Στη δημοσιότητα ήρθε η φωτογραφία της νεαρής που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στο Ζεφύρι και η τραγική περιπέτεια της οποίας παραμένει ακόμη άλυτο μυστήριο.

Τη φωτογραφία εξασφάλισε και παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο τηλεοπτικός σταθμός Star. Σε αυτήν η κοπέλα φαίνεται ταλαιπωρημένη από τη φρικτή κακοποίηση, βρίσκεται σε καταστολή και η αναπνοή της στηρίζεται μηχανικά.

Ισως μιλήσει το… τατουάζ

Οι γιατροί ελπίζουν σε ένα θαύμα. Περιμένουν τις επόμενες ημέρες, αν όλα πάνε καλά να συνέλθει από το κώμα. Ισως τότε καταφέρει να τους πει εάν όντως λέγεται Ελένη ή Ξένια, όπως μαρτυράει το τατουάζ που έχει στην δεξιά κλείδα.

«Μπορεί να είναι το όνομα της αδελφής της, της μητέρας της ή ενός ατόμου που έχει χάσει… δύσκολο να είναι το δικό της όνομα γιατί συνήθως δεν κάνουμε το δικό μας όνομα τατουάζ», λέει ο tattoo artist Σπύρος Πεφάνης.

Το τατουάζ πλέον λειτουργεί και σαν είδος ταυτότητας. Ακόμα και η γραμματοσειρά που έχει χρησιμοποιηθεί μπορεί να αναγνωριστεί από τον καλλιτέχνη που το έχει φτιάξει.

Κανείς μέχρι στιγμής δεν την έχει αναζητήσει και η ταυτότητά της παραμένει μυστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες της επίθεσης και του βιασμού να είναι τρεις. Αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες, μέχρι στιγμής, όμως, τα χέρια τους είναι δεμένα.

«Ζήταγε λίγο νερό… »

Ο νεαρός που την εντόπισε περιέγραψε τις ώρες αγωνίας που έζησε η νεαρή από τους βασανιστές της:

«Ηταν μέσα στα αίματα, ήταν εδώ ξαπλωμένη, ζήταγε λίγο νερό, την άκουσα να φωνάζει βοήθεια…. της έδωσα νερό… τη σκέπασα με μία κουβέρτα».

Τόσο οι αστυνομικοί όσο και οι κάτοικοι της περιοχής πιστεύουν ότι η χτυπημένη κοπέλα μεταφέρθηκε από τους δράστες στην οδό Σικελιανού από άλλη περιοχή της Αττικής, για να μπερδευτούν τα ίχνη τους .

Το DNA θα δείξει τους δράστες της κακοποίησης

Το πρωί ο ιατροδικαστής παρέδωσε το δείγμα DNA που πήρε από τα νύχια και τα ρούχα της νεαρής.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν βγει και οι τοξικολογικές εξετάσεις και θα φανεί εάν η κόλαση που έζησε ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών που της έδωσαν οι βασανιστές της.