Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την άγρια δολοφονία της Κυριακής Γρίβα από τον 39χρονο έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσίασε φωτογραφία-ντοκουμέντο που αποτυπώνει τη στιγμή που ο φρουρός βγαίνει από το φυλάκιο, ενώ η άτυχη Κυριακή είχε ήδη δεχθεί και την 5η μαχαιριά από τον δράστη η οποία φέρεται να ήταν και η μοιραία.

Τον αφοπλίζει αφού η Κυριακή είναι νεκρή

Ο σκοπός βγαίνει από το φυλάκιο στην 5η μαχαιριά και τότε αφοπλίζει τον δράστη που βρίσκεται πάνω από το θύμα. Όλα γίνονται μπροστά στο φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος.

Σύμφωνα με το Star, την στιγμή που ο φρουρός αφοπλίζει τον 39χρονο δράστη, το ρολόι δείχνει 22: 24 και ότι ακολουθεί μετά δεν έχει σημασία καθώς η 28χρονη Κυριακή Γρίβα είναι πλέον νεκρή.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους όλο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και ο σκοπός πρέπει να απαντήσει στο βασικό ερώτημα γιατί δεν βγήκε από το φυλάκιο στην πρώτη μαχαιριά. Γιατί δεν είδε τον δράστη την ώρα που πλησίαζε την Κυριακή;

Μάλιστα, μια λεπτομέρεια, έχει τη σημασία της: Ένας σκύλος βρίσκεται στο σημείο. Γαυγίζει έντονα από την πρώτη στιγμή της επίθεσης. Ο σκύλος κατάλαβε τον κίνδυνο, ενώ ο σκοπός καθυστέρησε.