– ΑΤΗΕΧ Academy του Χρηματιστηρίου Αθηνών: Διοργανώνει προπαρασκευαστικά σεμινάρια για τις εξετάσεις πιστοποίησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και της Τράπεζας της Ελλάδος. Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων για τα προπαρασκευαστικά σεμινάρια είναι για το πρώτο η Πέμπτη 29 Οκτωβρίου και για το δεύτερο η Πέμπτη 29 Οκτωβρίου. Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν την 14η και 15η Νοεμβρίου 2020 (https://www.athexgroup.gr/el/education-certifications).

– 31ο Συνέδριο Ηγεσίας: Με κεντρικό θέμα τον ρόλο της ηγεσίας στην οικοδόμηση ισχυρών οργανισμών, καθώς και την ανθεκτικότητα των επιχειρήσεων στις επιπτώσεις της πανδημίας, η ΕΑΣΕ πραγματοποιεί το 31ο Συνέδριο Ηγεσίας της το τριήμερο 29-30-31 Οκτωβρίου 2020. Το φετινό συνέδριο, με τίτλο «Terra Incognita: Leadership for Antifragility», φιλοξενεί τους πιο διακεκριμένους ομιλητές στον κλάδο τους, ενώ θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου σε ψηφιακή μορφή μέσω μιας διαδραστικής πλατφόρμας. Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα του συνεδρίου μπορείτε να βρείτε στο www.easeconference.gr.

– Συνέδριο: Στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας 1821-2021, ο Κύκλος Ιδεών διοργανώνει διεθνές τριήμερο συνέδριο για την επέτειο των 200 ετών από την Παλιγγενεσία του 1821, στις 2-4 Νοεμβρίου 2020, με θέμα: «Εργαστήριον η Ελλάς – Θεσμοί και καταστάσεις που δοκιμάστηκαν στην Ελλάδα από την Παλιγγενεσία έως τις ημέρες μας». Αντικείμενο του συνεδρίου είναι η Ελλάδα 1821-2021 ως «εργαστήριο» στο οποίο δοκιμάζονται θεωρίες, έννοιες, θεσμοί και καταστάσεις, η εφαρμογή των οποίων επεκτείνεται στη συνέχεια σε άλλες χώρες.

Στο τριήμερο συνέδριο μετέχουν έλληνες και ξένοι επιστήμονες. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά λόγω των υγειονομικών περιορισμών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω YouΤube και Facebook Live καθώς και από τις σελίδες: evenizelos. gr & ekyklos. gr (ekyklos.gr@gmail.com & Info@ekyklos.gr). Facebook event: https://www.Facebook.com/events/398765861500789.

Σχετικό link: https://ekyklos.gr/partnerships/712-ergastirion-ί-ellas-thesmoi-kai-katastaseis-pou-dokimastikan-stin-ellada-apo-Tin-paliggenesia-eos-tis-imeres-mas.html.

– Transforming Greece – The 5G and Fiber Enablers The Future is Now: Συνέδριο με θέμα τις αγορές τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και media, το επερχόμενο 5G, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τις νέες τεχνολογίες θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως και τις 6 Νοεμβρίου 2020. Το «Transforming Greece – The 5G and Fiber Enablers, The Future is Now» θα γίνει με ένα διαφοροποιημένο phygital format λόγω της πανδημίας του COVID-19 και έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια πλατφόρμα συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων για τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5ης γενιάς και το πώς θα αξιοποιηθούν οι δυνατότητές τους, προκειμένου η Ελλάδα να μπορέσει να κάνει τα επόμενα βήματά της στην ψηφιακή εποχή. Το συνέδριo μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν οι συμμετέχοντες. Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.infocomworld.gr.