Γευστικό και αρωματικό ήταν το πιάτο που παρουσίασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην κουζίνα του «Buongiorno».

Αυτή τη φορά, ο γνωστός σεφ ετοίμασε λιγκουίνι με σάλτσα λεμονιού και πεκορίνο, μια απλή αλλά άκρως απολαυστική συνταγή.

Ακολουθήστε βήμα-βήμα τις οδηγίες του Δημήτρη Σκαρμούτσου και απολαύστε ένα πιάτο που συνδυάζει φρεσκάδα, κρεμώδη υφή και πλούσια γεύση.

Καλή σας απόλαυση!

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Vidcast: Στα Σχοινιά