Νέας Δημοκρατίας να συμμετέχουν ενεργά και ανόητα, αναρωτιούνται οι σκεπτόμενοι Έλληνες , σε γνωστό καθεστώς παρανομίας ; Με τι παραστατικά γίνονται οι πληρωμές μιας παράνομης αγοροπωλησίας διαφήμισης , συνεχίζουν ;
Σήμερα λοιπόν και ενώ ο κ. Καραμανλής εν μέσω ζούγκλας τέτοιων φωτεινών η μη φωτογραφιών που παρουσιάζουν μάλλον αντιαισθητικά το σαρκώδες του πρόσωπο , ομιλεί στους Αθηναίους Νεοδημοκράτες, μια άλλη ομάδα ανθρώπων κάνει κάτι άλλο .
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με πλακάτ σφυρίχτρες και συνθήματα μπροστά από μια τέτοια παράνομη θέση φωτεινής διαφήμισης επί της Λεωφόρου Κηφισίας 362 που είναι η αιτία του τραγικού μόλις 21 ετών αδικοχαμένου Απόστολου Μολυβιατη , την ίδια ώρα που ο κ. Καραμανλής θα κουνά τα χέρια του σαν μαριονέττα η καραγκιόζης .
Ο κ. Καραμανλής τι θα πει άραγε ,στους συγγενείς και φίλους των διαμαρτυρομένων για την αναλγησία κράτους και τοπικής αυτοδιοίκησης που εξακολουθούν όχι μόνον να διατηρούν τις επιγραφές στα πεζοδρόμια , αλλά και στην περίπτωση του ίδιου του Πρωθυπουργού να τις νοικιάζει .
Τίμιοι Νεοδημοκράτες δώστε το μήνυμα σας στον ετερόφωτο Αρχηγό σας . Ότι αν είναι νυχτωμένος (που είναι ) οι Φωτεινές επιγραφές δεν τον σώζουν . Τον αποτελειώνουν μάλλον .
Με τιμή ,
Δημοσθένης Μπογδης
ΥΓ. Εδώ θέλω να εκθειάσω την δουλειά και τους Αγώνες του κ.Αρη Σταθακη ,βουλευτή της ΝΔ, προέδρου της Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής που είναι ταγμένος στην καταπολέμηση τέτοιων βρωμερών και παράνομων διαφημιστών . Όσοι φίλοι της στήλης , Νεοδημοκράτες παραμείνετε στην παράταξη αυτή , τουλάχιστον σταυρώστε στο ψηφοδέλτιο σας τον έντιμο ο κ. Σταθακη .
BABHS
02/10/2009 16:48
OLO MA...NTINADES ISE RE KRHTIKE
ESY ONEIREVESE AKOMA PRASINA ALOGA FENETE
2 XPONIA 8A KRATISEI TO SFHXIMO OPOIOS KE NA VGEI
TA ONEIRA SAS TA PASARUN TA 2 KOMATA OPOTE I MISOI TRWNE BLE SANO I ALLI MISI PRASINO XWRTO
ANTE XYPNATE ADEIA INE TA TAMEIA
ADEIA TA PARADINI O KA8ENAS KLEFTHS ITE PRASINOS ITE BLE TIN RHMAXAN THN PATRIDA MAS TA 2 KOMATA
ANTE NA XA8UNE KE I PAPANDREIDES KE I KARAMANLHDES ARKETA
MAS VASANISAN OLUS MAS
γιωργος
02/10/2009 16:47
Αγαπητη Κα Ποπη απο την Θερμη Θεσ/νικης σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και να σας πληροφορω οτι παντα κυκλοφορω με ενα φυλαχτο στην τσαντα μου που εδωσε η μητερα μου, μετα απο μια μεγαλη περιπετεια υγειας που ειχα.
Αγαπητε Κε Μπογδη συμφωνω απολυτα μαζι σας, και ασχετως εαν εχουμε συγκρουστει στο παρελθον, εντος εισαγωγικων παντα, με τιματε με την δυνατοτητα διαλογου που μου δινετε.
Αλλωστε αυτο που λειπει απο την πολιτικη ζωη του τοπου ειναι ο διαλογος.
Σημερα υποψηφιος βουλευτης ανεφερε την λεξη οτι οι πολιτες ειναι πονηροι, ευτυχως για εκεινον ενας αλλος υποψηφιος βουλευτης που ανηκει σε αλλο κομμα τον διορθωσε λεγοντας οτι οι πολιτες ειναι εξυπνοι. Τελικα τι ειμαστε εξυπνοι ή πονηροι? Τι ακριβως προτιμανε?
ΠΑΝΘΗΡΑΣ
02/10/2009 16:41
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΞΗΓΕΙΤΕ . ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΤΑ ΓΕΡΑΤΙΑ
ΞΕΚΟΥΤΙΑΖΟΥΝ. ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ
"Ζήκο θα προβώ σε ωμότητες!"
02/10/2009 16:37
@Aννα S. μακράν το πιο επιτυχημένο..Θα προσέθετα και μια ενναλλακτική: ότι με το γιωργάκη μόνο εφιάλτες μπορώ να βιώσω..Απανταχού υποψήφιοι αυτόχειρες (μεν ή δε..δεν αλλάζει και τίποτα) ξεστραβωθείτε λιγάκι μ''αυτά που γράφει ένας φωτισμένος άνθρωπος (Γιανναράς) για τον Jeffry :http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_18_27/09/2009_331008.....Καλό βόλι καλοί μου...αυτόχειρες
ΓΙΩΡΓΟΣ Σ.
02/10/2009 16:29
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ. Η ΝΔ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΕΤΥΧΕ. Ο Γ.Α.Π. ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗ,
ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΣΤΕΚΟΥΝ ΚΑΛΑ;
γιωργος
02/10/2009 16:22
Καθομαστε και συζηταμε, διαφωνουμε, αλλοτε συμφωνουμε, ειμαστε εδω και διατυπωνουμε σκεψεις, επιθυμιες, σε τελικη αναλυση ειμαστε εδω για να μιλησουμε πρωτα απο ολα, εκμεταλλευομενοι το βημα που προσφερουν ΤΑ ΝΕΑ.
Εχω παρατηρηση οτι ορισμενοι χρησιμοποιουν το βημα αυτο για προπαγανδα, αλλοι το χρησιμοποιουν απλα για να ξεσπασουν, αλλοι -οπως εγω- αποζητουν την αληθεια, εστω μεσα απο αναπαντητες ερωτησεις.
Την Κυριακη καλουμαστε ολοι να ψηφισουμε, ξερουμε ομως πραγματικα μεσα μας τι καλουμαστε να ψηφισουμε?
Ψηφιζουμε στην Ελλαδα για την Ελλαδα ή ψηφιζουμε για να ερθει το λιγοτερο κακο, οπως μερικοι πολιτες λενε? Οπως βλεπετε εχουμε 2 επιλογες -τουλαχιστον εγω. Μιλανε για αποχη ή για ψηφο στα μικρα κομματα ως αντιδραση στην διεφθαρμενη εξουσια. Η αποχη δεν ειναι πολιτικη σταση, αλλωστε στην αρχαια Αθηνα ηταν υποχρεωμενοι ολοι οι πολιτες να ψηφιζουν, να μετεχουν στα κοινα. Η ψηφος στα μικρα κομματα ενδεχεται να φερει αλλες ισορροπιες εαν αυτα καταφερουν να μπουν στην Βουλη. Μενει να το δουμε.
Στην ουσια ομως κανουμε ολοι ενα λαθος τα ονομαζουμε μικρα ενω ξεχναμε οτι αντιπροσωπευουν ενα τμημα του Ελληνικου Λαου, ο οποιος δεν ειναι μικρος.
Κανενα κομμα επομενως δεν ειναι μικρο.
Σας καλω οπου και να ανηκετε να σκεφτειτε το εξης απλο οτι την Γη που πατουμε ολοι μας δεν την κληρονομησαμε απο τους προγονους μας αλλα την Δανειστηκαμε απο τα Παιδια μας. Στην καλπη δεν υπαρχουν διλληματα, εγω τουλαχιστον δεν εχω κανενα, στην καλπη εκφραζεις αυτο που πραγματικα θες για τον τοπο σου, για την οικογενεια σου, για τον εαυτο σου. Σημερα, στην σημερινη κοινωνια ετσι οπως αυτη εχει διαμορφωθει ξερουμε τι πραγματικα θελουμε για εμας?
Πολυ αμφιβαλλω εαν ξερουμε διοτι εαν ξεραμε θα το δειχναμε καιρο τωρα. Αλλα οπως εχω επισημανει και παλαιοτερα δεν ειναι ολα μαυρα.
Ορισμενοι στο φορουμ κινδυνολογουν - εγω τους σεβομαι ολους- και ερωτω μπορει να γινει κατι κακο στον τοπο και στο οποιο δεν θα αντιδρασει ο Λαος? Οχι δεν μπορει να γινει.
Αλλωστε παλαιοτερα στο κοντινο παρελθον φτασαμε κοντα σε πολεμικη συρραξη, ειδατε εσεις να γινετε κατι κακο για την Χωρα?
Θα μου πειτε σκεπτομενοι τωρα τι καθομαι και σας λεω και κουραζω τον Αρχισυντακτη με αυτα που γραφω, αλλα υπαρχει μεσα μου η εξης απλη απορια : Πως απο μεγαλος Λαος γιναμαι τοσο Μικρος? Πως εμεις που αντιμετωπισαμε ολες τις προκλησεις του παρελθοντος μας εχουν κανει οι λαθος επιλογες να αισθανομαστε ανικανοι?
Ειδατε οτι η απορια ειναι απλη. Δυστυχως δεν εχω απαντηση να δωσω ακομα, καποια στιγμη ισως δοθει απο μονη της.
Με τιμη,
Eksousia ton Ellinon(Ellinon dimokratia)...
02/10/2009 16:20
Στους εργαζόμενους της Τράπεζας Πειραιώς στην Αθήνα μίλησε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, ρίχνοντας τα βέλη της κατά των δύο μεγάλων κομμάτων και προειδοποίησε ότι με το πρόγραμμα ανάκαμψης από την κρίση που θα εφαρμόσει η νέα κυβέρνηση κατ'' εντολή και των Βρυξελλών θα χαθούν όλες οι κατακτήσεις των εργαζομένων στην Ελλάδα.

Κάλεσε τους εργαζόμενους να μη δώσουν άλλη πίστωση στη ΝΔ, ούτε να τρέφουν ελπίδες από το ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι το νέο στοιχείο σε αυτές τις εκλογές σε σύγκριση με τις προηγούμενες είναι ότι δεν υπάρχει πλεόν ελπίδα ότι το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση θα είναι καλύτερο.

Ζήτησε ακόμη από τους ψηφοφόρους να μη ρίξουν ψήφο απογοήτευσης, τα αποτελέσματα της οποίας θα δουν στις 100 πρώτες ημέρες και τους πρώτους μήνες της νέας κυβέρνησης. Ζήτησε ακόμη να πιστέψουν στις λαϊκές δυνάμεις και να προβάλλουν αντίσταση και αντεπίθεση για να ματαιώσουν τα αντιλαϊκά σχέδια.

Τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να συμφωνήσει σε καμία συνεργασία με τα δύο μεγάλα κόμματα και ζήτησε ψήφο στήριξης.

Δεν μπορούν να λυθούν τα προβλήματα με εκσυγχρονισμούς, κοσμοπολιτισμούς και λαϊκισμούς, είπε χαρακτηριστικά.

Διεκρίνισε δε, ότι απευθύνει έκκληση και στους αποφασισμένους, προκειμένου να ρίξουν με πολιτικά κριτήρια την ψήφο τους, τονίζοντας ότι δεν ρίχνει το ΚΚΕ δολώματα στους αναποφάσιστους, αλλά απλώς δηλώνει ότι όσο περισσότερο στηριχθεί το ΚΚΕ τόσο το σύστημα θα αντιληφθεί ότι αυξάνεται ο κόσμος και δεν ξεγελιέται.

ΑΚ
02/10/2009 16:19
@ AQUILLA

Με σένα γελάμε που γράφεις μ....ιες. 8 - 10 μονάδες η διαφορά. Να δεις γέλια που θα κάνουμε με σας τους δεξιούς και τον σουβλατζή σας την Κυριακή.
lstel
02/10/2009 16:11
@ 888 2/10/2009 15:16
Μου αρέσει ο συνειρμός της σκέψης σου.
Το μειωνέκτημα το Καραμαλη είναι οτι επιδη μιλάει τοσο καλά δεν μας αφηνε να δουμε το εργο της κυβερνησής του.

Ηθικο διδαγμα
Όσοι δεν μιλουν καλα ελληνικα μιλουν με εργα!!
Pavlos Xanthopoulos
02/10/2009 15:35
Ti kina onira na ehoume me aftous pou trehoun apo monostiriako keli se keli kai me vathious anastenagmous kitane na apoktisoun kanena strema konta stin thalasa....
Kai egw potho ena strema konta stin thalasa alla to epidioko me tin ergasiamou kai ohi me ton lokomou...
AQUILLA
02/10/2009 15:27
8:15 PERNAGA XTES APO L.ALEXANDRAS KAI PANORMOU.ENTELWS ADEIA...AN AYTO EINAI MHNYMA NIKHS...PISTEYW TH KYRIAKH 8A GELASOUME POLY ME TOUS SOSIA-LHSTES
T.M.
02/10/2009 15:24
περιοδικό NEMECIS (e-mail μαμάς Μαργαρίτας Τσαντ στον υιό Yorgo) Γιατί όπως λέει και η κυρία Μαργαρίτα, οι ισχυροί Έλληνες αλλά και Αμερικανοί στη Βοστόνη, για παράδειγμα, βλέπουν τον Γιώργο τον γιο της, ως "το κάτι άλλο", κυριολεκτικώς εξωγήινο σωτήρα της χώρας (meaning out of this world γράφει η μαμά). Μάλιστα μόλις πληροφορήθηκαν ότι ο Γιώργος Α.Π. συμμετέχει στην κυβέρνηση, θεώρησαν ότι εξασφαλίστηκε το μέλλον της Ελλάδας! Δεν είναι λοιπόν μικρό πράγμα να είσαι υπηρέτης, σύμβουλος, συνεργάτης, φίλος ενός τέτοιου "something other", αυτού του "κάτι άλλου" που μπορεί να προχωρήσει με ένα ίδρυμα στο όνομα του πατρός του, τεράστια συσσωρεύσιμα κεφάλαια και μακριά από κομματικές αδυναμίες και "εγωϊστικά ΠΑΣΟΚάκια" προς τη δόξα. Η μαμά ξέρει: "Μακριά από "stelehi" (sic) του κυβερνώντος κόμματος. Η μαμά ξέρει το έμαθε λέει στις ΕΓΕς : Οι ΠΑΣΟΚοι είναι εχθρικοί επειδή δεν μπορούν "να ελέγξουν" τους γίγαντες απογόνους Παπανδρέου. Η μαμά ξέρει και το λέει ανοιχτά στον γιό της: "δεν μπορείς να παίρνεις αποφάσεις μόνος σου"...
Pavlos Xanthopoulos
02/10/2009 15:21
Apantisi ston k. Itsil 2/10/2009 14:16
Na lipon pon kai esi simfonas me emena sto oti o k. mparmpa Georgos den einai Georgakis ,alla einai o palios tsiliadoros ton proin mpoukadoron...
Steis 05.10 ta PASOK kai I DEKSIA zitoun tous emodotes na katevoun stin kalpi gia na tous ksana psifisoun....
Emeis ta palikaria ehoume rantevou me tin Mpoumpoulina tin alloi mera ton eklogon,kai o psifosmas tha api sto KKE !
PETROS PANAGIOTOU
02/10/2009 15:16
PROTA-PROTA DEN KSEROUME TA ONEIRA SOU.TA ONEIRA TA BLEPEIS OTAN KIMASAI I ME MATIA ANOIXTA;GIA NA MH METANIONETE PSIFISTE N.D KAI KARAMANLI.
888
02/10/2009 15:16
ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΦΠΑ, 666, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ).
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ;

1. Ο Κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΝΤΕ) ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ!
ΕΠΑΙΖΕ ΓΚΟΛΦ!
ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΕ ΒΟΥΛΗ Η ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ;

2. Ο Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΝΤΕ) ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ;
ΕΠΑΙΖΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!
Η ΕΥΦΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΙΑΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ (;) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ!!!!
ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ...ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!!
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ
02/10/2009 14:59
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΗΤΟΝΕ ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ
ΑΦΗΣΑΝ ΕΞΩ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΒΕΛΑ

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ
Μ ΑΦΟΥ ΔΕ Μ ΑΓΑΠΑΣ ΕΣΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕ ΧΑΜΕΝΟΣ...

ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩΝΤΑΙ ΟΛΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΙΡΑ ΜΟΥ..

ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΧΑΔΙΑ
ΜΑ ΡΧΕΤΑΙ Η ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΜΟΥ ΤΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ.........

ΟΜΩΣ....ΑΜΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ....
ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ.ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΟΜΕΙΝΟΥΝ.

ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΑ ΤΟΥ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ
ΣΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΣΜΟΥ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ..

ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΥ ΕΥΧΩΜΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ
ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ..........

Δήμος
02/10/2009 14:42
Αγαπητέ Λυσσίατρε,
Ήρεμα! Συνιστώ TAVOR ή καλύτερα LEXOTANIL είναι δυνατότερα και σαφώς σου χρειάζονται.
nikos
02/10/2009 14:38
η γη τρεμει και ο ηλιος ανατελλει...ας κρυφτουν οι κατσαριδες και τα τρωκτικα
Ph. J
02/10/2009 14:33
ME ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΕΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΩΝ ΜΟΥΤΡΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ), ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΘΑ ΑΞΙΖΕ Η ΨΗΦΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!
Μου αρέσουν οι παρατηρήσεις.. Διορθώνομαι..
02/10/2009 14:30
Ηταν ανώριμο το σχόλιο μου για την Λίζα και την μπανάνα που θα έχει την Κυριακή. Καλά κάνατε και το κόψατε.
Συμβουλή τεθνεώντος πολιτικού στο παιντί του
02/10/2009 14:25
"Οσο περισσότερο χρεώνεις τους Ελληνες, τόσο περισσότερο θα κυβερνάς"
Τάσος Σ.
02/10/2009 14:23
ο Κυρκος έχει δίκιο..ότι κι αν λέει έχει πολιτικό βάρος και ότι λέει δεν ειναι παπαγαλισμός όπως κάνουν εδω μέσα τα φερέφωνα της Δεξιάς και οι Ψευτοκουμουνιστές.ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟς πρεπει να ενωθουν μετα τις εκλογές..αν και αθ περεπε να έχει γινει ήδη.
Itsil
02/10/2009 14:16
Κύριε Νίκο Κ.

Σεβαστή η άποψή σας, αλλά και ο Κωστάκης πριν γίνει πρωθυπουργός, δεν είχε διοικήσει ούτε πάγκο λαικής αγοράς.
Ο Γιωργάκης ήταν κάποια χρόνια υπουργός, και επιτέλους θα κριθεί από αυτά που θα έχει κάνει μετά από 4,5,6 χρόνια.Δεν θα κριθεί από την ευφράδεια του λόγου του.Είδαμε και τον, ευφράδη Κο Κωστάκη!!!!!! Φεύγει αποτυχημένος.Τον θείο του μπορεί να τον θυμούνται πολλοί, διότι συνδέθηκε με άλλες εποχές.Τον ανιψιό γιατί θα τον θυμούνται?
GIANNIS X
02/10/2009 14:15
ME ONEIRA DEN GYNETE TIPOTA ! EDO THELOUME ERGA KAI OXI LOGIA !!! gia ethika themata oute logos na ghnetai to ksepoulima tis elladas apo ta dio megala komata einai gegonos MAKEDONIKO AIGEO KUPRIAKO KAI SE LIGO THA ERTHEI KAI TO KRHTIKO !!!!!!!!
kleo
02/10/2009 14:11
elpizo mono oli autin tin apogoitefsi pou vlepoun sta matia mas oloi autin pou mas sfigkoun eggardia to xeri elpizontas na tous psifisoume na min tin ksexasoun meta kai na voithisoun ton giorgo na kani ola auta poy iposxete. Ego pisteuo oti pragmatika to thelei apla den ksero an tha kataferi na damasi ta thiria giro tou!!!!!!
καρδιακό επισόδειο
02/10/2009 14:11
Αγαπητέ Λεωνίδα, έπειτα από το καρδιακό επισόδειο που πέρασες, σου συνιστώ να ΜΗΝ πληροφορηθείς το μετεκλογικό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, ξέρεις, κυκλοφορεί ένα εύρωστο κομμουνιστοφάγο κόμμα!
Σπύρος
02/10/2009 14:09
Ψήφο κατά συνείδηση παιδιά!! Και μακριά απο ψευτοδιλήμματα. Ολοι αυτοί που κυβερνούσαν την Ελλαδα τα τελευταία 30 χρόνια την έχουν καταντήσει έτσι. Πήξαμε στους Εθνοσωτήρες.....!
γιωργος
02/10/2009 14:08
Αγαπητε φιλε που απορεις γιατι δεν κανω ερωτησεις στην Ν.Δ., να σου επισημανω εαν μου επιτρεπεις οτι εχω δηλωσει την απογοητευση μου για την διακυβερνηση αυτα τα 5 1/2 χρονια σε παλιοτερη τοποθετηση μου. Εχω δηλωσει οτι επισης την ψηφισα 2 φορες και αισθανομαι οτι μου πηραν το ονειρο που λεγεται επανιδρυση Κρατους με οτι αυτο συνεπαγεται.
Αφου ομως επιθυμεις να θεσω ερωτησεις ευχαριστως θα το κανω, διοτι εχω πολλες στο μυαλο. Να μου επιτρεψεις να θεσω μερικες που αφορουν το παρελθον και το παρον. Οσο για το μελλον κανεις δεν το ξερει.
Ερωτησεις:
1. Οταν ανελαβε η Ν.Δ. το 1990 γιατι ενω ηξερε τα προβληματα της οικονομιας δεν επελεξε να κανει απογραφη στην οικονομια?
2. Οταν ανελαβε η Ν.Δ. το 1990 γιατι δεν πηρε ολα τα αναγκαια μετρα για να ορθοποδησει η οικονομια της χωρας?
3. Γιατι επεσε τελικα η κυβερνηση το 1993?
4. Το 2004 υποσχεθηκε η Ν.Δ. να κανει επανιδρυση του Κρατους. Ενω ολοι ξερουμε οτι ειχε ισχυρη πλειοψηφια στην Βουλη γιατι επελεξε ενα ηπιο ρυθμο και οχι να παρει αμεσως δραστικα μετρα? Μηπως χαθηκε πολυτιμος χρονος?
5. Περι εξωτερικης πολιτικης σε ποιο αρμα τελικα προσδεθηκε η Ν.Δ.? Ισορροπησε τις καταστασεις σωστα?
Αυτες προς το παρον.
Με τιμη,
Λυσσιατρος
02/10/2009 13:58
Βγαλτε οση λυσσα εχετε μεσα σας παιδια. Δυο μερες εμειναν μονο. Προλαβετε! Κι απο το βραδυ της Κυριακης περαστικα σας . Το ΠΑΣΟΚ θα πρεπει να σας ευγνωμονει γιατι για καποιους σαν εσας πολυς κοσμος θα ριξει Γιωργο δαγκωτο. Ενας απ αυτους κι εγω. Γιατι τουλαχιστον σε ηθος δεν συγκρινεται μαζι του ουτε ενας της δεξιας καταρας του Εθνους.
k.k.
02/10/2009 13:56
ΠΑΙΔΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΣΑΤΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ, Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ.....ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΓΙΩΡΓΑΚΗ" ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ...ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΛΕΤΕ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ....ΚΑΙ ΠΩς ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ 6 ΧΡΟΝΙΑ...ΟΥΣΤ ΔΕΞΙΑΡΕΣ
george.p
02/10/2009 13:47
Τα τροπάρια της νεοδεξιάς ,υποτιμούν την νοημοσύνη και το ένστικτο του Ελληνα πολίτη.
Επειδή οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ αισθάνοντε δικαιωμένοι και σίγουροι πιά δεν σχολιάζουν .
Ετσι βρίσκουν την ευκαιρία να βγάζουν την πικρία τους εδώ οι βολεμένοι και αναπαυμένοι στην πολιτική της ισοπέδωσης .
Μιχάλης.
02/10/2009 13:46
Γι’αυτό σας λέω: ελάτε να πάμε μαζί. Εχθες 3 σύνολα ανθρώπων είχαν έναν λόγο να χαμογελούν. Το πρώτο σύνολο είναι οι Ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ. Το δεύτερο σύνολο είναι οι Οπαδοί της ΑΕΚ. Το τρίτο σύνολο είναι οι Οπαδοί του Παναθηναϊκού. Η σειρά με βάση τον χρόνο που τελείωσε το κάθε γεγονός. Δε ξέρω ποιος σχεδίασε να συμπέσουν αυτά τα τρία γεγονότα μαζί, αλλά σίγουρα είχε δημιουργική σκέψη. Αν σκεφτούμε ότι και τα τρία, ήταν γεγονότα νίκης.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ (αντικειμενικότερο), ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ
02/10/2009 13:41
Ρε παιδιά εκεί στα ΝΕΑ ,έχουν δίκαιο που λένε για την αντικειμενικότητα σας.
Εντάξει θα ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ μήπως και βελτιωθούν λίγο τα πράγματα γιατί οι άλλοι είναι ΤΕΛΕΙΩΣ άχρηστοι, ΑΛΛΑ
τι "όνειρα" και τρίχες..
Και σκάνδαλα θα έχουμε και απο όλα.
?
Νίκος Κ.
02/10/2009 13:39
ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ...; Με ποιούς Γιωργάκη ; Με την Διαμαντοπούλου και την καθιέρωση των Αγγλικών ως επίσημη γλώσσα μας ή με τον Παπακωνσταντίνου, που έβλεπε τα εκατομύρια της SIEMENS να περνούν και δεν καταλάβαινε τίποτα...; Γιωργάκη μάθε πρώτα να οδηγείς ποδήλατο και μετά βλέπουμε αν μπορείς να οδηγήσεις την χώρα, αν και αμφιβάλλω γιατί ακόμα κι ένα παιδί 5 χρονών θα είχε το στοιχειώδες ένστικτο αυτοσυντήρησης και δεν θα προσπαθούσε να βάλει την βγαλμένη αλυσίδα εν κινήσει... Χαιρετίσματα στους παλαιούς σύντροφους σοσιαλιστές (Τσοχατζόπουλο, Παπαντωνίου κ.ά. , που απολαμβάνουν τους καρπούς της οικοδόμησης του σοσιαλισμού... στις μαγευτικές τους βίλες. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ.
SKT
02/10/2009 13:36
kou kou rou kou kou .... mpougatsaaaaa
kou kou rou kou kou......lamogiaaaaaa
Αλεξανδρος Ιωάννου
02/10/2009 13:25
Επειδή οι απόψεις ολωνων εδω μέσα ειναι αδύνατο να ειναι οι ίδιες αυτό.. δεν σημαινει απαραιτητα οτι μαλώνουμε μεταξυ μας όπως τα "Κοκορια" που λέει κι ενας φίλος παρακάτω.Συμφωνούμε όμως όλοι ότι με την ΝΔ δεν έγινε τίποτα προς το καλό ενώ ήρθε 2 φορές στην εξουσία και ο κυριος Καραμανλής δεν δοκιμάστικέ ποτέ σε καμία άλλη θέση και ανέλαβε κατευθείαν προθυπουργός.Για όσους βιάζονται να πούνε τα χειρότερα για το ΠΑΣΟΚ δεν γινετια λόγος.Αυτα δεν ειναι επιχειρήματα.Ειναι οργανωμένη προπαγανδα και καλό θα ειναι να μην το συζητάμε.Οποιος ειναι μελλοντολόγος ή μεντιουμ ας πάει στην Ρηγγιλλής να τους πεί ποιος θα ειναι ο επόμενος του πρόεδρος.Σαν Έλληνες ειμαστε λαός που αλλάζει και δυστηχώς ξεχνά εύκολα.Οποιος γουσταρει ας ξεχάσει τι εγινε την προηγουμενη 6ετια όποιος δεν γουστάρει ας μην το ξεχάσει...Υπάρχουν όμως και πολίτες που το βλέπουν εντελώς αντικειμενικά βαζοντας κάτω τα ονειρα,τα προβλήματα..την ιδια τους την ζωή.
χαρις
02/10/2009 13:18
αυτό θα πει αντικειμενική ενημέρωση. συγχατηρήρια κοι ΔΟΛ
EB
02/10/2009 13:16
Προσκλητήριο Γιώργου: Να ενώσουμε τα όνειρά μας Ο Γιωργακης εννοει εδω οτι εχουμε κοινα ονειρα με την πλουτοκρατια! Και δυστυχως υπαρχουνε παρα πολλοι που ακομα πιστευουνε κατι τετοιο. Και για αυτο ψηφιζουν εκ περιδρομης τον Γωργακη και τον Κωστακη! Ο Γιωργακης , οπως και ο Κωστακης, σαν πολιτικοι υπαλληλοι του καθε κεφαλαιοκρατη εχουνε στον νου τους ΜΟΝΟ τα συμφεροντα της ταξης που εκπροσωπουν. Και εγω αναρωτιεμαι αν εχω σαν μισθοσυντηριτος κοινα ονειρα με κατι τετοιους! ΟΧΙ , δεν εχω και για αυτο ψηφιζω το κομμα που εκπροσωπει ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ταξικα συμφεροντα. Το ΚΚΕ !!!
Stella Petrides
02/10/2009 13:12
AAAAAAAAAKOU NA SOU PW GIORGAKI GIATI FAINETAI KSEXNAS KI`EYKOLA, TOOOOOOOOOSA XRONIA POU KYBERNHSE TO PASOK H ELLADA DEN EKANE OUTE ENA BHMA MPROSTA APLWS ARXISE TO SKAPSIMO STA XREH KAI TO KAPSIMO TWN ADIAF8ORWN, KAI KSEREIS GIATI;;;;;;
GIATI STHN AMERIKH SAS EMA8AN NA PODHLATEITE SE PODHLATA XWRIS RODES KAI KEKLEISMENWN TWN 8YRWN GIA NA MHN MAS BLEPEI O LAOS KAI PAREI XAMPAREI TO A8LHMA THS KREBATOKAMARAS SE QUEEN BED.................
GI` AYTO AS PAREI XAMPARI O ELLHNIKOS LAOS OTI KAI TOU XRONOU STA IDIA KAI XEIROTERA KA8ISMENOI 8AMASTE APLWS 8A KOUNAME TA PODIA GIA NA MHN MIRMINGIASOUN PANW STO PODHLATO TOU GIORGAKI SAN KA8E EISAGOMENO AMERIKANAKI..........................................
BRE GIA NA GINEIS OBAMA PREPEI NA SGOURAINEI H TRIXA SOU KAI OUTE TRIXA DEN EEEEEEEEEXEIS, EEEEX PWWWWWS 8A TA XTENISEIS AFRO;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ME PEROOOOOUKA;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; AAAAAAAAANTE NA KANEIS PAREA ME THN KOOOOOOOOOOOUKA POU PROSPA8EI TO KOITOS NA GINEI KOOOOOOOUKLA...............
V.
02/10/2009 13:06
πόσο βαθιά νυχτωμένοι είστε οι περοσσότεροι εδώ μέσα. μαλώνετε σαν τα κοκόρια για το εάν η ΝΔ είναι καλύτερη ή χειρότερη από το ΠΑΣΟΚ. λες και τα πραγματκά (και όχι τα μικροκομματικά) συμφέροντα των περισσοτέρων που γράφουν εδώ ταυτίζονται με τα συμφέροντα που αντιπροσωπεύει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. αλλά σε λίγο καιρό, πάλι εδώ θα είμαστε και θα γκρινιάζουμε και θα ζητάμε την αλλαγή, γιατί και το ΠΑΣΟΚ θα είναι πάλι μία από τα ίδια
MARY
02/10/2009 13:02
Συμπαθούσα ανέκαθεν τον Γιώργο Παπανδρεόυ . Κι από ότι φαίνεται τώρα που είναι "φαβορί" τον συμπαθούν κι άλλοι όπως τ......ΤΑ ΝΕΑ που είχαν γραψει όταν ήταν αντιπαλος με τον βενιζελο "Γιώργο παραιτήσου... Και τώρα όλα αυτά τα κολακευτικά ρεπορτάζ. Έχουν άδικο τα πιτσιρίκια που γράφουν στους τοίχους ρουφιάνοι αλήτες δημοσιογράφοι..;;;;;;;;!!!!!
KLP
02/10/2009 13:00
Το μήνα Μάρτη θα έχουμε πάλι εκλογές!!!
Τόσα που έχει υποσχεθεί το ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να έχουν τύχη!!!!
Ξέρετε τι λέει ο Αλμούνια;;;
Προεκλογικά πείτε ότι θέλετε..... μόλις σχηματίσετε κυβέρνηση, ελάτε να τα πούμε και μαζί!!!!!
Σκεφθήτε το καλά αυτό.
Εκλογές θα έχουμε γιατί το ΠΑΣΟΚ θα αναθεματίζει την ώρα και τη στιγμή για όσα μας λέει τώρα.
Οταν τα ταμεία δεν θα έχουν ρευστό για πληρωμές,τότε να δούμε τι θα γίνει.
Υπάρχει ακόμα χρόνος στο να σκεφθούμε ώριμα, τι πρέπει να επιλέξουμε για το μέλλον μας!!!!
Αλέξανδρος Ιωάννου
02/10/2009 12:58
απορώ πώς υπάρχουν ακόμη Έλληνες..που πιστέυουν οτι ο Καραμανλής έκανε έργο,την ζωή μας καλύτερη και όλα τα σχετικα..αυτό προς τον Κύριο Sarmoni Up ! στα τηλεοπτικα σπότ του 2007 μας έλεγε ότι ανορθωσε την οικονομία,οτι πατάμε πια σε πιο στερεεε βασεις για να κανουμε νέα βήματα...2 χρονια μετά μας λέει οτι δεν πάει καλα΄η οικονομία...αλλα αντι να παραδεχθει και να πεί...ΝΑΙ ΡΕ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ...μας λέει οτι πρεπει να παμε μαζι τυ ξανα γιατι ειναι υπέυθηνος και αληθινος οτι θα μας τον.....2 χρονια...Οσοι σας αρεσει ψαναψηφιστε τον..ειναι θεμα μαζοχισμού πια και δεν αφορά τους υπόλοιπους Έλληνες που θελλουν κατι διαφορετικό.
George
02/10/2009 12:50
@Πανος Αργυρος

Μα καλα τα πιστευετε αυτα που λετε?
Ειδικα εκει για το DNA εβαλα τα γελια..............
Επιτελους καποιος σοβαρος υπαρχει σε αυτη την χωρα??
Ο Γ.Α.Π μου ειναι συμπαθης αλλα μεχρι εκει.
Αυτα που λειει που τα στηριζει?
Που θα βρεθουν τα χρηματα ? Μια ερωτηση που σκοπιμα αποφευγει ο κυριος παπανδρεου. Περειμενετε μηπως να φορολογυθουν οι εφοπλιστες ή βιομηχανοι?Μα τοση βαλκεια πλεων αυτοι συντηρουν τις κυβερνησεις και θα πληρωσουνε ............... εδω ουτε καν οι ελευθεροι επαγγελματιες δεν δηλωνουν τα πραγαμτικα εισοδηματα τους...........
Μην εχουμε λοιπον φρουδες ελπιδες.........................
Οι μονοι που θα την πληρωσουνε παλι ειναι μισθωτοι και συνταξιουχοι.
Ετσι γινοτανε παντα. ..............ετσι θα γινει και τωρα.

Κλινσοφιστής
02/10/2009 12:48
Θαύμαζα τον ΓΕΩΡΓΙΟ Παπανδρέου, δεν πίστεψα ποτέ τον Ανδρέα, καλά... προτιμώ κατ'' ευθείαν τους εισβολείς από τον μεσολαβητή ή και τους μεσολαβητές, γιατί δεν είναι μόνος.
Sarmoni Up
02/10/2009 12:42
Απορώ που υπάρχουν ακόμη Ανθρωποι που λένε
(και το πιστεύουν) ,,Να κάνει αυτά που υποσχέθηκε,,
Κόλαφος
02/10/2009 12:42
Όποιος υποψήφιος πρωθυπουργός προτίθεται να ασκήσει ΦΙΛΟΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ δεν χρειάζεται την παντοδυναμία στη Βουλή. Ο λαός θα είναι ΜΑΖΙ ΤΟΥ και θα τον ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ακόμη κι αν η κυβέρνησή του διαθέτει οριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Τη ΝΔ δεν τη ρίχνει από την εξουσία η οριακή της αυτοδυναμία, αλλά η ΑΘΛΙΑ πολιτική που άσκησε ως κυβέρνηση.

Παντοδυναμία μασκαρεμένη σε ''ισχυρή πλειοψηφία'' ζητούν οι μελλοντικοί πρωθυπουργοί που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ότι μόνο για τους πολλούς δεν θα νοιαστούν όταν κυβερνήσουν!

Όσοι από εμάς χάψουμε το παραμύθι τους, να είμαστε έτοιμοι για το ΥΨΗΛΟ ΤΙΜΗΜΑ που θα κληθούμε να πληρώσουμε για τα ''όνειρα που ενώσαμε'' και τις υποσχέσεις στις οποίες πιστέψαμε...


ΥΓ. Σεβαστέ μας Λ.Κύρκο, περαστικά σας (κυριολεκτικώς και μεταφορικώς)!
KA
02/10/2009 12:39
Καλά τα λέει σε γενικές γραμμές και μακάρι να μπορέσει να τα υλοποιήσει και να βγουν σωστά .
Αυτό που βασικά με ανησυχεί είναι μήπως είναι ιδιαίτερα ανεκτικός στα θέματα μεταναστευτικής πολιτικής και γεμίσει η Ελλάδα ακόμα περισσότερο με όλους αυτούς.
888
02/10/2009 12:31
@ ΦΠΑ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΥΦΩΝΑΣ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ.
ΕΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ;
ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ;
ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!

ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΔΡΑ, ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΟΥ ΚΕΡΝΑΩ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΕΦΤΑΣ, ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ ΟΜΩΣ ...ΠΛΟΥΣΙΟΣ!!!

888
Ο
02/10/2009 12:22
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ κ ΚΥΡΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ

αα ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΛΕΞΗΣ
konichua
02/10/2009 12:21
Pros ton K. Karamanli "EXW MATIA KAI VLEPWWW OSA THELW NA DW..KAI AN MOU LES POS SE XANW TOTE EGW TI NA PWWWWW...EXW MATIA KAI VLEPWWWWWWWW OSA THELW NA DWWWWWWW MA ESY ME THIMASAI.....OTAN FEYGW EGW..."
O
02/10/2009 12:14
AΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΦΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ? ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 19.01 ΛΕΠΤΟ
LEFKI
02/10/2009 12:02
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ???
ΚΟΙΤΑΧΤΗΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΠΡΩΤΑ ΑΤΟΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!!!
giogud
02/10/2009 12:01
@ Anna S. 2/10/2009 10:17 Αχ το καημένο δεν μπόρεσε να κάνει την βόλτα του. Να υποθέσω οτι στις 7 Ιουνίου πήγαμε για μπανάκι;
thepos
02/10/2009 11:56
Προσπερνώντας τις διάφορες ανοησίες των μπουκωμένων της ΝΔ, πρόσεχε Ναπολέων τρέχουν τα ψίχουλα καλέ, Θα συνταχθώ με τους φίλους ότι μετά την 5η του Οκτώβρη θα μας βρει ο Γιώργος σε κριτική στάση αν δεν κάνει αυτά που προαναγγέλει και συνοδοιπόρους του και υποστηρικτές του αν τα κάνει γιατί ο καλός ο κυβερνήτης δεν έχει ανάγκη από αυλοκόλακες και άλλους λογιούς-λογιούς γλύφτες αλλά από πολίτες με κριτική δίκαιη ματιά.
NECTAR
02/10/2009 11:45
Είπα και εγώ δεν θα βγει να μιλήσει ο Κύρκος...τζάμπα ο μισθός του...μετά την επιτυχημένη συνεργασία του ΄89 με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ...συνεχίζει τα ίδια. Απαράδεκτος
Αλέξης
02/10/2009 11:38
@ Napoleon

Δεν βαρεθήκατε τη λάσπη και την κινδυνολογία. Δεν σας σώζει τίποτα. 8 - 10 είναι η διαφορά.
elena
02/10/2009 11:37
καταλληλοτερος εκ Ραφηνας 2/10/2009 11:22 888 (που εχθές σε μπέρδεψα με τον 666) συγχαρητήρια....
αντε χοντρέ δρόμο ο κόσμος εχει μάτια και βλέπει!!!!
καταλληλοτερος εκ Ραφηνας
02/10/2009 11:22
ημερα πενθους η σημερινη.η τελευταια εργασιμη του μεγαλυτερου και αξιοτερου πρωθυπουργου της νεοτερης ελληνικης ιστοριας.χανουμε τον μεγαλυτερο ηγετη ολων των εποχων στην παγκοσμια ιστορια.αυτου που τα εβαλε με τους αμερικανους και σχεδον κοντεψε να διαλυσει την αμερικανικη αυτοκρατορια.και οι ρουφιανοι οι αμερικανοι τον εφαγαν μπαμπεσικα καθως τον ζηλεψαν. ομως το playstation 3 θα βρει ενα αξιο χρηστη απο τις 5 οκτωβρη καθως ο κωστακης απαλλαγμενος απο την πρωθυπουργια που με το ζορι του φορτωσαν καποιοι θα μπορει να χαιρεται τα αγαπημενα του βιντεοπαιχνιδια χωρις αγχος.κωστα πραγματικα σε ευχαριστουμε.αντε φαε κανενα κοψιδι και αδειασε μας την γωνια τωρα.αρκετα μαζι σου. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
ΣΠΥΡΟΣ
02/10/2009 11:21
Φιλιππινέζοι παπαρατηρητές στα δωμάτιά σας!!! Πλάκωσε η Δημοκρατία!!!
Το τρένο της Αλλαγής ξεκίνησε ξανά και τίποτα δεν το σταματάει!!
Κομπάρσοι της οπισθοδρομικής κομπανίας ετοιμαστείτε για πολλή σκόνη εκεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ακονίστε τους κοντυλοφόρους σας να μας διασκεδάζετε με τις πα**ρατηρήσεις σας.
888
02/10/2009 11:11
ΟΙ STAGEΑΔΕΣ (ΒΛΕΠΕ NAPOLEON) ΤΡΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΑΜΟΛΗΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
ΠΑΙΔΑΚΙΑ,
ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΛΑΣΙΕ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΙΜΜΙΤΑΣΙΟΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΝΕΡΟ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΥΣΙΜΟ, ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΑ.

888
elena
02/10/2009 11:09
ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 2/10/2009 10:55

δυστυχώς σε αυτόν τον τόπο υπάρχουν και αυτοί που θα υποστηρίξουν τον Χαζογελο....
τι να πει κανείς... για αυτό πρέπει να φτιάξουμε την παιδεία μας να ξερει κι ο κοσμακις τι θα ψηφίζει..
ασε που πιστεύω ότι ο πανχαζογελος θα μείνει εκτός βουλής να χαζογελάει...
τ.λ
02/10/2009 11:06


θα ψηφίσουμε το ΠΑΣΟΚ αλλά να ξέρει ο ΓΑΠ πως από τις 5-10 θα μας έχει απέναντί του εάν επαναληφθούν οι παλιές κακές νοοτροπίες του παρελθόντος.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ.
TP
02/10/2009 11:04
Προς Νίκος. Καλά δεν βαρέθηκες να γελάς 6 χρόνια με την πιο απίθανη κυβέρνηση που πέρασε από αυτήν τη χώρα? Τώρα περιμένεις να γελάσεις ? Βέβαια εκτός από άφθονο γέλιο που σκόρπισαν οι ανίκανοι, σκόρπισαν και λύπες. Αλλά αυτά εσένα δεν σε ενδιαφέρουν. Η "ομάδα" σου να κερδίσει και οι άλλοι να παν να .... Αυτοί είμαστε και γι αυτό ανεχτήκαμε τους ανικανότερους 6 χρόνια.
cthulhu
02/10/2009 11:04
Μη νομιμοποιείτε το σύστημα που δολοφονεί και εξαθλιώνει.Αποχή και αντίσταση στην εποχή του τίποτα,είναι ο μόνος δρόμος...
ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
02/10/2009 11:01
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΤΟΥ - ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ....

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΔΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΔ ...

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ...

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΘΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ !

ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ
ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ....
ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
02/10/2009 10:55
Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ
ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ ...

ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΕΡΜΑ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ . ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ...
NAPOLEON
02/10/2009 10:50
Τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις; Πασόκ! Μια υποψία πλανάται στον αέρα. Το Πασόκ δεν είναι κόμμα, είναι επάγγελμα. Γίνε παιδί μου Πασόκ και θα σωθείς! Λεφτά, θέσεις, βολέματα και κάθε είδους προσωπικές χάρες γίνονται πραγματικότητα έτσι και γίνεις σοσιαλιστής και μέλος του κινήματος. Τις τελευταίες μέρες αποστέλλονται σε πόλεις και χωριά αιτήσεις εγγραφής στο κόμμα με διάφορες ταρίφες. Όποιος ρίξει περισσότερα θα εισακουσθεί ευκολότερα . Είσαι φίλος; Γίνε μέλος. Και κάνε μια ευχή. Κλείσε τα μάτια και η ευχή σου γίνεται πραγματικότητα! Γιατί ταλαιπωρείσαι έτσι; Ηρέμησε και γίνε μέλος! Πέρασε τη μεγάλη πόρτα που λένε όλες οι καφετζούδες! Η εκστρατεία έχει αποδώσει ήδη 60.000 νέα μέλη. 60.000 νέες ευχές. Πέραν των διορισμών που διανέμονται αφειδώς, σε κάθε γύρο βουλευτή κατά μήκος ενός χωριού. Με μικρούς υπολογισμούς σε ένα χωριό 200 κατοίκων κάθε υποψήφιος έχει τάξει περίπου 15 διορισμούς ……. αρκεί να βγει ο βουλευτής! Το κυριότερο που εξασφαλίζεις έτσι και γίνεις μέλος του κινήματος είναι η προστασία! Η προστασία είναι κανόνας, οριζοντίως και καθέτως στο κόμμα. Έτσι και συλληφθείς για κλοπή δημοσίου χρήματος π.χ. είσαι καλυμμένος. Δεν διώκεσαι για ποινικό ή άλλο αδίκημα αλλά διώκεσαι πολιτικά. Είσαι ήρωας και πολιτικός κρατούμενος. Ποιος την τύχη σου. Κέρδισες όχι δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας αλλά μέχρι και βουλευτική έδρα μπορεί να σου κάτσει. Τι άλλο θέλεις από τη ζωή σου!!! http://www.blogcatalog.com/blog/exastal/7adaae7e051907a649eb70afddffc11b
ΛΟΓΙΑ - ΛΟΓΙΑ - ΛΟΓΙΑ
02/10/2009 10:49
ΠΡΑΣΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ...
Νίκος
02/10/2009 10:49
@ 888

ο Γείτωνας και η Βασούλα θα σώσουν την Ελλάδα? Απλά ερωτώ. ΧΟ ΧΟ ΧΟ.
ΟΙΚ
02/10/2009 10:44
Τι εγινε το φοβερο ''Φτανει πια''? Παλι τα ιδια δυστηχως Πασοκ και μετα ΝΔ, και μετα Πασοκ, και μετα παλι ΝΔ...μεχρι να καταλαβουν ολοι το αυτονοητο οτι ο ενας ειναι χειροτερος του αλλου! Ψυφιστε λοιπον τον λιγοτερο χειροτερο για να δειτε τα πραγματα να γινονται λιγο χειροτερα...εγω παντως συνειδητα απεχω απο την κωμωδια!!
Χ. Αντωνόπουλος
02/10/2009 10:40
Η παρέμβαση Κύρκου λέει ξεκάθαρα.Συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ πάσει θυσία. Αυτό μπορεί να εκληφθεί και σαν γραμμή στους αριστερούς ψηφοφόρους να στηρίξουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ. Πως αλλιώς μπορεί να δικαιολογηθεί αυτή η παρέμβαση; Γιατί αν ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ-σύμφωνα με Κύρκο- στηρίζεις ΠΑΣΟΚ. Τότε ο αριστερός ψηφοφόρος γιατί να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ και να μην ψηφίσει ΚΚΕ!
ΓΙΑΝΝΗΣ Μ
02/10/2009 10:39
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΝ (ΔΕΞΙΟ) ΧΩΡΟ Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ. Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΟΡΔΕΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΔ. ΗTΑΝ Η ΑΡΧΗ TOY TEΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΔΙΕΞΟΔΩΝ
ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1981.
ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ (ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ)

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ THΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ , ( ΤΩΝ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ .
ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.)
ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΦΟΥΣΚΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΤΑ 1000000 ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΕΛΛΕΙΜΑΤΩΝ. ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΜΙΖΑ.
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ,

ΤΑ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΤΙΚΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΕΡΓΑ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ) ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

Η ΝΔ ΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΑΣΟΚ ,ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ) ΚΛΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΜΑΘΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ( ΜΟΜΦΕΡΑΤΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ). ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ MEDIA ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ . ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΥΠΟ . Η ΝΔ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΕΡΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΗ.
ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ ΕΠΙΑΣΕ , ΟΤΙ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕ . ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ Η ΚΟΥΤΑΛΑ , Ο ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
.
ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ . ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ KAI ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ.

ΓΙΑΥΤΟ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΔ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΣΤΟΝ (ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ) ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΠΡΟΣΩΠΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ
ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΑΝΕ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ (MEDIA , ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ) ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑ 10%-20% ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ MIAΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΑ ΟΛΩΝ

ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ (ΔΕΞΙΑΣ ) ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΣΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ. ΟΙ OFFSHORE ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.
ΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΞΗ

Η ΠΑΤΡΙΟΤΙΚΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝ ΔΕΞΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΛΙΠΟΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗ ΑΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ. H KΩΜΩΔΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΜΕΝΤΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΜΑΧΙΩΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΗ ΤΕΛΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ EKEIΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΘΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ , ΠΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΩΝ ,
ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΟ,
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ,ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ (ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ) ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ. ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣHΜAIΝΕΙ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ , ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ , ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΗΔΗ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΛΟΥΣ (ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΚΤΙΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ) ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .ΑΝ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΦΕΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΑΟΣ , (ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΗ ΠΟΝΗΡΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ,ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΗΧΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΔΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ. ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΝΕΟΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ( ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ )

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ .ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΙΛΑΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ 55 ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΙΑΣΤΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΓΗ ΑΠΟ ΑΜΙΑΝΤΟ (ΕΛΛΕΝΙΤ ) ΚΑΤΑ 90% , ΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΟΚΤΟΡ ΖΙΒΑΝΓΚΟ , ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΟΝΤΙΑ .
ΠΡΟΦΑΝΩΣ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΝΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ 1400 ΕΥΡΩ.

ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΜΕΣΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ . ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ,ΚΑΘΑΡΟΙ , ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ . ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΤΩΝ ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΗ ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ. ΕΙΔΑΛΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ . Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ( ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ) ΘΕΛΗ ΑΛΛΆΓΗ ΣΥΘΕΜΕΛΑ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΠΙΚΑΡΠΩΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΖΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ (ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΠΟΧΗ.
elena
02/10/2009 10:38
προσωπικά μετά απο αρκετό καιρό την Κυριακή θα πάρω τα πατατάκια μου και τα αναψυκτικά.. μου και θα απολαύσω την ΕΛΛΑΔΑ να ΠΡΑΣΙΝΙΖΕΙ οπως επι Ανδρεα Παπανδρέου...
και μετά θα ευχηθώ στους τραμπούκους της ΝΔ περαστικά...
Αντε με το καλό βρε!!!!
μπας και παει κανα βήμα μπροστά η χώρα μας και αναπνεύσει ο κοσμάκις που τον τελευταίο καιρό του πήραν ως και το οξυγόνο του!!!!
Χρηστος
02/10/2009 10:38
Ρε παιδια ΤΑ ΝΕΑ ειναι ανεξαρτητη εφημεριδα ή προπαγανδιστικο φυλλαδιο του ΠΑΣΟΚ;
ΣΤΟΠ ΣΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ...
02/10/2009 10:32
ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ..... ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ ...!

ΑΚ
02/10/2009 10:30
@ Νίκος

Το γέλιο δυστυχώς έπεσε με τον σουβλατζή πρωθυπουργό. Είναι όμως προκλητικό να μιλάμε για γέλιο (παρόλο που προσφέρατε άφθονο εσείς και ο σουβλατζής τα τελευταία 5,5 χρόνια) όταν πέραν του γέλιου οδηγήσατε τη χώρα στην καταστροφή. Δεν κάνει να γελάς όταν η χώρα σου καταστρέφεται, αποδυναμώνεται και χρεοκοπεί.
Αλεξ
02/10/2009 10:24
@ Λάμπρος

Ακριβώς φίλε μου κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει. Για αυτό ΄5,5 χρόνια είχε πρωθυπουργό τον σουβλατζή!!!
Anna S.
02/10/2009 10:17
Μήπως αντί για να ενωσουμε τα όνειρά μας, θα έπρεπε να ξυπνήσουμε;
Και μήπως θα έπεπε να σταματήσουν οι συγκεντρώσεις των κομμάτων που έτσι κι αλλοιώς μόνο πανηγύρι είναι και ταλαιπωρία γι αυτούς που θέλουν να κινηθούν στο κέντρο;
ΣΠΥΡΟΣ
02/10/2009 10:17
Φιλιππινέζοι παπαρατηρητές στα δωμάτιά σας!!! Πλάκωσε η Δημοκρατία!!!
Το τρένο της Αλλαγής ξεκίνησε ξανά και τίποτα δεν το σταματάει!!
Κομπάρσοι της οπισθοδρομικής κομπανίας ετοιμαστείτε για πολλή σκόνη εκεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ακονίστε τους κοντυλοφόρους σας να μας διασκεδάζετε με τις πα**ρατηρήσεις σας.
Νεκτάριος απο Κρητη
02/10/2009 10:11
@ ξανθοπουλε παυλο. μπραβο σου πολυ ωραιο επιπεδο, μεχρι τωρα νομιζα οτι ησουν αλλος ενας κομμυνιστης απο σποντα εξαιτιας των γονιων σου, μην ξεροντας τι ειναι και τι πρεσβευει ο κομμουνισμος. τωρα ομως αποδειχτηκε οτι εισαι κι εσυ ενας απο του παροπιδοφορους υποτακτικους της αλεκας που οπως σας παιζει το νταουλι ετσι χορευετε. επρεπε να ντρεπεσαι γι’αυτα που γράφεις για τον Κυρκο, αλλα ετσι ειναι η γραμμη του κομματος σας ετσι θα λετε κι εσεις. ηθελα να ξερω ποτε βγηκε καποιος κομμουνιστης να αμφισβητησει καποια απο αυτα που εχει πει ή εχει κανει το κκε. ποτε δεν το κανετε, τι διαολο το αλλαθητο του παπα εχει και η αλεκα σας και τα κανει ολα καλα; ετσι να πηγαινετε υποτεγνμενοι και οτι σας λενε να το ενστερνιζεστε χωρις σκεψη. σε αυτο το κομματι ειστε το ιδιο με τους νδκρατες. δεν ειναι κακο να αμφισβητητε και λιγο τους ηγετες σας που και που , και να σεβεστε ιστορικα στελεχη οπου και αν ανηκουν, και οχι οταν δεν σας αρεσουν αυτα που λενε να τα βριζετε και να τα λοιδωρειτε ετσι.
666
02/10/2009 10:07
Ο ορισμός του Παθοκ : ΜΙΚΡΗ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ομάδα ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ατόμων, συνήθως μέσα στα πλαίσια μεγαλύτερης ομάδας που κινείται φιλοαμερικανικα , ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΑ, φιλοσκοπιανα και φιλοπ(o)αρτοφολιακά στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ για την ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ξένων και ΔΙΚΩΝ της συμφερόντων.
ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΙ
02/10/2009 10:07
ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ !
Go H O O O M E
ΠΜ
02/10/2009 09:54
Δεν μπορώ να κατανοήσω σε καμία περίπτωση αυτά που γράφονται...Η καραμέλα περί Αμερικανοτραφή, Προδότη, Δούλο του Κεφαλαίου και οι λοιπές κορόνες προσβάλλουν αυτούς που τα γράφουν. Μια ιστορική αναδρομή θα βοηθούσε να εξαχθούν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα...

1) Παραμύθι "ΟΧΙ" στο σχέδιο Ανάν. Ο κ.Καραμανλής τότε είχε δηλώσει "ναι" με το σκεπτικό ότι τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά.

2) Παραμύθι "Βέτο" στα σκόπια. Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί μετά από συνάντηση με τον Πρόεδρο της δημοκρατίας συμφώνησαν σε ενιαιά γραμμή αναλαμβάνοντας σαν πολιτικό σύστημα την ευθύνη του Βέτο.
Μητσοτάκης: "μετά από 10 χρόνια κανείς δεν θα θυμάται το όνομα". Ποιός είναι υπουργός εξωτερικών της χώρας μας;

3) Παραμύθι "Ελληνο-Ρωσική" φιλία ως αντίβαρο Αμερικανικών πιέσεων. Το ΠΑΣΟΚ για να ευχαριστήσει τους Αμερικάνους...
α)Εγκατέστησε τους S300 στην Κρήτη παρά τις απειλές...( Ρώσικοι Πύραυλοι Αεράμυνας - μεγάλου βεληνεκούς)
β)Αγόρασε ΤΟR M1 από Ρωσία για προστασία κρίσιμων υποδομών(Πύραυλοι Αεράμυνας Μικρού Βεληνεκούς)
γ)Αγόρασε αντιαρματικά ΚΟΡΝΕΤ -Ε
δ)Αγόρασε αερόστρωμνα Zubr για ταχεία μεταφορά δυνάμεων στο Αιγαίο...
Η ΝΔ ποιό Ρώσικο Οπλικό σύστημα ΑΓΌΡΑΣΕ;;;; 30 F16 με απευθείας ανάθεση;;;; Μήπως ήταν και από τις πρώτες κυβερνήσεις που υποστήριξαν την αντιπυραυλική ασπίδα;;;;
Ποιός υπέγραψε την συμφωνία για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη μήπως ο φιλοαμερικάνος Α. Παπανδρέου;;;;

Η προπαγάνδα απευθύνεται σε συγκεκριμένες ηλικίες και συγκεκριμένο μορφωτικό επίπεδο. Η ΝΔ προσπαθεί να εκμεταλευτεί ένα ισχυρό brand του παρελθόντος βασισμένη σε δεξιόστροφες οικογενειακες καταβολές προκειμένου να εξασφαλίσει ευμάρεια και πλούτο στο στενό κύκλο συμφερόντων που πραγματικά εκπροσωπεί. Θεωρεί τους ψηφορόρους "ΠΡΟΒΑΤΑ" ΣΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ. Οι ψηφοφόροι ας τιμωρήσουν πρόσωπα όχι το κόμμα...Το κόμμα δεν είναι πρόσωπα;;;;;Το κόμμα δεν επιλέγει πρόσωπα;;;
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ
02/10/2009 09:54
ΚΡΗΤΗ 65 ΜΟΝΑΔΕΣ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ 57 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΤΡΑ 67 ΜΟΝΑΔΕΣ ΘΕΣΑΛΙΑ 54 ΜΟΝΑΔΕΣ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ 52 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ 48 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ 49 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 52 ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΘΗΝΑ 55 ΜΟΝΑΔΕΣ ..............................................................................
ΠΑΣΟΚ .....ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ..................................
ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΥΘΗΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΤΗΤΑΣ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
666
02/10/2009 09:53
@Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ 2/10/2009 08:45,@Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ 2/10/2009 08:52O ο ΙΔΡΥΤΗΣ του ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ παθοκ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ που κατάργησε την δημοκρατία με πραξικόπημα στην Βουλή!Το παθοκ είναι ένα μείγμα ΙΤΑΛΙΚΟΥ και ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ-ΝΑΖΙΣΜΟΥ που δημιούργησε ένα πανίσχυρο ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ κράτος που ΥΠΟΤΑΣΣΕΙ τον λαό στα κομματοσκυλα.Ο γιωργακης που προσκυνάς ποτέ δεν θα γίνει ΕΛΛΗΝΑΣ γιατί δεν γεννήθηκε ΕΛΛΗΝΑΣ και θα μας ξεπουλήσει σιγά σιγά και με το γάντι στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ και ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.Δεν έχει καμιά σχέση με την Ελλαδα, μεγάλωσε στο εξωτερικό όταν έπρεπε να κάνει τα δικά του πρωτα βιώματα και βηματα για το τι είναι ΠΑΤΡΙΔΑ.Την ΓΛΩΣΣΑ δεν του ΕΔΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Αυτή η οικογένεια ειναι η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ και πάντα θα την αντικρούω με όλα τα πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά μέσα που διαθέτω στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΓΩ δεν σας λυπάμαι, αυτό αξίζεις. Λυπάμαι μόνο το χώμα που με γέννησε. Ο πατέρας του σας δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το οικονομικό σας τέλος.ΤΩΡΑ πλησιάζει και το ιστορικό σας τέλος και σαν λογική συνεπεία η αλλαγή των ΣΥΝΟΡΩΝ της ΕΛΛΑΔΑΣ.Είναι αίσχος για μια ΧΩΡΑ που ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να φέρνει ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ για να την κυβερνήσουν.Είναι ΝΤΡΟΠΗ για την ΕΛΛΑΔΑ να ΦΕΡΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΑΠΟ το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ για να αλλάξουν την εικόνα της ΑΘΗΝΑΣ και ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΡΟΠΗ να ΘΕΛΕΙ να ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ για να βάλει ταξη στα οικονομικά της. Σας δίνω με όλη μου την ΚΑΡΔΙΑ την ΚΑΤΑΡΑ να βγει ο γιωργακης σας. Είσαστε η ζητιάνοι και κλέφτες των κονδυλίων της ΕΥΡΩΠΗΣ και η ΝΤΡΟΠΗ των Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό.ΑΥΤΟ το παθοκ μας ξεφτίλισε σαν έθνος, σαν ΚΟΙΝΩΝΙΑ σαν ΑΤΟΜΑ.. ΕΙΣΑΣΤΕ εσείς οι παθοκοι ένα απέραντο σκουπιδαριό και το ΤΕΛΜΑ της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.
ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΙ
02/10/2009 09:52
ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ !
ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΙ
02/10/2009 09:51
ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΕΝΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Με τη δομή του ατόμου
Με την ένεια ανάπτυξης της μάζας
Με την λειτουργία του σύμπαντος.
Με την αρχή της ζωής.
Mε την οικονομική κρίση
Με την κρίση στην Ελλάδα
Με την πράσινη ανάπτυξη
Με την βουλημία για εξουσία
Με την έξαρση της τρομοκρατίας
Με τις γεωπολιτικές αλλαγές
Ρωτήστε τον Γιωργάκη.
ΞΕΡΕΙ!
Δεν είναι ανέκδοτο παρά λίγο να φέρει την καταστροφή!
ΞΥΠΝΑΤΕ και άστε κουστούμια, μανίκια, πράσινες γάτες και κουραφέξαλα!
Η ΕΛΛΑΔΑ Αλλάζει τον 21ο αιώνα!!!
Ανοίξτε τα μάτια, ανοίξτε το μυαλλό
Η Σημαία μας κυματίζει!
Ούριος άνεμος πνέει και τραγούδια ηχούν!
Ξαναγράφουμε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ και κανείς δεν έχει δικαίωμα να την καπηλεύεται!
manavis
02/10/2009 09:49
Ε ΡΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ...

ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΕΡΓΑ, ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ Ο Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ...
ΑΦΕΛΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ
02/10/2009 09:46
Η ΝΔ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΖΥΓΙΟ-ΑΤΛΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΦΟΡΤΩΤΙΚΗ!
Κάλλια
02/10/2009 09:43
Ά-ρε Πάνο Αργυρέ. Προφανώς το κουβαλά στο DNA του. Και γι'' αυτό πρώτη προτεραιότητα σε κάθε πρόσληψη θα πρέπει να έχουν τα παιδιά του. Και μετά, τα παιδιά, οι φίλοι και οι κουμπάροι του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να έχουν και αυτοί προτεραιότητα, γιατί κουβαλάνε στο DNA τους την μεγαλοφυία του κόμματος.
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ
02/10/2009 09:43
ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2004 ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΝΔ ...ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΗ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ...
Λάμπρος
02/10/2009 09:38
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ Η ΒΑΣΩ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ! ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΔΟΥΝ.......
Κώστας
02/10/2009 09:33
Ο Γιωργάκης θα είναι τελικά ο Σωτήρας μας, όπως όλα δείχνουν. Επιτέλους μετά από 2009 χρόνια βρέθηκε Αυτός, που όλοι αναζητούσαμε...
Κρίμα για όσους τα γράφουν και άλλο τόσο για όσους τα πιστεύουν...λέτε και δεν έχει καταθέσει και αυτός τόσα χρόνια τα διαπιστευτήριά του.
Δεν λέω, να έχει κι αυτός την ευκαιρία του, όμως ας είμαστε ρεαλιστές και λίγάκι πιο μετρημένοι, γιατί λίγο μετά τις εκλογές θα ασχολούμαστε και με τα δικά του κατορθώματα
Ηaris.B
02/10/2009 09:32
Μακάρι να συνεργαστούν όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις μεταξύ τους, αφήνοντας πίσω τα προσωπικές και δογματικές τοποθετήσεις. Η σημερινή κατάσταση δεν αφήνει περιθώρια άλλων επιλογών. Είναι ανάγκη να πρυτανεύσει η λογική και η γεφύρωση όλων των διαφορών που υπάρχουν μεταξύ τους. Ας ξεκινήσει επιτέλους μια καινούρια σελίδα. Για αντιπαραθέσεις και τα συναφή, υπάρχει χρόνος. Τώρα είναι καιρός για σοβαρότητα και ευθύνη.
kapios pou ixe kai aftos elpides to 2004
02/10/2009 09:23
giorgos 2/10/2009 08:16

kai pou ine ta erotimata gia tin ND. Dioti afti ine pou kybernouse konta 6 xronia. Mbori omos na sou diefige afto k. giorgo. Alla den ise monos. Poloi den exoun katalabei oti kybernouse i ND ta teleftea xronia. Toso apon itan afto to koma apo tin politiki tis elladas.
Den ekane tipota. Kai tora andi na zitas kai esi apandiseis apo tin kybernisi, tis zitas stin andipolitefsi.
To PASOK ekane sfalmata mexri to 2004 giafto kai o laos strafike sti ND gia kaliteres meres.
6 xronia meta i Ellada ine kalitera?? Pernas pio kala? niothis asfalia? (ergasiaka kai koinonika) ise efxaristimenos? ola giro sou ine entaksi?
An se ola ta parapano apandiseis me ena nai, tote min psaxnese psifise ND dioti den iparxi problima.
Ean omos esto kai se mia erotisi i apantisi ine oxi, tote tha prepi (logika) i epilogi na ine diaforetiki.

MFX
Η.Κ
02/10/2009 09:01
Βούλα, δεν ακούει κανείς...
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...
Πάνος Αργυρός
02/10/2009 09:01
Γιατί θα πετύχει !! Γιατί είναι ένας Παπανδρέου. Το έχει στο DNA του. Σκέψου μόνον ότι είναι η τρίτη γενιά των Παπανδρέου και κουβαλάει στους ώμους του το βαρύ φορτίο του παππού του, του Γέρου της Δημοκρατίας και του πατέρα του, του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, του πρωθυπουργού της μεγάλης αλλαγής και της συμφιλίωσης. Δε θέλει να φύγει απ'' τη ζωή ως ο τρίτος χωρίς ν'' αφήσει βαθειά τα ίχνη της επιτυχίας των Παπανδρέου. Γιαυτό και θα κάνει τομές και ρίξεις - αν θέλετε πόλεμο - σε όσους λυμαίνονται - εκμεταλλεύονται αυτόν τον δύσμοιρο τόπο και ας τον ρίξουν, ας τον φάνε. Θα φύγει πολεμώντας κι ας πέσει. Εμείς όμως θα τον στηρίζουμε για να μην πέσει. Να συμπληρώσει το έργο των Παπανδρέου για μια νέα Ελλάδα πετυχημένη, όπως της αξίζει. Γιαυτό είναι αποφασισμένος να πετύχει και για μένα είναι αρκετός λόγος για να το στηρίζω μέχρι να πετύχει.
888
02/10/2009 09:00
ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ.

ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ:
ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΜΠΡΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΧΑΛΕΣ ΠΟΥ ΡΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΦΟΥΣΚΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ;

888
ΜΑΚΗΣ - uk
02/10/2009 08:50
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ.
Pavlos Xanthopoulos
02/10/2009 08:38
O K. Kirkos pigene steis filakes tin epohi ekini gia na "mazevi ta sapounia" kai emeis ton pernagame gia aginisti...
Eitan diskoles epohes kai gia tous ginekotous tote kai i filakes me ta tosa palikaria eitan "voskotopia" gia kati san ton Kirko...
Pros Georgo,nai mathane apo ta lathitous ta "sintrifia" kai tora tha mas fai to mavro skotadi...
Pavlos Xanthopoulos
02/10/2009 08:33
Aksios o Georikas...
To kseno kai enhorio(shedon aniparkto) kefaleo ton aksioni dioti epi tora 25 hronia ehei prosferi se aftous to ema ton Ellinon mazi me ton shoremeno tora pateratou...
Fevgi o enas pistos ton ksenon simferonton kai erhete tora o allos...
Gia emas Re simpatriotes pote tha feksi ?
Pota tha vrethi enas Chaves stin patridamas....?
ΑΦΕΛΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ
02/10/2009 08:33
Η ΝΔ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ -ΠΕΤΡΑΛΙΑ!
ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΑΝ ΒΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟ!
ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΑΝ ΒΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟ!
ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΑΝ ΒΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟ!
ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΑΝ ΒΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟ!
Η ΝΔ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ.
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ.
ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΤΙΠΟΤΑ!
εε
02/10/2009 08:23
Μπράβω Βούλα!!!
Χαιρετίσματα από την Καλαμάτα, και τη συγκέντρωση του Τσίπρα...
LAKIS GALIOURIS.
02/10/2009 08:21
ALH8EIA, OI SLAVOBOULGAROI TOU OURANIOU TOKSOU
DEN AKOUGONTE KA8OLOU. DYALI8HKANE ;;;;; hahahaha

H MHPOS METALAXTHKANE SAN PASOKTZHDES;;
h.k
02/10/2009 08:18
Αρε Βούλα επιτέλους... Μας καθησύχασες... ησυχία
Κυρίως ησυχάσαμε από τα αναγραφόμενά σου, τα προερχόμενα από τους κύκλους... Πολύ μας είχαν λείψει τόσο καιρό...
Τέτοιο ρεζιλίκι κόμμα επιλέξατε να στηρίξετε; Πως καταντήσατε εσείς οι οικότροφοι του συγκροτήματος να ελπίζετε στην "επιβίωσή σας" από ...αποστασία των ανανεωτικών;

Υπάρχει όμως η γνωστή παροιμία με την αλεπού και τα κρεμαστά του κριαριού...
Τη γνωρίζεις;;;


LAKIS GALIOURIS.
02/10/2009 08:18
GIATI PERIMENHS KATI DIAFORETIKO ; AFOU SHNEXEIA PSHFHZHS TOUS IDIOUS KLEFTES-PRODOTES-APATEONES ;;

PASOK DEN EINAI MONO TO PENTI ( JEFFREY ) EINAI KAI TA 1.000 des ALLA DIEF8ARMENA KOMATOSKYLA.

ANTE KALH ANOMALH PROSGEIOSH... hahahaha

FILIKA.

LAKIS GALIOURIS.
Νίκος
02/10/2009 08:18
Έχει να πέσει πολύ γέλιο με τον Γιωργάκη. Όλοι εμείς οι δεξιοί ανυπομονούμε να κερδίσει για να πέσει πολύ πολύ γέλιο.
γιωργος
02/10/2009 08:16
Καλημερα σε ολους και στα Νεα επισης. Επειδη οι πολιτικοι μας χρησιμοποιουν την νεα τεχνολογια βλ. ιντερνετ και απαντουν σε ερωτησεις των πολιτων, να μου επιτραπει να θεσω και τις δικες μου, οι οποιες ισως γεννησουν νεα ερωτηματα. Αλλωστε υπουργος της Ν.Δ. ειπε εχθες οτι οι πολιτες αξιζουν να μαθουν την αληθεια. Αρα πρεπει να ρωτησουν. Επειδη το Πα.Σο.Κ. μου ζητα την ψηφο μου ας απευθυνθω σε αυτο πρωτα. 1. Τι σκοπο ειχε ο Σοσιαλισμος στην Ελλαδα? 2. Ποιος ευθυνεται για την οικονομικη καταρρευση της χωρας? 3. Τι εννοειτε λεγοντας οτι θα βοηθησουν οι ξενοι στο θεμα των οικονομικων? 4. Η χωρα μας που ανηκει? Σε ποιο αρμα ειναι δεμενη? 5. Μηπως ειναι λαθος να διαπραγματευτουμε με την Ευρωπαικη Ενωση για να επιτευχθει τριετης παραταση μειωση του ελλειματος, και απλα να δεχθουμε τον 1 ή δυο χρονια που μας δινουν? 6. Στελεχη του Πα.Σο.Κ λενε οτι το κομμα εχει μαθει απο τα λαθη του. Ποια ειναι ακριβως αυτα? Ανηκουν σε επιπεδο οικονομικης πολιτικης? Ανηκουν σε επιπεδο εξωτερικης πολιτικης? Ανηκουν σε επιπεδο εσωτερικης πολιτικης? Με τιμη,