Η Κάρολαϊν Βρίλαντ, σταρ των social media, μοντέλο και δισέγγονη της θρυλικής διευθύντριας των περιοδικών Vogue και Harper’s Bazaar κυκλοφόρησε ένα μουσικό άλμπουμ με blues κομμάτια.

Η Κάρολαϊν Βρίλαντ, η οποία εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό ριάλιτι ανάδειξης ταλέντων «American Idol» το 2013 δήλωσε στο Page Six ότι ετοίμαζε το άλμπουμ με τίτλο «Like a Woman, Like a Drunkard, Like an Animal» εδώ και δύο χρόνια.

Η Βρίλαντ θα λάβει μέρος στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και έχει γυρίσει μία διαφήμιση για τον διάσημο σχεδιαστή υποδημάτων Στιβ Μάντεν.

Έχει επίσης συνεργαστεί με τους οίκους Moschino και Bvlgari για διαφημιστικά τους, θεωρείται είδωλο της μόδας και στο Instagram όπου προβάλλει το πολυτελές lifestyle της έχει περισσότερους από 300.000 ακόλουθους.

Η Βρίλαντ έχει εξασφαλίσει έναν ρόλο στη σειρά του FOX «Star» στην οποία θα έχει τη δυνατότητα να αναδείξει και το ταλέντο της στο τραγούδι.

«Η δεκαετία του ’90 με εμπνέει αυτή τη στιγμή και είμαι πραγματικά σε αυτό το ύφος απλό και άνετο. Νομίζω ότι τα πράγματα πηγαίνουν πίσω» ανέφερε σε συνέντευξη όταν ρωτήθηκε για το στυλ που προτιμά.