Τα περισσότερα τρόφιμα που τρώμε είναι επεξεργασμένα σε κάποιο βαθμό, δηλαδή τροποποιούνται συγκριτικά με το πώς υπάρχουν στη φύση. Κάποιες μορφές επεξεργασίας είναι καλές για την υγεία. Για παράδειγμα, το μαγείρεμα του κρέατος και η παστερίωση του γάλακτος μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη ασθενειών. Αλλά εάν το φαγητό υποβάλλεται σε υπερβολική επεξεργασία, μπορεί αυτό να είναι επιβλαβές για την υγεία μας.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ