Πλησιάζει το καλοκαίρι και ο ειδυλλιακός προορισμός «Έλλαδα» μπαίνει ξανά τη λίστα ταδιωτών από ολόκληρο τον κόσμο για τις διακοπές τους.

Τα ελληνικά νησιά -όπως ισχύει παραδοσιακά- έχουν και φέτος την τιμητική τους, αλλά η Μήλος φαίνεται να κατέχει την πρωτοκαθεδρία για το 2024, καθώς το νησί αποθεώνουν αυστραλιανά και βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Top προορισμός η Μήλος – Οι χώρες που την αποθεώνουν

Πιο συγκεκριμένα, στην κορυφή των ταξιδιωτικών επιλογών κατατάσσει τη Μήλο η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com, που αναφέρει ότι το νησί πρόσφατα έχει αποκτήσει φήμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χάρη στις μοναδικές παραλίες και τα μέρη για κολύμπι.

Το κείμενο παραθέτει φωτογραφίες από το Τσιγκράδο, το Σαρακίνικο, το Κλέφτικο, τη Φυριπλάκα, τον Φυροπόταμο, τα Πολλώνια, τον Παπάφραγκα και την Πλάθιενα.

Η παραλία Παπαφράγκα

Μοναδικά τα «σμαραγδένια νερά» της Μήλου

Ωστόσο, τη Μήλο εκθειάζουν σε άρθρο τους και οι βρετανικοί Times για τους ιδανικούς προορισμούς κρουαζιέρας και όπως τονίζουν:

«Γνωστή για το ηφαιστειακό τοπίο της και με περισσότερες από 80 παραλίες, στη Μήλο θα βρείτε θαλάσσιες σπηλιές, βότσαλα στο χρώμα του ουράνιου τόξου και σμαραγδένια νερά».