Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. μια από τις μεγαλύτερες και πλέον εξελιγμένες βιομηχανίες προϊόντων προσωπικής υγιεινής, με αγαπημένες μάρκες εμπιστοσύνης όπως: EveryDay, Babylino, Pom Pon, BabyCare, Sani κ.α., κατέκτησε φέτος για 7η συνεχή χρονιά την κορυφαία διάκριση «True Leader».

Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση όπου μόλις 4 εταιρείες έχουν καταφέρει να αποσπάσουν ανελλιπώς από το 2010.

Συγκεκριμένα, ο θεσμός «True Leaders» της Icap Group, αποκτά σήμερα ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού επιβραβεύει και αναδεικνύει τις επιχειρήσεις που κόντρα στην οικονομική κρίση εκπροσωπούν την ανάπτυξη.

Μέσα από ένα σύνολο 15.000 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν, η ΜΕΓΑ διακρίθηκε ικανοποιώντας ταυτόχρονα τα εξής μετρήσιμα κριτήρια:

• Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2016

• Συγκαταλέγεται στις 500 Εταιρείες ή 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2015 στο 2016

• Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου της με βάση τον Κύκλο Εργασιών

• Έχει υψηλό ICAP Credit Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας)

Οι επτά συνεχείς διακρίσεις “True Leader” αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για τη ΜΕΓΑ, ενώ αντικατοπτρίζουν τη συνεχή προσπάθεια για το Άριστο, τόσο στην παραγωγή ελληνικών καινοτόμων προϊόντων προσωπικής υγιεινής όσο και στην επιχειρησιακή της λειτουργία. Αξίζει να σημειωθεί πως η ελληνική βιομηχανία, κόντρα στην κρίση, συνέχισε το επενδυτικό της πλάνο με επενδύσεις άνω των 55 εκ. ευρώ σε υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και παράλληλα αύξησε το προσωπικό της σε ποσοστό πάνω από 73% (διάστημα 2010 – 2016).

O κορυφαίος θεσμός True Leaders διοργανώνεται ετησίως από την ICAP Group ενώ τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης καθώς και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).