Ένα σπιτικό και μαμαδίστικο φαγητό, ιδανικό για τα καλοκαιρινά οικογενειακά τραπέζια.

Υλικά

  • 3/4 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 κιλό μοσχαράκι (σπάλα, ποντίκι), σε μερίδες
  • 1 μέτριο κρεμμύδι, σε καρέ
  • 7 μέτρια κρεμμύδια, σε φέτες
  • 8 μικρά ως μέτρια κολοκυθάκια
  • 3 μέτριες ντομάτες, τριμμένες, περασμένες από το σουρωτήρι για να φύγουν τα πολλά υγρά
  • ½ φλ. κόκκινο ή ροζέ κρασί
  • 2 κ.σ. ξίδι από κρασί
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο, σε φέτες
  • 2-3 φύλλα δάφνης
  • ½ κ.γ. κύμινο
  • Αλάτι, πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο vita.gr