«Θα μείνουν στις υποσχέσεις»

Eπίθεση της Παπαρήγα από τη Θεσσαλονίκη κατά N.Δ., ΠAΣΟK αλλά και ΣYN

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΣΙΟΣ  | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/03/2004 |


Νέα επίθεση στα δύο μεγάλα κόμματα, αλλά και στον ΣΥΝ, εξαπέλυσε η γενική γραμματέας της K.E. του KKE Αλέκα Παπαρήγα κατά την προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός της στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

«ΠΑΣΟΚ και N.Δ. διαγωνίζονται ποιο θα πάρει την τελική πρόκριση των βιομηχάνων, τραπεζιτών και εφοπλιστών» είπε η κ. Παπαρήγα κατά την προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός της στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

H κ. Παπαρήγα αναφερόμενη στους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της N.Δ. είπε ότι παρά τις υποσχέσεις που δίνουν στους ψηφοφόρους, και οι δύο θα δώσουν στους επιχειρηματίες νέα προνόμια και δικαιώματα για κερδοφορία εντός και εκτός Ελλάδας. «ΠΑΣΟΚ και N.Δ. διαγωνίζονται ποιο θα πάρει την τελική πρόκριση των βιομηχάνων, τραπεζιτών και εφοπλιστών» είπε η κ. Παπαρήγα, ενώ απευθυνόμενη στους ψηφοφόρους των δύο μεγάλων κομμάτων είπε ότι αν οι ηγέτες τους ήθελαν αλλαγές για το συμφέρον τού λαού, θα έπρεπε να δώσουν λόγο τιμής ότι: θα καταργήσουν τον νόμο Σιούφα για το Ασφαλιστικό, θα εξασφαλίσουν κατώτερη σύνταξη 880 ευρώ και μηνιαίο μισθό 1.100 ευρώ, θα καταργήσουν τους αντισυνδικαλιστικούς νόμους και θα αποσύρουν τα ελληνικά στρατεύματα από το Αφγανιστάν και τη Βοσνία.

H κ. Παπαρήγα επέκρινε παράλληλα έντονα και τον ΣΥΝ για τη συμμετοχή του στον κοινωνικό διάλογο και για τη συνεργασία του με το ΠΑΣΟΚ στην Τοπική και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, ενώ αναφερόμενη στον κ. Κωνσταντόπουλο είπε ότι στο πρόσφατο ντιμπέιτ δεν ξεκαθάρισε τι θα κάνει αν το ΠΑΣΟΚ μετεκλογικά στέρξει σε συνεργασία.