Ο θαυματοποιός Εφραίμ αντάλλαξε το 108% της Βιστωνίδας!

Όργιο λεηλασίας με ανταλλαγές, επιστροφές και ακυρώσεις στην περιουσία του Δημοσίου με περισσή ευκολία υπέρ του Βατοπεδίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Χρ. Παπαχρήστος   | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/10/2008 07:00 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 10/10/2008 14:13 |
 Ο θαυματοποιός Εφραίμ αντάλλαξε το 108% της Βιστωνίδας!

Το... 108% (για την ακρίβεια το 107,71%!) της λίμνης Βιστωνίδας «κατάφερε» να ανταλλάξει ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ με το Ελληνικό Δημόσιο, δίνοντας πλέον στην υπόθεση της σκανδαλώδους ανταλλαγής διαστάσεις πρωτοφανούς απάτης εις βάρος του Δημοσίου!

Η απάτη προκύπτει από τα τριάντα ένα συμβόλαια με τα οποία διαβιβάστηκαν περίπου 260 ακίνητα του Ελληνικού Δημοσίου στη Μονή Βατοπεδίου, ως αντάλλαγμα της παραχώρησης της λίμνης Βιστωνίδας, και τα οποία αποκάλυψε χθες το ΠΑΣΟΚ. Η ανταλλαγή αυτή απέφερε στη Μονή, σύμφωνα με τους πλέον μετριοπαθείς υπολογισμούς, περιουσία αξίας άνω του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνόδευσε τις αποκαλύψεις με την καταγγελία ότι από αυτά προκύπτει «όργιο λεηλασίας» της δημόσιας περιουσίας, χωρίς τον παραμικρό σεβασμό προς αυτή.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, τα περισσότερα από τα επίμαχα συμβόλαια των «ιερών ανταλλαγών» φέρουν την υπογραφή της συζύγου του πρώην υπουργού Αικατερίνης Πελέκη

ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΕΛΕΚΗ
Η απάτη προκύπτει από τα 31 συμβόλαια μεταξύ Δημοσίου και Μονής Βατοπεδίου, τα περισσότερα με υπογραφές της Αικ. Πελέκη
- Βουλγαράκη, ενώ άλλα από αυτά έχουν συνταχθεί από συμβολαιογράφους που έχουν οικογενειακή σχέση με στελέχη της Ν.Δ.

Το ΠΑΣΟΚ έλαβε τα συμβόλαια αυτά με νομικά μέσα από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου και δίνουν νέα διάσταση στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, ενώ φέρουν πλέον την κυβέρνηση προ των ευθυνών της, καθώς στοιχειοθετείται, σύμφωνα με κύκλους του ΠΑΣΟΚ, «ευθύνη των υπουργών που διαχειρίστηκαν την υπόθεση και δεν απέτρεψαν ή και συναίνεσαν στη διάπραξη της απάτης, σύμφωνα με τα όσα διαλαμβάνονται στον νόμο περί ευθύνης υπουργών».

Για τον λόγο αυτό, το ΠΑΣΟΚ ζήτησε για ακόμη μία φορά να σταλεί στη Βουλή ο φάκελος του σκανδάλου, αφήνοντας και πάλι αιχμές για την ηγεσία της Δικαιοσύνης η οποία κωλυσιεργεί και δεν διαβιβάζει τον σχετικό φάκελο στη Βουλή, παρ΄ ότι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, έχουν εντοπιστεί ευθύνες υπουργών της κυβέρνησης Καραμανλή.

Πού βρίσκονται τα ακίνητα
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Ντ. Ρόβλια, Μ. Καρχιμάκη, Γ. Δριβελέγκα, Μ. Μπόλαρη, Χρύσας Αράπογλου, Γ. Πεταλωτή, Μ. Τιμοσίδη, Γ. Ντόλιου, Χρ. Αηδόνη και Θεοδώρας Τζάκρη, τα 260 ακίνητα που παραχωρήθηκαν από την ελληνική πολιτεία στη Μονή Βατοπεδίου ως αντάλλαγμα για τη λίμνη Βιστωνίδα βρίσκονται στις ακόλουθες περιοχές:

Καρδιά Θεσσαλονίκης, Ν. Ραιδεστός, Πανόραμα, Ωραιόκαστρο, Νέοι Επιβάτες, Τριγλία, Ουρανούπολη, Σωζόπολη, Ν. Καλλικράτεια, Ν. Αγχίαλος Θεσ/κης, Τρίλοφος, Γοργορύγι Τρικάλων, Βλαχάβα Τρικάλων, Μίκρα Θεσσαλονίκης, Βεγορίτιδα Ν. Πέλλας, Ξηροπόταμος Χαλκιδικής, Αμουλιανή Χαλκιδικής, Κάριανη Ουρανούπολης, Ν. Πέραμος Καβάλας, Ν. Ηρακλείτσα Καβάλας, Λαύριο, Κάτω Σούλι Μαραθώνα, Ακροπόταμος Καβάλας, Ολυμπιακό Χωριό, Τρίγλια Χαλκιδικής, Ν. Πλάγια Χαλκιδικής και Νέα Κρήνη Καλαμαριάς.

Σχεδιασμοί και μεθοδεύσεις
Στην ανακοίνωση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζεται ότι πολλά εξ αυτών των ακινήτων επεστράφησαν από τη Μονή Βατοπεδίου ξανά στο Ελληνικό Δημόσιο και αντ΄ αυτών δόθηκαν στη Μονή άλλα. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Οι ανταλλαγές, οι επιστροφές, οι ακυρώσεις κ.λπ. γίνονται με καταπλήσσουσα ευκολία, σαν να πρόκειται για εκθέματα εμπορικού καταστήματος και όχι για ακίνητα του Ελληνικού Δημοσίου. Προκειμένου να επιτευχθούν οι σχεδιασμοί και οι μεθοδεύσεις, προέβησαν ακόμη και σε κατατμήσεις, επί της ουσίας ή επί ιδανικών μεριδίων, τόσο της δήθεν ιδιοκτησίας της Μονής (λίμνη Βιστωνίδα) όσο και των ακινήτων του Ελληνικού Δημοσίου. Αυτά τα πράγματα δεν έχουν προηγούμενο. Δίνουν την εικόνα ενός οργίου λεηλασίας της δημόσιας περιουσίας, χωρίς τον παραμικρό σεβασμό προς αυτήν. Το ζητούμενο ήταν μόνο η εξυπηρέτηση συμφερόντων τρίτων και όχι του Ελληνικού Δημοσίου».

Παράλληλα το ΠΑΣΟΚ ζήτησε να κληθούν σε ακρόαση στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου) Π. Παπαγεωργίου και Κ. Γκράτζιος, προκειμένου όπως αναφέρουν στη σχετική τους επιστολή να δειχθεί ότι «είναι αναμφισβήτητη η μεθόδευση από διεφθαρμένους αξιωματούχους και λειτουργούς της διασπάθισης και διαρπαγής δημόσιας περιουσίας τεράστιας αξίας, που παραχωρήθηκε στην Ι.Μ. Βατοπεδίου από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου».

Τελικά, έπειτα από απόφαση του προέδρου της Βουλής, στην Επιτροπή θα προσέλθει μόνο ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΕΔ Κ. Γκράτζιος.
Αποστάσεις Χατζηγάκη από Σανιδά για το σκάνδαλο
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Σίλα Αλεξίου silal@dolnet.gr

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά, παίρνει διακριτικά ο υπουργός Δικαιοσύνης Σ. Χατζηγάκης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να διαβιβαστεί στη Βουλή η δικογραφία για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

Με αφορμή τη φημολογία για το παρασκήνιο που αναπτύχθηκε γύρω από την τύχη της δικογραφίας, ο κ. Χατζηγάκης διέψευσε ότι αφαιρέθηκε προσωρινά από τους δύο αρμόδιους εισαγγελείς για λόγους σκοπιμότητας, διαβεβαιώνοντας ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Κυρ. Καρούτσος «είχε υποχρέωση να ενημερωθεί, έκανε το αυτονόητο, σε δυο τρεις ημέρες θα επιστρέψει τη δικογραφία και η έρευνα θα συνεχιστεί».

Το ίδιο άλλωστε ισχυρίστηκε χθες και ο κ. Καρούτσος, στα χέρια του οποίου βρίσκεται η δικογραφία από την περασμένη Τρίτη. Υπενθυμίζεται ότι η ασυνήθης αυτή ενέργεια- μεσούσης της έρευνας- ερμηνεύθηκε από δικαστικούς κύκλους ως προσπάθεια- με εντολή άνωθεν- ανάσχεσης των προθέσεων των εισαγγελέων Εφετών Ηλ. Κολιούση και Ελένης Σωτηροπούλου να ζητήσουν να διαβιβαστεί η δικογραφία στη Βουλή, καθώς προσκρούει σε εμπλοκή υπουργών.

Τους απάλλαξε προκαταβολικά
Δεδομένου ότι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έσπευσε εξαρχής να απαλλάξει τους υπουργούς που υπέγραψαν τις κρίσιμες αποφάσεις, ο κ. Χατζηγάκης διαχώρισε τη θέση του από τον κ. Σανιδά, υπογραμμίζοντας ότι ήταν προσωπική του εκτίμηση, η οποία δεν δεσμεύει τους δύο εισαγγελείς που διενεργούν την έρευνα. Ειδικότερα ο υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε:

«Ο κ. Σανιδάς διατύπωσε στο πόρισμά του, ύστερα από ενδελεχή έρευνα που πραγματοποίησε, ότι υπήρξαν “παραπλανηθέντες”, καλοπίστως, υπουργοί των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. στο θέμα του Βατοπεδίου. Ήταν η δική του εκτίμηση, από τη δική του έρευνα και ώς το στάδιο που την πραγματοποίησε. Ήταν η εκκίνηση της όλης έρευνας που έγινε χάρη στη Δικαιοσύνη. Η άποψη αυτή του κ. Σανιδά δεν δεσμεύει τους δύο Εισαγγελείς, οι οποίοι μπορεί ελευθέρως να συγκεντρώσουν νέα στοιχεία και να διαπιστώσουν ευθύνες πολιτικών προσώπων από τη δική τους έρευνα και από τη δική τους εισαγγελική κρίση».

Παρά το γεγονός ότι ο κ. Χατζηγάκης έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι «δεν ξέρει τι έχει προκύψει μέχρι τώρα και ούτε θέλει να ξέρει», φάνηκε μάλλον προετοιμασμένος για το δύσκολο έργο που θα κληθεί να διεκπεραιώσει. «Εγώ θα εφαρμόσω τον νόμο και ξέρετε καλά ότι ο νόμος υποχρεώνει τον υπουργό Δικαιοσύνης να παραπέμψει τον φάκελο στη Βουλή σε περίπτωση που προκύψουν ανάλογα στοιχεία από τη Δικαιοσύνη. Δεν θα γίνει τίποτα παράνομο και να το πω ακόμη μια φορά, το είπα και στη Βουλή, ότι η Εκτελεστική Εξουσία στέκεται μακράν της Δικαστικής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηγάκης.


Κατέθεσε για τις συναντήσεις του Εφραίμ με υπουργούς

ΣΤΙΣ «ΙΕΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ» που είχαν ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ και ο μοναχός Αρσένιος με υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη αναφέρθηκε χθες μάρτυρας, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως να καταθέσει στον εισαγγελέα Εφετών Ηλία Κολιούση που διενεργεί την έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας περιέγραψε στον εισαγγελέα τις συζητήσεις που είχε ακούσει την περίοδο που εξυπηρετούσε τον ηγούμενο Εφραίμ όταν ερχόταν στην Αθήνα μεταφέροντάς τον πολλές φορές με αυτοκίνητο τόσο στο Μέγαρο Μαξίμου όσο και σε άλλα μέρη όπου γίνονταν συναντήσεις παρουσία πολιτικών προσώπων, μεταξύ των οποίων ήταν οι κ.κ.

Ρουσόπουλος, Δούκας και Μπασιάκος.

Μέχρι πριν από δύο χρόνια, όπως είπε, ο μάρτυρας συνεργαζόταν με επιχειρηματία που είχε στενή σχέση με τον Εφραίμ και για λογαριασμό του εργοδότη του παρείχε στον ηγούμενο της Μονής υπηρεσίες ως οδηγός. Στη διάρκεια των διαδρομών φέρεται- όπως ισχυρίζεται- να είχε ακούσει συχνά τον κ. Εφραίμ να μιλά με πρόσωπα που εκ των υστέρων τα συνέδεσε με την «υπόθεση του Βατοπεδίου». Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο αυτόκλητος μάρτυρας εμφανίστηκε στο Εφετείο Αθηνών συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Φραγκίσκο Ραγκούση, ο οποίος δήλωσε ότι «ήρθε αυθόρμητα να καταθέσει όσα γνωρίζει για να σταματήσει η αφόρητη πίεση που εκδηλώνεται με απειλές κατά της ζωής του».


Υπόλογη και για τα οικόπεδα της Ουρανούπολης η Πελέκη

ΥΠΟΛΟΓΗ ΚΑΙ για τα συμβόλαια ανταλλαγής ακινήτων του ελληνικού Δημοσίου με τη Μονή Βατοπεδίου στην περιοχή της Ουρανούπολης, είναι εδώ και μήνες στο πλαίσιο πειθαρχικής έρευνας η συμβολαιογράφος Αικατερίνη Πελέκη- Βουλγαράκη.

Στο στόχαστρο του εισαγγελέα πρωτοδικών Κώστα Σιμιτζόγλου, όπως διευκρινίστηκε χθες λίγο πριν πέσουν οι... τίτλοι τέλους της έρευνας, βρίσκονται τελικά μόνο οι ενδεχόμενες πειθαρχικές ευθύνες για τη σύζυγο του πρώην υπουργού Γ. Βουλγαράκη. Η κ. Πελέκη χθες προτίμησε, ασκώντας δικαίωμα που της παρέχει ο νόμος, να μην εμφανιστεί η ίδια στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, αλλά να καταθέσει μέσω δικηγόρου 15σέλιδο υπόμνημα παρέχοντας τις δικές της εξηγήσεις σχετικά με τη συμμετοχή της σε εταιρείες διαχείρισης ακινήτων. Επικαλούμενη μάλιστα γνωμοδοτήσεις, προέβαλε τον ισχυρισμό ότι από τη στιγμή που δεν ήταν διαχειρίστρια στις συγκεκριμένες εταιρείες, δεν τίθεται ζήτημα ασυμβίβαστου με τη συμβολαιογραφική της ιδιότητα. Η πειθαρχική δικογραφία για την κ. Πελέκη άνοιξε έπειτα από καταγγελία, τον περασμένο Μάρτιο, από τον Δήμο Σταγείρων Χαλκιδικής, με βάση την οποία ο εισαγγελέας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος διενεργούσε σχετική έρευνα που αφορούσε τα συμβόλαια ανταλλαγής 8.600

στρεμάτων στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, περιοχή που είχε χαρακτηριστεί αρχαιολογικός χώρος. Ο εισαγγελέας πάντως, κατά πληροφορίες, μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσει διευκρινίσεις από την κ. Πελέκη, ενώ ενδέχεται να καλέσει και κάποιους από τους υπαλλήλους της αρχαιολογικής υπηρεσίας.

79
Pavlos Xanthopoulos
12/10/2008 00:07
Kathe psifos gia tov Pappavtreou i tov karamavli eivai psifws ypotagis kai apikiokratikos!
Miv ksexvame pioi tous fitepsav stov Elliviko Xorw.
Wpws oi progovimas mas apelefterosav apw tous diaxiristes tov Soultavov ,toso kai perisotero prepoi va apobaloume emois tous diaxiristes pou mas epibalav oi Javkides!
Oi Ellada dev eivai oute apikia alla kai oute tsifliki!
Esois pou epikaliste ypotagi tou laoumas , pate va givite giousefakia , kai afiste emas eisixous!
εφη
11/10/2008 23:47
To πασοκ δεν κερδίζει αυτή την στιγμή 10 μονάδες διότι κάνει ένα σημαντικό λάθος
Υποτιμαει την επιδράσει που έχει η αρνητική διαφήμιση που κάνει συστηματικά η νέα δημοκρατία σε όλους τους εκαστοτε αρχηγούς αλλά και τις επικοινωνιακές τακτικές που χρησιμοποιεί. Αλλά και η καραμέλα που χρησιμοποιούν τα μικρά κόμματα ότι για όλα φταίνε και οι δυο. Όχι μονό δεν έχει βρει τρόπο να το αντιμετωπίσει αλλά δεν μπαίνει ούτε καν στον κόπο να απαντήσει.
Ο καταναλωτής ανάμεσα σε ένα κακό προϊόν καλοδιαφημισμένο και σε ένα καλό κακοδιαφησμενο θα προτιμήσει το κακό.
Πρόσφατα σε μια έρευνα οι πολίτες λένε ότι για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου το 43% ότι φταίνε και τα δυο κόμματα διαχρονικά ο ακροατής διαμορφώνει άποψη από αυτά που ακούει.
Και αναρωτιέμαι εγώ είναι δυνατόν να έχει το πασοκ ευθηνή και να αγωνίζεται να το φέρει στην επιφάνεια.
Όμως όταν ακούει τον ένα να το λέει τον άλλο να το λέει ο κόσμος το πιστεύει.
Το παράδοξο φαινόμενο όταν ξεσπαει ένα σκάνδαλο στην ΝΔ να πέφτουν και τα δυο κόμματα ταυτόχρονα οφείλεται ακριβώς σε αυτό όταν βγαίνουν τα μικρά κόμματα και λένε φταίνε και οι δυο για να μαζεύουν ψήφους υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που το πιστεύει.
Πρέπει να απαντά πειστικά με επιχειρήματα σε όλους και σε όλα.
Δεν γίνεται οι άλλοι να κατεβαίνουν με επικοινωνιακά καλασνικοφ και το πασοκ να κατεβαίνει με επικοινωνιακές σφεντόνες και να θέλει καλά αποτελέσματα.
ΓΙΑΝΝΗΣΧ
11/10/2008 20:19
ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ , ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ.( ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ! )

ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΩΡΑ , !

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΡΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ! ΣΟΥΡΓΕΛΑ Ε ΣΟΥΡΓΕΛΑ.
Dimitris Agouridis
11/10/2008 17:43
Parakalw diavaste to arthro sxetika me tin periousia tis eklisias stin Ellada ton Evraio Grekwn.:


Προς κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο άνθρωπο

10-10-2008Διαβάστε, κι ας μην το πιστέψετε, για τον αμύθητο θησαυρό του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλου που είχε συσσωρευμένο στο ανάκτορό του στο Παλαιό Ψυχικό.

Διαβάστε, επίσης, το άρθρο του Κύπριου δημοσιογράφου Κ. Κωνσταντίνου για τους Κύπριους καλόγερους, στην Κύπρο και στο Εξωτερικό, που συσσωρεύουν πλούτη ως νέοι κροίσοι.Περιοδικό "Ιερά Παρακαταθήκη"

Τεύχος Σεπτεμβρίου 2008

Ρεπορτάζ: Εισιτήριο για τον Παράδεισο ή

Ο θησαυρός του Χριστόδουλου,

του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος.

Του Κώστα Κωνσταντίνου

Δημοσιογράφου

30-09-2008

Χρήμα, ο Θεός των Κορακιών
Φιλικά,Χαμπής Κιατίπης

Συγγραφέας

Κατεβάστε Ηλεκτρονικά Βιβλία Κιατίπη Δωρεάν


Symperasma Diko mou:

O Exthros einai entos twn teixwn kai oi Ellines politikoi antalasoun to panta gia na lavoun tin politiki ypostirixi tou exthrou.
Idia istoria me ton Peloponisiako polemo
Na eimaste kala.

p.pappas
11/10/2008 15:40
H MONH LYSH EINAI FOROLOGIA STHN EKKLHSIA NA THN KATATAXOUMAI STIS ANONYMES-ETAIRIES
EFARMOGH TOY NOMOY ME AYSTHROTITA MEGISTI GIA OIKONOMIKA EGLIMATA
Lainas Ilias
11/10/2008 14:10
Δεν αντεληφθει δηλαδη τι φωναζετε ολοι εσεις που το ταλαντο ετοιμο στο χερι εχετε για εξαγορα παραδεισου . Γιωργακηδες και Κωστακηδες ...... Τωρινο φαινομενο ειναι η Εκκλησια να διεκδικει να χειραγωγει συνειδησεις αυξανοντας τον υλικο της πλουτο . Απο τοτε που αυτα τα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ εμφανιστηκαν ως ιδεολογια στο πλανητη γη το πρωτο που διδαξαν ειναι η τεχνη της εξαπατησης ηυ συσωρευση πλουτου μιας και τα ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗς δεν εχουν σημασια , οποτε αφου η σωτηρια ειναι στον αλλο κοσμο ασ εχουμε τους on line ανταποκριτες του θεου να κανουν μπιζνες. Ξεθαψαν και κατι χρυσοβουλα λεει αλλα και κατι φιρμανια επι Τουρκοκρατιας ξεχασαν ομως οτι στο σχολειο περι κρυφου μας μαθαινανε και περι αλλων πιπιλουσαν το κεφαλι μας ...ελεγαν περι του επαναστατικου πνευματος που κρατησε η Εκκλησια απο στο παγκαρι απο πισω ομως μια χαρα δουλειες ανοιξαν με την Οθωμανικη ..... Αλλα ομως η Εκκλησια που ξερουμε τον ρολο της Εδω και πολλους αιωνες τι κυνηγοι ψυχων ειναι αλλα το κρατος.....?? Το κρατος οπως νοειται απο τον καθενα μας δυστυχως δινει τα σημερινα αποτελεσματα ...... συρμος απο τρωκτικα και ασχετους με το πνευμα της προσφορας δια τον κοινο καλο . Γεμισαμε Ρουσοπουλους και Πελεκηδες Βουλγαρακηδες και Σια και το μεγαλο δυστυχημα η απουσια επιβολης του αυτονοητου του Νομου προς καθε κατευθυνση . Φταιω ο εγω να κατεβω στην ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟΥς ΡΙΧΝΩ ΦΑΠΕς ΔΙΟΤΙ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥς ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥς ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΕΚΑΤΟ ΤΕΤΑ=ΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΙΝΑΣ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΡΟΥΣΟΛΟΥΛΟΣ ΜΕ 150.000 ΔΑΝΕΙΟ ........ ΑΝΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΞΑΞΝΑ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΣΑς ΕΤΑΞΑΝ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΣΑς ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΑς ΣΕ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗς ΚΑΘΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗς ΛΑΧΑΝΙΔΑς ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΕ .
Κυπριανός Χ
11/10/2008 12:21
Σαν κάτι δεν πάει καλά. Από κανένα δεν ακούσαμε τη γνωστή καραμέλα: " Μας έδωσαν το Βατοπέδι να ασχολούμαστε, για να μας αποπροσανατολίσουν από τα συμβαίνοντα: Σκόπια, οικονομία,Ζίμενς κλπ". Λέτε να κάνουν κανένα κρυφό γκάλοπ για να δουν τα ποσοστά και την ποιότητα των θρησκευομένων;
Γεωργιος Γεργοπουλος
11/10/2008 11:41
Να μας πει ο κ. Σανιδας πως προέκυψε το συμπέρασμα για ΜΗ πολιτικες ευθύνες. Να δούμε επίσης πόσο χρόνο θα πάρει μέχρι να καθίσουν στο σκαμνί ΟΛΟΙ οι υπεύθυνοι... ΑΙΣΧΟΣ με αυτή τη χώρα πια
O
11/10/2008 11:17
Οι ψηφοφόροι της νέας δημοκρατίας εκτός από τους εκπαιδευμένους που έχουν παρωπίδες και κάποιους φασίστες και τους αυλικούς που ξεκολ***** τη δημόσια περιουσία υπάρχει μια πολύ μεγάλη μερίδα πολύ αξιόλογων και έντιμων ανθρώπων που είναι κάπως συντηρητικοί και έχουν αρχές φαντάζομαι ότι αυτοί οι άνθρωποι που τον ψήφησαν θα νιώθουν εκατό φορές περισσότερο προδομένοι από τους υπόλοιπους. Σε αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να στοχεύσει το ΠΑΣΟΚ και να τους προσφέρει αυτό που δεν βρήκαν στη ΝΔ.
K
11/10/2008 10:28
KATI ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟ ΚΩΣΤΑΚΗ (ΜΟΣΩΝΟΣ,ΒΕΒΗΛΟΣ) ΕΙΔΕ Η ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΨΕ ΠΕΡΙΣΙ
vasilios gaitanos
11/10/2008 05:51
Metaapo tosa pou ehoun simvi,pou smvenoun ke tha simvenoun sti hora mas,hronia tora ipostirizo,otigia na pai i Ellada brosta,na katalavoun oti i hora ehi 2 kommata.Tin dexia ke to K.K.E. Apo eki ke meta anloga as praxi stis epomenes ekloges.i ellada ehi 3 viomihanies.Tourismo,apodimo Ellinismo ke Naytilia.Kanenas den endiaferthike pote gia tipota apo afta.To mono to gnosto,mono volema kobina xeftila.Ine aftoi pou genisan tous opoious Efremides.Ine aftoi pou edioxan me ton tropo tous oli tin dinami tis Elladas ta niatake ta estilan hiliades milia makria giati asfalos enohlousan.Mesa se aftous ke ego.Pou afisa to nisi mo Na kazantiso stin America,giato hatiri tou kathe kerata,pou efiga me Karamanli ke papandreou ke perimenopote na xekoubistoune ke oi dio na giriso esto ke tora sti disi tis zois mou, se mia eleftheri dimokratiki sosialistiki Ellada.Xero tin apantisi olon sas.Kala onira .Episis yia sas
Βαγγέλης Κ.
11/10/2008 01:31
Όποιος δεν μπορεί να επιχειρηματολογήσει για τις δικές του αδυναμίες, τι κάνει??? Πετάει λάσπη στον αντίπαλο. Με οποιονδήποτε δεξιό φίλο μου κάνουμε κουβέντα για πολιτικά το ίδιο παραμύθι μου λέει : <<Και ποιον να ψηφίσουμε, τον Γιωργάκη τον άθεο και τον φιλοαμερικάνο?>> ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ για να ξαναψηφίσει κάποιος στοιχειωδώς σκεπτόμενος Καραμνλή???
Βασίλης Γεωργίου
10/10/2008 22:16
Να επιστραφούν τώρα ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΚΠΟΙΗΘΕΝΤΑ (με άκυρους και ανύπαρκτους τίτλους) περιοσυσιακά στοιχεία από Μονές και Μητροπόλεις και να διωχθούν ποινικά οι υπεύθυνοι αυτών των σκανδάλων-αγοροπωλησιών!!! Είναι ηθική υποχρέωση της Πολιτείας εαν θέλει να λέει ότι σέβεται τους Έλληνες Πολίτες και το Σύνταγμα!!!
ιντζες.ι
10/10/2008 20:02
Απαντω ευθεως στα φασιστομουτρα πιθικοπαπαγαλακια
Παλαμακιστες τερμα το παντεσπανι,το καφαλι στο φουρνο
και οποιος εχει κοτσια ας πει ΑΛΕΒΡΙ
ο κυριος Α.ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ τον γυρευει.Να που βρεθηκε και ενας οντως Χριστιανος,ποιος να το περιμενε Ε?
Πολυ φοβαμαι οτι θα του την εχουν στημενη.Ποια προστασια
μαρτυρων?Αφου δεν υπεγραψαν τα καθηκια την οδηγια
GRECO.Τωρα για τους φιλους της νουΔουλας κουραγιο αλλα
20 χρονια Πασοκ ειναι πολλα?Να ακουτε και να βλεπετε ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑ-ΤΡΑΓΚΑ θα σας κανει καλο.
χαιρετω τον ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟ ΝΔ -ΑΚΗ-ΝΙΚΗ-ΜΑΝΟ-ΝΙΚ
ΓΑΛΛΟ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΟκαι enola.
e
10/10/2008 19:29
O Καραμανλής είναι ένα κατασκεύασμα μάρκετινγκ της νέας δημοκρατίας με κύριο προσόν το επίθετο το οποίο περιπίπτοντος είναι τουρκικό και σημενη μαύρο-μάλλης.
Οι τεχνίτες του μάρκετινγκ στησανε όλο το προφίλ που θα ήθελε η κοινωνία και το σέρβιραν στον κόσμο κάθε μέρα κάνει πρόβες να παίξει καλά το ρόλο του τα κανάλια και τα παπαγαλάκια τα οποία ανέλαβαν την διαφήμιση του προϊόντος Καραμανλή προωθούν συγκεκριμένες διαφημιστικές ατάκες όπως σε ένα προϊόν ακριβώς .Η εμπειρία μου σε διαφημιστική εταιρεία μου επιτρέπει να το διακρίνω και βεβαία το προφίλ δεν έχει καμία σχέση με τον πραγματικό Καραμανλή.
Οι διαφημιστικές ατάκες που του έχουν βγάλει είναι πχ
Εθνικό κεφάλαιο για την χώρα
Του έχουν βγάλει και συγκεκριμένες ατάκες τις οποίες επαναλαμβάνει συνέχεια όλα αυτά τα χρονιά.
Μεταρρυθμίσεις, το έργο της κυβέρνησης κτλ
Στους εκαστοτε αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ έχουν κάνει scot ανάλυση δυνατά αδύνατα σημεία
Μηδενίσουν τα δυνατά η τα κάνουν να φαίνονται αδύνατα και υπερμεγενθυνουν τα αδύναμα η εφεύρουνε παρερμηνεύοντας κάποια χαρακτηριστικά.
Έχουν συγκεκριμένες ατάκες που δυσφημίζουν τον κάθε αρχηγό
Μια από αυτές είναι και ο Γιωργάκης που ακούει την μαμά του
Προκειμένου να περάσουν την θέση τους δεν διστάζουν να πουν το οποιοδήποτε ψέμα
Το όποιο έχουν δουλέψει παρά πολύ καλά οι επικοινωνιολόγοι.
Ένα άλλο κόλπο που χρησιμοποιούν είναι να παίρνουν μια πρόταση του κόσμου και να την παπαγαλίζουν μέχρι έτσι ηρεμεί το πλήθος και εισπράττει μια ψεύτικη υπόσχεση και τα πράγματα ηρεμούν.
Βεβαία στην τεχνολογία του μάρκετινγκ το πασοκ κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και ψάχνει να βρει τη του φταίει και τα αποτελέσματα δεν είναι όπως θέλει.
Κώστας Διδ.
10/10/2008 17:32
Το 1974 ο Βίλυ Μπράντ, καγκελάριος τότε της Δυτ.Γερμανίας, παραιτήθηκε για κάποιο σκάνδαλο κατασκοπείας στους κόλπους του κόμματός του.
Σήμερα δεν βρισκόμαστε στην εποχή του διπολισμού ούτε του ψυχρού πολέμου. Σήμερα κατά κανόνα παρατηρούνται σκάνδαλα οικονομικά, πολιτικά, ηθικά κλπ. Στην Ελλάδα τα τελευταία 3-4 χρόνια είμαστε μάρτυρες πολλών σκανδάλων: Κουμπάροι, Χούπηδες, τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, ομόλογα, Βατοπέδι κ.π.ά. Κάθε μέρα και ένα. ΄Ετσι που η πρωθυπουργική εντολή για σεμνότητα και ταπεινότητα, για μηδενική ανοχή ακούγεται πια ως ανέκδοτο.
Έκανε υπερυπουργό τον φίλο του, καθηγητή Γυμνασίου, κ. Ζαχόπουλο. Τον πρόδωσε και οδηγήθηκε σε απόπειρα αυτοκτονίας. ΄Εκανε υπουργό τον κ. Τσιτουρίδη και αυτός τον πρόδωσε. Ο Βουλγαράκης, το ίδιο. Ο υπουργός "αντ΄αυτού" κατηγορείται από τους συναδέλφους του για τις στενές του σχέσεις με τον ηγούμενο Εφραίμ. Ο σύμβουλός του κ. Κεφαλογιάννης καταδικάστηκε για σχέσεις του με Ζωνιανούς.
Ο Πρωθυπουργός αδυνατεί να επιλέξει συνεργάτες ή τέτοιοι είναι όλοι τους;
Ας καταλάβει επί τέλους ότι είναι ακατάλληλος, επιζήμιος και ίσως επικίνδυνος για τον τόπο.
Ας ακολουθήσει το παράδειγμα του Βίλυ Μπράντ !!!
RANIA
10/10/2008 17:14
Polu fanatikoi eiste vre paidia! Tha proteina sta "NEA" na apokleioun apo to site kati apaisiodoxous i uperaisiodoxous fanatikous organomenous san ton Ollando, ton OLE, ton NIKO, ton Polutecno k.a.
Afiste kalutera to site stous polites me diki tous apopsi kai oxi se autous pou tous exoun kanei plusi egefalou kai stous organomenous... An thelame suzitisi me politikantides tha grafame sta site twn kommatwn...
Ante, xalarwste thumata, se opoio komma kai na tin dwsete tin psifo sas, tin katadikazete!
ΧΑΡΗΣ
10/10/2008 16:43
ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΙΡΕΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΙΦΗΣΕΙ ΠΑΣΟΚ.
Akis apo Ollanida
10/10/2008 16:39
Agapite file "aoaoao". To an eimai morfomenos i ohi, to gnorizo kalutera ego. Den hreiazetai na to apodeixo se kanenan, peran ton panepistimion apo ta opoia eho parei ptuhio, metaptuhiako kai didaktoriko.

Oson afora tis politikes pepoithiseis pou eho, einai autes pou eho ekfrasei kai den eho skopo na tis allaxo pros to paron. Opote anti na krineis ti morfosi kai to epipedo kapoiou vasizomenos sta politika tou pisteuo kai tin prothesi psifou tou, kalutera einai na ta krineis me ta epiheirimata pou sou antiparathetei. Episis tha itan kalutero na hrisimopoieis analogi kosmia glossa. Telos, oson afora ti dilosi sou oti tha psifiseis oikologous gia na min peseis "sta idia halia", einai anafaireto dikaioma sou na psifiseis o,ti theleis, alla an eheis tin entuposi oti me ti psifo sou tha erthoun oi oikologoi stin exousia, tote dineis polu megali varutita sti psifo sou (opos alloste kai stin idea oti opoios den upostirizei tis apopseis sou den einai arketa morfomenos). Opos elpizo katalavaineis, ena apo ta 2 megala komata tha vgei, opote to an tha eimaste oloi (anexartitos psifou) sta "iida halia" i ohi, tha to deixei to mellon.

Tha to ektimousa an ta upoloipa sholia ehoun na kanoun me gegonota kai gera themeliomenes kai ereunimenes apopseis kai ohi me fimes kai hudaious haraktirismous.
ANNA
10/10/2008 16:39
Anna kai ego, an ayti einai i Margarita pou les ego eimai i Karla Mprouni. Ekso ND, PASOK KAI AMERIKANOI
Minoas
10/10/2008 16:32
ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ ΕΔΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ.
ΑΝΝΑ
10/10/2008 16:28
Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ Α..........α ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΑΝΑ
olga
10/10/2008 16:27
Υπηρέτησε ο Γιώργος την Ελλάδα. Το άκουσα και αυτό Χριστέ μου. Ναι μωρέ πως το ξέχασα στην ίδια μονάδα με εμένα ήταν.Να δω τι άλλο θα ακούσω για τον ηγέτη του ΠΑΣΟΚ. Αν αυτός κυβερνήσει τότε θα πάω και εγώ στην Ολλανδία, τη Γερμανία και τότε θα μιλάω επί του ασφαλούς.Φτάνει να μη με κυβερνάει η Μαργαρίτα. Συγνώμη ο Γιώργος θα ήθελα να πω.
Bravos Betas
10/10/2008 16:07
Και πανω απ''όλα... Σεμνά, ταπεινά & αφορολόγητα με άπλετο Φως στ''αρχείο ... ατιμώρητα ...
T.Γ
10/10/2008 15:48
ΜΙΑ ΒΑΣΤΙΛΛΗ ΘΕΛΕΤΕ...........!!!!!!!
ΑΚΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
10/10/2008 15:48
ΑΚΗ ΑΠΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΤΑΝ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ). ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ. ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ (ΜΑΚΡΙΑ Η ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ) ΤΟΤΕ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.
bikh
10/10/2008 15:44
Θα σκάσετε φασιστακια ο Γιώργος θα κυβερνήσει ακόμα κι αν πάθει τενοντίτιδα το χέρι σας από τα δισφιμηστικα σχόλια που αγωνίζεστε να γράψετε.

CHRISTOS KARAGEORGIOU GERMANIA
10/10/2008 15:43
EINAI PRAGMATIKA ASUSTOLA TA SXOLIA !,ORISMENON
OXI GIA APOPSEIS POU EINAI PANTA EPITHUMHTES !!.
KAI H XUDAIOTHS EXEI ENA ORIO.
O GEORGIOS PAPANDREOU, UPENTHIMHZO EKANE THN STRATIOTIKH TOU EKPEDEUSH 24 MHNES APLOS FANTAROS!. XORIS PRONOMIA OPOS ORISMENOI H KAI
KATHOLOU !, EINAI ELLHNAS PATRIOTHS OPOS EIMASTE
ELPIZO OI PERISSOTEROI. DEN UPARXH SKIA H IXNOS
SKANDALOU EPANO TOU.EXEI MIA MANA OPOS EINAI TO FUSIKO, OXI OMOS GIA LOIDORIA EINAI TRAGIKO KAI ADIKO.
TO EAN EINAI IKANOS POLITIKOS H DEN EINAI THA TO KRINOUN KAI PALI N OI ELLHNES POLITES .
FILIKA
CHRISTOS GERMANIA
aoaoao
10/10/2008 15:35
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΑΤΡΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ. ΚΡΙΜΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΟΥ.
ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
ΜΩΡΕ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΚΙΟΛΑΣ. ΟΧΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΣΩ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
10/10/2008 15:16
ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ. ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΒΕΒΑΙΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΩΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΥΑΛΟ.
Akis apo Ollanida
10/10/2008 15:15
Dustuhos anagazomai na epanalamvanomai: Os ereunitis iatros sunisto na prosehete PANTA tin imerominia lixis ton farmakon pou katanalonete!!! Oi parenergeies einai faneres! Apo pou kai os pou o Papandreou trehei piso apo ti mana tou, einai Amerikanaki kai giortazei tin 4 Iouliou eno o Karamanlis kai i Mpakogianni den trehoun piso apo kanena, einai anepireastoi kai einai Ellinarades tha ithela polu na to xero!

Telos, oson afora hudaious haraktirismous san autous ton "politis", "Niki" kl parakalo na leipoun, ohi mono gia ton k. Papandreou, alla gia olous tous politikous. Ligo epipedo den vlaptei kai episis hrisimopoiontas autous tous haraktirismous meionetai i dunami ton (anuparkton kai astirikton) epiheirimaton sas. Lavete upopsin oti oi apopseis sas filoxenounte se efimerida kai ohi sto kafeneio tis geitonias sas. Parakalo milate me gegonota kai ohi me astiriktes fimes.
ΜΑΚΗΣ
10/10/2008 15:06
Δηλαδή από τις 2 χάλια Κυβερνήσεις θα διαλέξουμε την λιγότερο χάλια με τον λιγότερο χάλια ηγέτη. Ωραία λογική για να ψηφίσει κανείς. Το παλιολαμόγιο τον Καραμανλή ή το αμερικανολαμόγιο τον Γιώργο. Κανέναν μωρέ κανέναν. Άκυρο θα το ρίξω να γλιτώσω από αυτή τη βρωμιά.
λεριας φαιδων
10/10/2008 15:01
Αγαπητη νικη,χαζοαμερικανακι ε?τρελα επιχειρηματα εχεις.Δικαιωμα σου παντως να εχεις την αποψη σου.Απλα το 2004 οπως λες ψηφισες εναν ανθρωπο που δεν ειχε να επιδηξει απολυτως τιποτα.ενα απολυτο μηδενικο.ουτε υφυπουργος ειχε θητευσει ουτε κατι ειχε να παρουσιασει.Τουλαχιστον το χαζοαμερικανακι οπως λες και υφυπουργος ηταν και υπουργος με επιτυχια σε καποιες απο τις θητειες του.και μην μου πεις για το επωνυμο του γιατι και ο αλλος καραμανλης λεγεται.Αυτο που λεω απλα ειναι οτι απαξιωνεται εναν ανθρωπο που οσο ηταν υπουργος ολοι σεβοντουσαν ακομα και απο αντιθετες παραταξεις.μετα αλλαξε το τροπαριο.Εγω δεν λεω οτι θα ειναι αριστος αλλα σιγουρα η διαφορα θα ειναι εμφανης.αλλωστε αλλο πασοκ αλλο νδ.οσο και να θελουν να τους παρουσιασουν καποιοι ιδιους δεν ειναι.απατεωνες υπαρχουν παντου .απλα ειναι θεμα ικανοτητας .οι τωρινοι ηταν ειναι και θα ειναι αχρηστοι και επικινδυνοι
Niki
10/10/2008 14:50
ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΩ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΝΑΚΑΝΩ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟ ΧΑΖΟ, ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 4ΕΤΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΚΟΤΑ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ. ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΠΙΛΑΟ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.
ΛΕΡΙΑΣ ΦΑΙΔΩΝ
10/10/2008 14:48
να γιασει το στομα σου μαρια.κ.3.000.000 κοσμος πηγανε και φαγανε την προπαγανδα του χριστοδουλου(μεσα σε αυτους και ο χοντρος με την συζυγο)και υπογραψανε για τις ταυτοτητες.λες και ειμαστε ιραν.ελεος.και μετα απο 4 χρονια επι της δεξιας κυβερνησης ολες οι ταυτοτητες αναγραφανε το θρησκευμα και ουτε ρουθουνι ανοιξε ουτε ο αρχιεπισκοπος εκανε ανενδοτο αγωνα.πηρε τις χαρες απο την κυβερνηση και το βουλωσε.που ηταν τοτε οι 3.000.000?υποκρισια.ετσι εξηγηται γιατι το πασοκ δεν ειναι μπροστα με 10 μοναδες.ο κοσμος τρωει το παραμυθι πολυ πιο ευκολα.ενα απο αυτα ειναι και η εικονα του αξιου πρωθυπουργου που παρασυρεται απο τους αχρηστους υπουργους τους οποιους ο ιδιος τοποθετει και ελεγχει.οτι μας αξιζει εχουμε τελικα
Politis
10/10/2008 14:42
Βρε συ Άκη από Ολλανδία. Μεγάλο έρωτα έχεις με τον Μαλ***τον Γιώργο. Φυσικά και πιστεύω ότι και ο Καραμανλής δεν αξίζει μία απ΄ ότι αποδείχθηκε αλλά όχι να μας Κυβερνήσει και αυτό το χαζοαμερικανάκι. Ακόμα και άτομα του ΠΑΣΟΚ και του χώρου του γνωρίζουν ότι γιορτάζει την 4η Ιουλίου σαν Εθνική γιοργή σαν αν ήταν στην Αμερική. Ο ανθρωπος είναι ανίκανος να μιλήσει και όχι να κυβερνήσει κιόλας. Και μη μου πεις ότι καλυτερα να κάνει έργα και όχι λόγια. Ότι του πει η μάνα του θα κάνει. Ενας άχρηστος είναι και αν θέλει να πάει μπροστά το ΠΑΣΟΚ καλύτερα να δώσει τη θέση του σε άλλον.Τα ίδια χάλια του Καραμανλή έχει για να μη σου πω και χειρότερα.
NIKOΣ
10/10/2008 14:34
Η χειρότερη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι πολύ καλύτερη από την πιο πετυχημένη της Ν.Δ, ας το χωνέψει επιτέλους αυτός ο μεσαίος χώρος που στήριξε και συνεχίζει να ανέχεται τον Καραμανλή
Akis apo Ollandia
10/10/2008 14:24
Anaforika me orismenous anagnostes pou paraliroun gia anikanotita tou k. Papandreou (vlepe enola str8 kai Nik the Greek), gia filoamerikanismo kai gia epirroi tis k. Margaritas Papandreou ston Yiorgo Papndreou, tha anafero kati pou eho episis anaferei ehthes. Den ehete varethei na pipilate auti tin karamela pou sas edosan apo to 1996; Me poia stoiheia ton lete filoamerikano, anaxio kai oti epirreazetai apo ti mitera tou; Htupate lathos porta agapitoi mou. An thelete na vreite auta ta "prosonta" psaxte se Karamanli (theio kai anipsio, min xehname to "Anikomen eis tin Dusin") Mitsotaki, Mpakogianni, Rousopoulo, Voulgaraki, Meimaraki kl. Gnorizete polu kala ton filoamerikanismo tous. Kai gnorizete polu kala tin epirroi pou tous askoun diaforoi (Mitsotakis, Rousopoulos kl). To na epanalamvanete astiriktes katigories pou sas edosan na pipilate kakopsuhoi kai mikroprepeis antrhopoi gia na kaluposoun ti diki tous anikanotita kai filoamerikanismo einai anoito!

Oson afora ton anagnosti "Polutekno" pou eipe oti ta 3000 olumpiaka akinita dothikan ston kosmo apo tin ND, planatai planin oiktra! Nai, i klirosi kai paradosi meta to peras ton Olumpiakon agonon egine apo ND (giati itan idi kuvernisi) alla i protasi, apofasi kai to nomoshedio katatethike epi PASOK (mporeis na psaxeis stin efimerida tis Kuverniseos gia na to diapistoseis). Katalavaino tin pikria sou pou den pires spiti pou isos eihes tis proupotheseis na pareis, alla den einai dikaio na parapieis ta gegonota gia na ekfraseis tin pikria sou auti (ektos kai an pragmatika den gnorizeis ta gegonota, opote tha eprepe na ta matheis prota kai meta na kaneis tin paremvasi sou). Telos, an theleis na eisai entelos dikaios, tha prepei na paradehteis oti afou i klirosi egine epi ND kai emeines ap'' exo (eno opos les piran spitia alloi pou den ta axizan oso esu), tote ta veli sou tha eprepe na ta ektoxeueis enantia sti ND kai ohi enantia sto PASOK pou psifise ena nomo me skopo na anakoufisei 3000 oikogenies (se antithesi me tin ND pou psifizei nomous gia na epivarunei ekatomuria oikogenies stin Ellada). Me liga logia, mathe ta gegonota, krine, grapse tin apopsi sou kai ektoxeue ta veli sou enantion ekeinon pou pragmatika se ehoun vlapsei!!!
Φιλιππινεζος Παρατηρητης.
10/10/2008 14:20
ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΝΤΕΣ
Κατα τον εντιμοτατο Εισαγγελεα του Αρειου Παγου κ. Σανιδα,
δεν διεπραξαν αδικημα οι παραχωρησαντες παρανομως σε
καποια κληρικολαικη...ομαδα, -που κατα πασα πιθανοτητα
ησαν και μελη της- ιδιαιτερως μεγαλης αξιας περιουσιακα
στοιχεια του δημοσιου ως να ησαν τσιφλικια τους, με τη φαιδρη
γνωμοδοτηση οτι παρεπλανηθησαν ! Ουτω θα πρεπει επισης
να διερευνησουμε μηπως εχουν παραχωρησει και την Ακροπολη στη Π.Γ.Δ.Μ. κατοπιν παραπλανησεως τους απο
την προπαγανδα των Σκοπιανων, ανευ ευθυνης καθ'' οτι ο κ.
Σανιδας ως αλλη Ρωμη εμιλησεν. "ROMA LOCUTA EST".
Αν ομως οι υπογραφες των υπουργων της Ν.Δ. δεν ειναι
"PRIMA FACIE" {επαρκεις ενδειξεις} για την απαγγελια κατηγοριας,τι αλλο χρειζεται γι'' αυτο, καποιο σουλτανικο Φιρμανι η εστω Χοτζετι, η μηπως καποιο Χρυσοβουλο ?
Εν προκειμενω δηλαδη παρεπλανηθη ο Πρωθυπουργος απο τους υπουργους του. Παρεπλανηθησαν οι υπουργοι απο τους γνωμοδοτες. Παρεπλανηθησαν οι γνωμοδοτες απο τους
εκτιμητες αφου αυτοι εκτιμησαν δασος και τελικα οι υπουργοι
που παρεπλανηθησαν μετετρεψαν το δασος εν μια νυκτι σε
αρτια και οικοδομησιμα οικοπεδα,παρα τη γνωμοδοτηση της Δασικης αλλα και της Αρχαιολογικης υπηρεσιας,απο τον παραπλανηθεντα αρμοδιο τοτε υπουργο. Παρεπλανηθη η συμβολαιογραφος απο τον νομικο συμβουλο της Ι.Μ.Β. που
συμπτωματικα ηταν πατερας της.Παρεπλανηθη ο νομικος συμβουλος της μονης απο τον Εφραιμ. Παρεπλανηθη ο Εφραιμ
απο τον κνιτη Αρσενιο. παρεπλανηθη ο Αρσενιος απο την
Κομιντερν.{Κομμουνιστικη Διεθνης}. Για τους κουμπαρους
κ.κ. Γ. Βουλγαρακη και Θ. Ρουσοπουλο, αυτοι κι'' αν ησαν
παραπλανημενοι. Δηλαδη ολοι ειναι παραπλανηθεντες και
ουτω αθωοι,κατα τηνπροκαταβολικη γνωμοδοτηση-αποφαση
του κ. Σανιδα ! Αν ομως ειναι ετσι ο μοναδικος ενοχος ειναι ο μη παραπλανηθεις κ. Σανιδας -συμφωνα με την αποφαση του- η οποια αποτελει σταθμο στα δικαστικα χρονικα. Ειναι δε πολυ πιθανο οι εισαγγελεις της Ε.Ε.να την εφαρμοσουν κι''
αυτοι, τωρα που τους ανοιξε τα ματια ο κ. Σανιδας !
Το οτι δεν ειχε κανενα δικαιωμα ουτε καν να εκφερει γνωμη επ'' αυτου ειναι μικρολεπτομερεια για ενα νομικο του υψους του. Δεδομενου οτι το αρθρο 86 του Συνταγματος αναφερει
ρητως οτι το μοναδικο οργανο περι ευθυνης η μη των
υπουργων ειναι η Βουλη των Ελληνων! Επειδη δε ο εν λογω ανωτατος Εισαγγελεας ειναι η δευτερη φορα που διαπραττει την ιδια παρατυπια {κ.Παυλιδης η πρωτη},θα πρεπει μαλλον να απομακρυνθει αυτοβουλως διοτι το μελλον των πολιτικων που τον τοποθετησαν σ'' αυτο το θωκο,οπως τα καταφεραν θα ειναι βραχυ. Παντως θα αποχωρησουν με εξασφαλισμενα τα γηρατεια τους. κατα πως ανεφερε υπουργος της Ν.Δ.
Ειναι παντως πολυ λυπηρα ολα αυτα, διοτι το Δικαστηριο ειναι
ενα απο τα πολυτιμοτερα συμβολα του Εθνους. Ειναι το θεμελιο της Ελευθεριας και της Δημοκρατιας αλλα δυστυχως
αυτο ο εχουν ξεχασει οι κρατουντες !
manos
10/10/2008 14:12
Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΕΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΥΣ.

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ Ο ΡΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡ...ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ.

ΝΙΚΟS
10/10/2008 14:10
ΠΡΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ
Γιατί δεν έφτιαξε και η νέα δημοκρατία ένα έργο από τότε που βγήκε δεν πληρώνουμε φόρους δεν εισπράττει τεραστία ποσά από την ευρωπαϊκή ένωση μονάχα εγκαινιάζει τα έργα του πασοκ και δεν φτάνει που δεν έφτιαξε τίποτα ο ανίκανος ο άχρηστος που μονό ήξερε να κάνει είναι να κατηγορεί το Σημίτη πάει να ξεκοκαλίσει και αυτά που φτιαχτήκαν
από άλλους .Το τη θα γινόταν τα ακίνητα του ολυμπιακού χωρίου ήταν ειδή προαποφασισμένο από την προηγούμενη κυβέρνηση.
Το ερώτημα είναι με ποια κυβέρνηση χρηματοδοτήθηκαν και έγιναν αυτά τα έργα όπως και χιλιάδες άλλα.
Όσο για το αν είμαι άσχετος ανήκω στον κατασκευαστικό κλάδο και ξέρω τα πράγματα απ έξω και ανακατωτά.
Δεν έχω κομματική ταμπέλα εάν η νέα δημοκρατία ήταν καλύτερη δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να την ψηφησω. Όμως μπροστά στο ΠΑΣΟΚ είναι ένα τίποτα σε όλους τους τομείς και σε όλους τους δικτες βγάλε της παρωπίδες από τα ματιά σου και δες την πραγματικότητα γιατί κάτι φανατισμένοι σαν και σένα μας κατάντησαν εδώ που μας κατάντησαν
Δημήτρης Γάλλος
10/10/2008 14:01
Το ΠΑΣΟΚ είναι ίσως περισσότερες μονάδες από 1 μπροστά από την ΝΔ αλλά δεν εξασφαλίζει σε καμία περίπτωση αυτοδυναμία... Και αυτό γιατί δεν μας πρότεινε ακόμη κάτι για να το αξιολογήσουμε. Ο κόσμος δεν έχει πλέον εμπιστοσύνη στα κόμματα και στους πολιτικούς και χρειάζονται ριζοσπαστικές αλλαγές σε πρόσωπα και αρχηγούς για να πείσουν... Επιπλέον μπροστά στην κάλπη όλα αλλάζουν. Οπότε μάλλον αλλαλούμ κυριαρχεί, τίποτα δεν είναι σίγουρο και όπως λέει και ο Λαζόπουλος το ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ θα κυβερνήσει... Ελπίζω όλες αυτές τις παρατηρήσεις σε αυτό και αντίστοια φόρουμ να τις διαβάζουν και οι πολιτικοί μήπως αντιληφθούν τον εκνευρισμό του λαού...
Μαρία.Κ.
10/10/2008 13:51
Όταν το στομάχι ξεχειλώσει από το πολύ φαί, η δίαιτα είναι πολύ δύσκολη υπόθεση...Ας κάνουμε οικονομία,ας φορολογηθούμε πιο σκληρά για να ταίζουμε τους κοιλιόδουλους της Βουλής και τους παρατρεχάμενούς τους.Μας αξίζει γιατί η μνήμη μας είναι σαν του χρυσόψαρου.
DANAH DRAMA
10/10/2008 13:48
ΕΛΑΤΕ ΣΕΡΡΕΣ-ΔΡΑΜΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΑΛΗΤΕΣ.ΚΛΕΦΤΕΣ,ΨΥΧΟΒΓΑΛΤΕΣ.ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΥΛΙΣΕ.ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΞΕΧΑΣΑΤΕ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ?
AA
10/10/2008 13:36
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΛΕΨΕ 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΜΕΝΑ.
ΠΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΙΖΑ ΣΥΚΩΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ.
ΒΑΣΩ ΔΕΛΗΒΕΛΙΩΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
10/10/2008 13:34
ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ.
ΠΗΝΝΕΛΟΠΗ
10/10/2008 13:31
ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΠΡΩΤΑ,ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ.ΑΛΗΤΕΣ,ΚΑΟΡΟΣΚΟΠΟΙ,ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ.
Πολύτεκνος
10/10/2008 13:28
ΠΡΟΣ ΝΙΚΟ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΛΛΟ
Κάποιος αναγνώστης εδώ παραπάνω απαντώντας σε άλλο αναγνώστη, ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ παρέδωσε 3000 κατοικίες στο Ολυμπιακό χωρίο στους φτωχούς. Προφανώς ο δεύτρος αυτός αναγνώστης είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που ΠΕΡΝΆΕΙ ΤΟΝ ΧΡΌΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑ SITE..... Αυτός ο άσχετος αναγνώστης θα έπρεπε να σκεφτεί πρώτα ότι τα 3.000 ακίνητα τα πληρώσαμε εμείς από την τσέπη μας και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!... Τα ακίνητα αυτά τα μοίρασε η κυβέρνηση της ΝΔ και όχι το ΠΑΣΟΚ (ο αναγνώστης μάλλον δεν γνωρίζει ότι τα ακίνητα αυτά κληρώθηκαν και παραδόθηκαν μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και κυβέρνηση τότε ήταν της ΝΔ) σε άτομα που δήλωναν χαμηλά εισοδήματα... ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. Και πολύτεκνοι με 20.000 € έμειναν εκτός, κι ας έπρεπε να ταϊσουν 7 στόματα με αυτά τα 20.000.
Μπορεί ο 1ος αναγνώστης να υπερέβαλε για το αν το ΠΑΣΟΚ μιλούσε στα άλλα σκάνδαλα, αλλά ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΝΟΥΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ και ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ Πασοκάκης!
giogud
10/10/2008 13:22
Γιατί όλοι σας νομίζετε οτι τα λεφτά τα φάγαν οι καλόγεροι; Η μονή χρησιμοποιήθηκε για το ξέπλυμα. Τα λεφτά είναι πάρα πολλά για να τα φάγαν οι μοναχοί. (1δις €). Το χρήμα αυτό είναι πολιτικό.
GK
10/10/2008 12:57
ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ !!!!!!

GS
10/10/2008 12:50
STHN ARXH EDINA PISTWSH XRONOY STO KARAMANLH.
ELEGA PARELABE XAOS APO TA 20 ETH LHSTEIA THS ANAKSIOKRATIAS. TWRA TA SKANDALA DIADEXONTAI TO ENA TO ALLO ME PRWTOFANH RYTHMO. PALI ELEGA, NAI ALLA TWRA TOYLAXISTON ERXONTAI STO FWS, PRIN OLA GINONTAN YPOGEIWS.... TELIKA OMWS DEN KATALABA TOYS ANTHRWPOYS TOY O KARAMANLHS TOUS EPILEGEI H TOY TOUS EPIBALOYN ALLOI??
POIOS EPITELOYS KYBERNAEI?? POIOS EXEI THN EYTHYNH??
MALLON O KARAMANLHS POY AN HTHELE THA PREPE NA EIXE PATHSEI PODI ME TA AISXH POY GINONTAI.
EXEI ARXISEI KAI AYTOS KAI KRYBETAI PISW APO TH DIKAIOSYNH POY KANEI TH GNWSTH DOYLEIA THS...........
OLA AYTA EINAI TOYLAXISTON PROKLHTIKA GIA ENAN LAO POY PROSPATHEI NA TA FERNEI BOLTA ME 3 K 60.
DOYLEYW STO EKSWTERIKO...EKANA TO LATHOS NA PARITHTHW APO THN AKSIOLOGH TWRINH DOYLEIA MOY KAI NA BRW DOYLEIA STHN ELLADA APO TO 2009.
AYTO MALLON THA EINAI ENA APO TA MEGALYTERA LATHH THS ZWHS MOY.
O ALLOS O PAPANDREOY DEN EMPNEEI KAMIA EMPISTOSYNH. DEN EXW AKOYSEI POTE SYGKEKRIMENES PROTASEIS MONO GENIKOTHTES KAI ASTEIES EYXES (GIATI ME EYXES DE BRISKONTAI LYSEIS). DE MPAINW KAN STO KOPO NA SXOLIASW TOYS YPOLOIPOYS.
TI THA GINEI KANENAS SOBAROS K AKSIOPREPHS THA ASXOLHTHEI ME TH POLITIKH SE AYTH TH XWRA..??
AS BALOYN MIA AGGELIA: ZHTOYNTAI ENTIMOI KAI AKSIOPREPEIS ANTRES KAI GYNAIKES GIA NA ANALABOYN DIAKYBERNHSH XWRAS...................POIOS KSEREI MPOREI AKOMA NA YPARXOYN.
EYXARISTW
ΔΕΜΙΡΗ ΔΑΝΑΗ
10/10/2008 12:46
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Τ Ω Ρ Α Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ.
ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
ΒΑΣΩ Τ.
10/10/2008 12:36
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!!ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΛΕΚΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΕΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!
Diwni Kappa
10/10/2008 12:31
Pros enola str8:

Eytyxws pou mesa stin apaksiwsi tis dimokratias kai tin apolytarxia tis diafthoras pou epivaloun oi tsampoukades tou k.Karamanli, yparxei enas anthrwpos pou "vgainei ladi"....nai, o Giwrgakis. Mporei na min katexei eyfradeia logou, mporei na min ourliazei dia vimatos, alla o anthrwpos aytos exei ithos, aisthima dikaiosynis kai sigoura provallei ws kalyteros "timonieris" stis trikymies twn skandalwn. Kai an de ginei pote prwthypourgos tha''nai giati de mas aksizei...eimaste toso ilithioi pou kai oi kyvernwntes mas mono ilithioi mporei na''nai...
PERIKLHS
10/10/2008 12:14
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ

ΧΩΡΙΣΑΜΕ,ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΑ
ΕΓΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΑΣ,
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
ΕΤΣΙ ΗΤΑΝΕ ΓΡΑΦΤΟ ΜΑΣ

Η ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΘΑ ΨΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟ ΕΥΦΡΑΙΜ,ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ.
Α Ι Ω Ν Ι Α ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ,ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ,ΔΥΣΤΥΧΗ.
ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ....

Nik the Greek
10/10/2008 12:11
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ENOLA 8STR. NΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.ΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΕΡΝΕΙ Ο ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ. ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ Φ
10/10/2008 12:10
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Η ΜΠΟΧΑ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΟΓΩ ΑΝΟΣΙΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ.ΝΤΡΟΠΗ
ΘΕΟΔΩΡΑ
10/10/2008 12:02
H νέα δημοκρατία να ετοιμάζεται για εξόδιος ακολουθία η ώρα της ερχεται.
Ο Λουλης έκανε ότι μπορούσε αλλά η νόσος του Βατοπεδίου υπερίσχυσε.
Από καλογέρους πολλούς το μοναστήρι να είναι καλά.
Τον Παπανδρέου θα χειροτονήσουν νέο ηγούμενο στο Μαξίμου.
ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ.
OLGA
10/10/2008 11:37
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΝΑΚΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50
ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΜΕ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΙ.ΜΑΣ ΓΑΜ...ΝΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ.ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.
Αντωνης Συμεωνακης
10/10/2008 11:33
Να μου ζησεις αγιε μου εσυ κι αν δεν εισαι θαυματοποιος! Πως τα καταφερες μεγαλε μου και ξεγελασες αυτους που ξεγελασαν ολοκληρο Ελληνικο λαο? Ποια συνταγη χρησημοποιησες για να τους πουλησεις 108% της λιμνοθαλασσας? Μη μου πεις? ολα αυτα τα χρονια απο την εποχη των ταυτοτητα "μαζι-μαζι πηγαινατε και ολο για μπισνες λεγατε." Εισαι μεγαλη κουταλα παπα μου, τους βρηκες στον υπνο και δεν χαρηστικες τιποτα! Κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος για ποιο λογο ι η κυβερνοντες επετρεψαν, αν δεν ενθαρυναν, την καταληστευση του εθνικου μας πλουτου απο την μονη Βατοπαιδιου. Με την ακορεστη λαιμαργια σου παπα μου οχι μονο καταφερες να κανεις χρυσες δουλιες με την κυβερνηση της ΝΔ αλλα μας ανοιξες θεοπλατα τα ματια. ΟΣΟ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΧΡΗΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΕΣΥ. ΒΡΗΚΕ Ο ΤΕΝΖΕΡΗΣ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ! Αντωνης Συμεωνακης Αδελαιδα
Giorgos
10/10/2008 11:26
kai PASOK kai ND ta idia sk..ta einai. Sto megethos tis klepsias diaferoun. O enas eklepse ligo kai tora o allos poli. Papandreou kai Karamanlis lamogia, kleftes, pou den exoun pote doulepsi kai to pezoun tora politikoi tis kakias oras.
Ksipniste mipos kai sothoume apo aurous.
Ν.Σ
10/10/2008 11:16
Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται λέει ο λαός μας, πέντε χρόνια δεν νομίζετε ότι είναι αρκετά. Ωρα είναι έλθει και κανένας καλός και ευγενικός άνθρωπος και δεν πειράζει που πέφτει από το ποδήλατο ενίοτε. Δεν χρειαζόμαστε τσαμπουκάδες, δημαγωγούς και τζάμπα μάγκες (θυμηθείτε την περίπτωση Δαϊλάκη).
NIKOS
10/10/2008 11:14
Προς Δημήτρης Γάλλος
καλό είναι όποιος γραφεί σε αυτό το sate να μην υποτιμαει την νοημοσύνη μας όλα τα σκάνδαλα το ΠΑΣΟΚ τα έβγαλε. Και όχι τα αλλά κόμματα της αντιπολίτευσης που έχουν πάρει το κάτι τι τους για να το βουλώνουν και να κάνουν αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση πρόσφατο παράδειγμα ο Καρατζαφερης που άλλαξε τα λόγια και κάνει γαργάρα το σκάνδαλο .Όσο για τα ολυμπιακά ακίνητα ναι τα εχτιζαν οι ίδιοι αλλά δεν ενδιαφέρονται να τα πουλήσουν γιατί όπως θυμάσαι καλά το πασοκ παραχώρησε δωρεάν 3000 κατοικίες στο ολυμπιακό χωριό στους φτωχούς.
Όταν μιλανε τα εργα κατι Κ…… ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ.
EΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
10/10/2008 11:10
ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.ΗΓΚΥΚΕ ΓΑΡ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ.ΤΙ ΑΛΛ ΘΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ?
ANTONIS SYRRIS
10/10/2008 10:44
Elega na gyriso sthn patrida,mou leipei h Ellada alla telika mallon h axia ths Horas mou mou leipei para auto to mp...o etsi opos katanthse...PASOK kai ND...mpros gkremos kai piso rema..e de pate na koureveste trisathlia ypokeimena....
Ν.Σ
10/10/2008 10:40
Εδώ έχει γίνει της π…….. το κάγκελο και ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ σφυρίζει αδιάφορα, ελπίζω ότι και ο ελληνικός λαός να σφυρίξει αδιάφορα όταν του ζητήσει την ψήφο του.
μαρια
10/10/2008 10:39
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!!!!! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΖΗΤΑΕΙ 7,4 ΕΚ ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!
thepos
10/10/2008 10:26
Απορώ γιατί όλοι αυτοί οι απατεώνες κυκλοφορούν ακόμη έξω αν δεν έχει περάσει ένα μέρος από τα κλεμμένα στους κυβερνώντες που προστατεύουν έτσι τους συνεταίρους τους.Μόνο έτσι εξηγείτε η όλη κατάσταση γιατί αν κατηγορούμενος ήμουν εγώ ή άλλος απλός πολίτης σαν και εμένα τώρα θα βρισκόμουν στο 3ο υπόγειο του Κορυδαλού ως ύποπτος διάπραξης νέων αδικημάτων αλλά τα καλόπαιδα της ΝΔ και οι διάφοροι παπάδες, παρατρεχάμενοι και λοιπά βρωμερά και τρισάθλια ανθρωπάρια που μεγαλώνουν πίνοντας το αίμα των απλών ανθρώπων κυκλοφορούν ελεύθεροι.Ωραία δημοκρατία έφερες ΝΔ.Να την ξαναψηφίσετε και την επόμενη φορά γιατί σε λίγο καιρό, λόγω της ύφεσης, θα χρειαστούν φτηνούς εργάτες στην Αμερική και σε διάφορες άλλες χώρες και έτσι ο καταλληλότερος ,ακολουθώντας την συνταγή του έταιρου μεγάλου ηγέτη του Θείου θα σας πουλήσει με το κομμάτι και θα βάλουν μετά έναν άλλο Καζαντζίδη να σας τραγουδά στις φάμπρικες της Γερμανίας κλπ
ΝΑΤΑΛΙ,ΒΟΛΟΣ
10/10/2008 10:19
ΕΥΦΡΑΙΜ,ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ.ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ.ΤΙ ΚΑΝΟΜΕ
ΤΩΡΑ?

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΟΣ ΕΥΦΡΑΙΜ

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ.

ΑΛΗΤΕΣ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΚΑΙ ΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ
ΣΕ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.

10/10/08
10/10/2008 10:15
STO KORYDALLO PANTES OI EMPLEKOMENOI.ALHTES,LAMOGIA,KATASPARAXATE
TON PLOUTO MAS.
ROUSSOPOULOS,BOULGARAKIS,PELEKI,ALOGOSKOUFIS,KARAMANLHS,ZAXOPOULOS,OLOI MESA NA BRVMISOUN KAI NA PERNA O LAOS NA TOUS FTUNEI.
PAPANDREOU,POU EISAI?
Δημήτρης Γάλλος
10/10/2008 10:11
Μιλάνε όλοι , μιλάν και οι κ......
Το ΠΑΣΟΚ ενδιαφέρεται απίστευτα για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου... Με την SIEMENS ούτε κουβέντα, με τις υποκλοπές άφαντο, με τα Ομόλογα και τα ταμεία λίγα λόγια...
Τα Ολυμπιακά ακίνητα όμως τους πόνεσαν... Γιατί τα έχτισαν αυτοί, έτρεξαν, έψαξαν, έχτισαν... και δεν πρόλαβαν να τα πουλήσουν οι ίδιοι!
Δυστυχώς στην Ελλαδίτσα, σκάνδαλο υπάρχει όποτε μας συμφέρει, όλους μας ως λαό και όχι μόνο τους πολιτικούς. Οι αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ στα απίστευτα σκάνδαλα της ΝΔ θυμίζουν όλους μας στον δρόμο: όταν κάνει κάποιος παράβαση τον μουτζώνουμε, όταν κάνουμε εμείς την παράβαση και τρώμε την μούτζα, απαντάμε: καλά ντε πώς κάνεις έτσι; σιγά....
Ελλαδίτσα άντε γειά! Χρειαζόμαστε 250 χρόνια ακόμα για να φτάσουμε σε επίπεδο Δημοκρατίας και νοοτροπίας... Δυστυχώς εμείς και τα παιδιά μας θα παραμένουμε δούλοι δύο οικογενειών που κυβερνούν τα τελευταία 50 χρόνια, όπως σωστά παρατηρεί κάθε τόσο ο ξένος τύπος...
Δημήτρης Ν.
10/10/2008 10:11
Φίλοι μου αν μετά από όλα αυτά καταφέρουν και την γλυτώσουν την φυλακή θα πρέπει όλοι μας να σηκωθούμε να φύγουμε από αυτό το κολοκράτος και να πάμε να ζήσουμε αλλού.... Ας μείνουν μόνοι τους να κλέβει ο ένας τον άλλο. Είναι τέτοια η ποιότητά τους που ούτε να τους φτύσεις δεν αξίζει. Τσάμπα το σάλιο.... Ο Ρουσόπουλος έχτισε στο Καπανδρίτι βιλάρα 240τμ μετά πισίνας, έχοντας προσθέσει και αφθαίρετα δωμάτια μόνο με 100000.... Ρε παιδιά γιατί εγώ στο Καπανδρίτι βρίσκω τα 70άρια 200000 ευρώ;;;;
Όσο για τον Εφραιμ τι να πω..... ο τύπος δεν έχει τον Θεό του. Πρέπει να τον ξυρίσουμε και να τον ρίξουμε στην πυρά! Έτσι για παραδειγματισμό. Αι σιχτιρ πια με όλους τους ξετσίπωτους κουνηστούς αλλαξοκώληδες της πολιτικής και της Εκκλησίας.....Συγνώμη για την γλώσσα μου αλλά κάποια στιγμή πρέπει ο λαός να επιληφθεί της κατάστασης. Δεν είναι δυνατόν να μας κυβερνάνε τέτοιοι άχρηστοι.....
g.s
10/10/2008 10:06
I kseftila se olo tis to megaleio.
O Patos.... den teleiwnei....... exei kai trypa.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΚΛΟΣ
10/10/2008 09:55
ΣΕΜΝΑ...ΤΑΠΕΙΝΑ...ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ...................
Τ.Γ
10/10/2008 09:40
Kαι εγω δουλεύω από το πρωί ως το βράδυ για να βγάλω λίγα χρήματα για να τα δώσω στην εφορία ...... και αυτοί έρχονται και μου τα κλέβουν από την τσέπη μου . Σιχαμένοι και ξετσίπωτοι όπως ήσασταν πάντα σε όλους τους αιώνες της ιστορίας ......ούτε μία καθαρή σελιδα δεν γράψατε και ούτε πρόκειτε να γράψετε ποτέ γιατι ξέρετε την μεγαλύτερη αλήθεια : Δεν υπάρχει θεός !!!!
ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
10/10/2008 09:38
ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Α' Η Β' ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ...ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ?????????????????

ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΠΑΥΛΟ Η ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
CHRISTOS GERMANIA
10/10/2008 08:53
XATZIDAKHS PROS DIKAIOSUNH ,
`` SKUPSE PALI EULOGHMENH "
ΣΤΕΛΙΟΣ Δ.
10/10/2008 08:38
Ο μπίσνεσμαν Εφραίμ καλά κάνει,(και μη μου πείτε ότι επιχειρηματικά δεν θα το έκανε κανείς) αφού βρήκε τους σεμνούς και ταπεινούς (και) αυτούς τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ που για να τα οικονομήσουνε θα πούλαγαν όλη τη χώρα ακόμη και στους Τούρκους.Αλλοιώς δεν αγοράζονται βίλες στα Ψυχικά,και κότερα πολυτελείας.Όταν στη Δραπετσώνα τριάρι 85 τμ κοστίζει 180.000,00€ ο Ρουσσόπουλος αγόρασε βίλα στο Π.Ψυχικό περίπου 400 τμ 595.000,00€.Ρε πάρτε το χαμπάρι-ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ.
Pavlos Xanthopoulos
10/10/2008 08:21
Movo oi kratikopioisi tou ploutou tha mas feri se apotelesmata kai tha apalaxtoume apw kathe tyxodiokti, xristiavo kai mi!
Tora efoswv kai oi Ameriki kratikopioi ti perimevoume lypwv?