Οι αντιδράσεις για τη συμφωνία των Πρεσπών ενόψει της επίσκεψης και των εγκαινίων της Έκθεσης από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα συνεχίζονται.

Αφού αναρτήθηκαν αφίσες στη Θεσσαλονίκη που καθιστούν τον πρωθυπουργό«ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ», σειρά είχε η Κατερίνη στην οποία αναρτήθηκαν αφίσες αντίστοιχου περιεχομένου.

Στην πρωτεύουσα της Πιερίας αναρτήθηκαν στους δρόμους αφίσες, στις οποίες αναγράφεται το μήνυμα «ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ», ενώ στο φόντο τους απεικονίζεται ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με το Σκοπιανό ομόλογό του και τους υπουργούς Εξωτερικών των δυο χωρών τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε η συμφωνία των Πρεσπών.

Ταυτόχρονα τρικάκια καλούν τους πολίτες να συγκεντρωθούν έξω από το συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα. Πέρα από την έκκληση στη συγκέντρωση τα χαρτιά καταλήγουν στα μηνύματα «Αλέξη Τσίπρα πρόδωσες την ιστορία και την ταυτότητά μας, ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ».

Νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν διαδηλώσεις πολιτών, οι οποίοι αντιτίθενται στη συμφωνία των Πρεσπών μεταξύ της Ελλάδας και των Σκοπίων.

Διαβάστε επίσης

Διαμαρτυρία πολιτών για την παρουσία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη (video)