Το yellowday συμμετέχει και φέτος στο Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις – Ανοιξη 2015», που διοργανώνεται από τις 8 έως τις 10 Μαΐου στο Γκάζι. Μια γιορτή ελληνικών γεύσεων, ένα φεστιβάλ γευστικού πολιτισμού, με αυθεντικές τοπικές ελληνικές γεύσεις, συνυφασμένες διαχρονικά με την εθνική μας ταυτότητα.

Στο yellowday μπορείτε να αγοράσετε με 50% έκπτωση εισιτήρια για την είσοδο ή για μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, με γευσιγνωσίες, εργαστήρια γεύσης & μαθήματα μαγειρικής από διάσημους σεφ, καταξιωμένους γευσιγνώστες & οινολόγους.

Παράλληλα, το yellowday διοργανώνει 2 διαγωνισμούς για 10 + 10 καλάθια με επιλεγμένα προϊόντα του Φεστιβάλ, για αυτούς που θα αγοράσουν το εισιτήριο τους μέσω του yellowday ή για όσους επισκεφθούν το περίπτερο του yellowday στο Φεστιβάλ και εγγραφούν επί τόπου στη νέα υπηρεσία αγορών του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Τι είναι το yellowday;

Το yellowday είναι η νέα πρόταση στο χώρο των ηλεκτρονικών αγορών από τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς, με προσφορές για όλους και για ό,τι ψάχνουν, στις καλύτερες τιμές, κάθε μέρα! Οι χρήστες απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία πλοήγησης είτε στο yellowday.gr από τον υπολογιστή ή το tablet τους είτε στο yellowday app για κινητά ios & android.

Οι αγορές γίνονται με χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες οποιασδήποτε τράπεζας, ενώ ειδικά, για τους πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς το όφελος είναι ακόμα μεγαλύτερο, καθώς, χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, εξασφαλίζουν τις μεγαλύτερες δυνατές εκπτώσεις! Οι χρήστες αγοράζουν και μπορούν να εξαργυρώσουν τα ειδικά εκπτωτικά κουπόνια τους στη στιγμή μέσα από το κινητό, όπου κι αν βρίσκονται και παράλληλα κερδίζουν μοναδικά δώρα και εκπλήξεις!

Κατηγορίες προσφορών

Στο yellowday οι χρήστες μπορούν να βρουν προσφορές για:

* Είδη καθημερινότητας

* Διακοπές & Ταξίδια

* Διασκέδαση

* Shopping

* Ευεξία & Υγεία

* Αθλητισμό & Δραστηριότητες

* Παιδί

Επιβράβευση και Προνόμια

Οι χρήστες του yellowday επιβραβεύονται για κάθε τους αγορά με yellows και badges (“επαθλα”), που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ζήσουν αποκλειστικές εμπειρίες που εξασφαλίζει μόνο το yellowday!

Μπορούν να εντοπίσουν προσφορές κοντά τους πάνω στον χάρτη από το κινητό και να λάβουν προσωποποιημένη ενημέρωση για προσφορές, συμπληρώνοντας τις προτιμήσεις στο προφίλ τους.

Συγκεντρώνουν points και συμμετέχουν σε leaderboards, εξασφαλίζοντας μοναδικά δώρα, ενώ παράλληλα μπορούν να μοιραστούν την εμπειρία yellowday με τους φίλους τους μέσω social media.

Για να ξεχωρίζουν οι κορυφαίοι συνεργάτες του yellowday οι χρήστες αξιολογούν τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και “κάνουν like” στις προσφορές που τους αρέσουν.